Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FBI-007

İnsallah 3-5 sene sonra takimin başına gelir

Bırak hocam, böyle vefasız bir takıma bir daha gelmesin, bir daha üzülmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Ulan bugüne kadar hep savundum dava süresince. Büyük baskan dedim.

Şike yaptı mı yapmadı mı umrumda değil.

Yaptığın tesisin de ekonominin de icine edeyim sen ne şerefsizmissin meger Aziz Yıldırım.

Tepkiyi azaltmak için o büyük projelerini açıklar yine. İstersen su takımı Avrupa ligi şampiyonu yap,

Bundan sonra sokaktaki köpekten fazla saygı duyarsam sana adam değilim.

Kardeşim değmez AZİZ için değmez LÜTFEN sakin

Biz (çarşı) zamanında MEŞHURRRRR tezahuratımızı yağparken bize çok kızıyordunuz

o zaman da haklıydık
    şimdi de siz / ler haklısınız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

Hayatımın en ''üzücü'' imzası ...
  • yeter bee yıllardır alex yıllardır azız 3 yıldırda aykut..yahu bunların sayesınde 2. fatıh terım dönemi başladı bir kere daha üst üste 4 gs şampiyonluğu daha görürüz artık

ama tabı forumun alayı ergen kımse hatırlamaz 96-2002 arasını..

böyle taraftarada yazıklar olsuunnn ama bu yeni ergen fb taraftarlarıda görsünlerde üst üste gs şampıyonluklarını akılları başlarına gelsin..bakalım ozamanda alex in heykeline tapmaya azızın tshıtlerını gıymeye devam edeceklermi?
  • Alex'e yapılan bu vefasızlığa, bu utanca kimler sebep olduysa, büyük küökük farketmez tez zamanda aynı muamaleyle bu kulüpten defolup gitmelerini diliyorum...

Yeter be, sen kimsin de taraftarın gözünde kimin efsane olup, kimin olamayacağına karar veriyorsun, sen kimsin de eline mikrofonu alıp seni sen yapan taraftara fırça atma hakkını kendinde görüyorsun, sen kimsin de Aykut Kocaman'a sonsuz kredi veriyorsun, senin kredin ne kadar?

Bu taraftar geçen sene sana sahip çıktıysa camiasını, kulübünü sevdiği için sahip çıktı.
    Ama sen geçen sene gördüğün muamelenin aynısını 9 senelik efsane oyuncuna, kaptanına yapıyorsun.
    Hıncını alacağın adam o değildi Aziz Bey, bu taraftar sana verdiği koşulsuz destek gibi karşında bir çağlayan misali durmasını da iyi bilir.

• Sadece FB'lilerin değil diğer takım taraftarlarının bile bu duruma ne kadar üzüldüğü Alex'in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Son zamanlarda olan olaylarda ben de Alex'i suçlamıştım ama bu adamı bu şekilde göndermek büyük ayıp. Eğer bu takım cok kısa zaman içinde düzelmezse ki sanmıyorum, taraftar ne Aziz dinler ne Aykut en sonunda dayanamaz onlar da istifa eder.
  • Allah belanı versin aziz yıldırım ve aykut kocaman inşallah o hapise girer bidaha çıkamazsın fenerbahçeliğimden utanıyorum şerefsizler
  • Farkında mısınız? Medya düne kadar Aykutçu görünürken şimdi Alexçi tavır sergiliyor!!! Bu bile sorunun neden aile içinde kalamadığını ve buralara kadar geldiğini açıklıyor.
  • İlk seyircili maça gidip Aziz istifa diye bağırmassak fenerbahçe taraftarı filan değiliz biz.
    Sıkıyosa o zaman alsın eline mikrofonu
  • Fenerbahçe'nin Türk Futboluna en büyük katkısıdır Alex. Bu kadar yıl boyunca bize o güzel ve karakterli futbolunu hissettirdiğin için sana bir GS'li olarak teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'ın bütün suçları Alex'e yıkıldı resmen. Bu Fenerbahçe eğer Mönchen ve Beşiktaş maçlarında müthiş bir futbol oynamaz ise Fenerbahçe taraftarı Aykut'u linç eder.
  • Ben Tff başkanı olsam Türk milli takımıyla Brezilya arasında oynanacak özel bir maç ayarlar ve Alex'e Türk milli takımının formasını giydirir jübile yaptırırdım.
  • Neler olduğunu çok merak ediyorum valla ben, ne zaman çıkacak acaba kokusu
  • Camiada efsane olmuş bir oyuncuyu s..tir eder gibi takımdan ayırmak nasıl bir yöneticiliktir? Bütün suçu yıktılar Alex'in üstüne. Kurban olarak attılar taraftarın önüne ama kimse yutmadı bunu. El bombasının pimini çektiler bekliyorlar, elbet bir yerde patlar.

Şimdi ne olacak oynadığımız oyun mu değişecek. Aykut'un elinde sihirli değnek mi var?

İşler iyi gitmedi ya bütün yükü koy Alex'in üzerine. Planlardan bahsedip duruyor Aykut Efendi ne planıydı bu Alex'i taraftarın gözünde bitirmek mi? Sen bir oyuncuyu kadronda düşünmüyorsan bunu sezon öncesinde akıl etmişsindir sanırım. Gidip de sezon ortasında "işte bu kaka" der gibi taraftara bir şeyler ispatlamaya çalışmak neden?. Madem istemiyorsun gönderseydin sezon öncesinde. İşler iyi gitseydi takım puanlar kazansaydı şampiyonlar ligine kalsaydık aynı şekilde duruşunu sergileyecek miydin? 2 sene önce aynı şeyleri yaşadık. Takım sezona iyi başlamadı yine Alex'e salladın durdun ama adam sana cevabını verdi. İşler iyi giderken Paşa, ama kötü giderken de seyircinin önüne atılacak bir yem değil mi Alex senin için? Kadroda düşünmüyorsan sezon başlamadan yollarsın sezon öncesi neden bu kararı alamıyorsun? Çünkü takımını tanımıyorsun, bir sistemin yok. Koy takımı sahaya 90 dakika boyunca oynasın ne taktik var ne oyuna müdahale. 3 senedir takımın başındasın ama takımda 1 gram gelişme yok.

Eğer bu takım sırf Alex yüzünden böyle oynuyorsa yani Alex'in takım üzerindeki etkisi hocasından bile fazla ise onu teknik direktör yapsaydık ya !

• Bugünün geleceği,dünden zaten belliydi ama,insan yine de üzülüyor.Alışmıştık neticede,kötü oynayınca sövüp saymaya,iyi oynayınca bir alex değil esprileri yapmaya.Hoşcakal kaptan,yolun açık olsun.
  • Hangi yıldızı ''adam'' gibi gönderdik ki Alex gibi bir efsane oyuncuyu ''adam'' gibi gönderelim.
  • Alex gibi bir adamın takımın huzurunu bozacağını baştan beri düşünmüyordum, hala düşünmüyorum.

çok ayıp ettiler Alex'e... çok...

keşke Gs alsa 2 sene oynatsa... her maç 45 dk oynasa yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Ben Tff başkanı olsam Türk milli takımıyla Brezilya arasında oynanacak özel bir maç ayarlar ve Alex'e Türk milli takımının formasını giydirir jübile yaptırırdım.

güzel fikir
  • Kabus bu ya ,yarin uyanicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jübile maçı oynamadan mı gitti şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.