Şimdi Ara

Fenerbahçe Bölümü Yönetici Başvuruları/Adaylarınız (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
2
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Galatasaraylı olanlar başvurabiliyorsa,ben de başvuruyorum.
  • adaylığımı koyuyorum arkadaşlar öyle herşeye banlamam milleti destekleyin beni
  • Harbi bir ara yönetici seçilecekti ne oldu o iş?

Arkadaş 7 göbeğini mi inceliyorsunuz adamın,şunun şurasında yöneticilik yapacak?

@Serseri denmiş ama onu buralarda bulabilmek bile mesele zaten:)
  • Forum Dh yönetimi ilginç ve radikal karar alıp rakip takımlardan yönetici seçme kararı verirse @Türkçü2013 nickli arkadaş bu işi yapabilecektir,oyum ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakipten olacaksa; @Ali Sami Yen diyorum.

• biraz önce mail attım artık hayırlısı be gülüm diyorum kendi kendime
  • Geçen sene 20 Ağustos'tan sonra ben ve birkaç kişi alınmıştı yetkili olarak. Sanırım alım sezonu yeni açılıyor
  • Benim adaylarim forumda, (ilk mesajlarda var adayim ama o zaman yeni idim), fener forumundan Paşa ve Johhny. GS forumlarinda ise nolamaz. Hepsinin bu gorevi yapabilecegini dusunuyorum, coli de adaylarim arasinda ama gorevi ister mi bilmem.Johhny basket konusunda bilgili ve aninda paylaşım yapiyor. Kim daha cok aktif olup gereken işlemleri yapacaksa o olsun, ne diyelim. Alımlar yoneticilerin yukunu de azaltacaktir buyuk ihtimal. Hayırlı olsun o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Rakipten olacaksa; @Ali Sami Yen diyorum.

Ben almayayım. Üye olup keyif yapmak varken öbür türlü gerek yok.
  • Adayım KUN bölümde artık fazla takılmıyor ama seviyeli , adaletli biri.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    0 muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

0 muhtemelen

sicilin o kadar kabarik mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Geçen sene 20 Ağustos'tan sonra ben ve birkaç kişi alınmıştı yetkili olarak. Sanırım alım sezonu yeni açılıyor

Bu işi taş gibi yapacak kişileri uzakta aramayın aa bakınız : Reantum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Geçen sene 20 Ağustos'tan sonra ben ve birkaç kişi alınmıştı yetkili olarak. Sanırım alım sezonu yeni açılıyor

bu işi taş gibi yapacak adamlar hep ceza aldı sicili bozuk bize katil gözüyle bakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

bu işi taş gibi yapacak adamlar hep ceza aldı sicili bozuk bize katil gözüyle bakıyorlar

3 Adam öldürme 5 adam bıcaklama 4 tecavüz girişimi var

Şaka şaka neyse hocam sizde kendi bölümünüzde olun Seni severim yorumların hosuma gidiyor baroniyi az daha kötülersen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka şaka neyse hocam sizde kendi bölümünüzde olun Seni severim yorumların hosuma gidiyor baroniyi az daha kötülersen

bu aralar biraz fazla asıldım konu üstüne konu açtım biraz durmam gerek sizde baroni bizde sivok aynı tip adamlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu aralar biraz fazla asıldım konu üstüne konu açtım biraz durmam gerek sizde baroni bizde sivok aynı tip adamlar

Boşver hocam işte aktif olduğunuzun kanıtı girin ve Beşiktaş yöneticisi potur olun.

• Yöneticilik zor iş,hele kendi sempatizanı olduğun yerde,kendi fikirleri ve düşünceleriyle sürekli çatışacak,üyeyken en azından karşı görüşe cevap yazmayabilirsin(2 senedir sınırladım kendimi mesela )ama böyle karar vermek zor, Allah kolaylık versin seçilen arkadaşa

• sivri dilimden dolayı beni yapmazlar buna eminim ama yinede BENDE ADAYIM DİYORUM bu sene önüme gelen yöneticiliğe , başkanlıga başvuracagım
    @sHepHeRd' @19o7_ @BOZOK @Fusion. @magicsee @^beetlejuice
    @Piêr Dé Sans ya sen benim önümden çekil yada ben senin önünden çekileyim karar ver ona göre yol alalım birbirimizin oylarını bölmeyelim .YÖNETİCİLER BENİ YAPMAYACAKSANIZ BU ADAMI YAPIN

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Forumda papağan gibi birşeyi ezberlemiş ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayanların, hak ettiği cezayı alması için aranan üye sensin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.