Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'lı birisi giden bir Fenerbahçe'li futbolcu için üzülüyorsa, o giden adam iyi bir adamdır, yolun açık olsun Alex De Souza.

A Y I P L A N!!
  • Eğer bu taraftar Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı koltuklarından indirmezse yazıkları olsun hepimize.
  • Her şey asıl gitmesi gerekenlerin gitme zamanı geldiğinde çok daha güzel olacak!
  • Ah be beyler sanki 10 yıllık arkadaşımdan ayrılmış gibi üzülür mü bir insan. Böyle şerefsizce ayrılık mı olur. Valla yatacak yeriniz yok ...
  • Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz !
     Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • Galatasaraylıyım ama her zaman Alex'e saygı duymuşumdur.Yeteneği,efendiliği,duruşu takdire layıktır.Adam gibi adam olan ender bir futbolcuydu.Üzüldüm böyle bir olay ile gitmesine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Fenerbahçe'nin Türk Futboluna en büyük katkısıdır Alex. Bu kadar yıl boyunca bize o güzel ve karakterli futbolunu hissettirdiğin için sana bir GS'li olarak teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'ın bütün suçları Alex'e yıkıldı resmen. Bu Fenerbahçe eğer Mönchen ve Beşiktaş maçlarında müthiş bir futbol oynamaz ise Fenerbahçe taraftarı Aykut'u linç eder.

Oynasa ne olacak. Bu yaptıkları yanlışın üstünü kapatmaz.
    Hadi varsayalım takım bu iki maçta da krallar gibi top oynadı. O zaman sonuç Fenerbahçe için daha da vahim olur. Alex'i göndermek için oyuncuların ve teknik direktörün kurduğu kumpası gösterir bu da.
    Alex elbette gidecekti ama bu şekilde değil.

• Su Aziz iyi herkes kötü. Hiç kimse yok mu arkadas bu takımdan adam gibi ayrılacak. Herkesi tukaka yapıp gönderiyor. taraftarın sabrini taşındılar artık. Biz müteahhit istemiyoruz vefa istiyoruz. Yazıklar olsun. Bir de alex dünya kadar para kazandı diyorlar. Kazancak tabi sanki zorla sözleşme imzaliyo. Getirselerdi o zaman onun kalitesinde topçu. Çapsiz antrenöründe sonu geldi artık. İlk seyircili maçta Azizi Aykut'u istifaya çağırmayanin Fenerliliginden şüphe ederim. Defolup gitsinler. Adama heykel yap sonra gönder. Fenerliliginden utanıyorum be. Bu olanlar dünyada ancak Fener'de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Her şey asıl gitmesi gerekenlerin gitme zamanı geldiğinde çok daha güzel olacak!

@AXU adlı forumdaşımızın İMZASI beni benden etti

ŞU AZİZ GİTSİN FENERBAHÇE İLE OLAN TÜM SIKINTILARIMI AŞACAĞIM...
    ŞEREF SÖZÜ

ALINTIDIR...

11 farklı antrenörle çalışmışsan "istikrar kulübüyüz" deme kimse yemez
    Herkesi düşman edinmiş kulüp için "en çok sevilen kulübüz" denmez
    Topuk yaylasına, Metris'e, Çağlayan'a koşup biber gazı yiyen adamlar, hapisten çıktığında karşılamaya gelmişse "yolu açın yorgunum" diyemezsin
    Eşini, evladını, evini bırakıp maça gelip beğenmediği şeye tepki koyan taraftarı anonsla susturamazsın
    Taraftarın cebinden verdiği parayla heykelini yaptırdığı efsanesini yetim gibi kapıya koyamazsın
    Yargı seni "sütten çıkma ak kaşık" da ilan etse, sen hep o 3 temmuz sürecini yaşamamıza sebep olan olarak kalacaksın
    Bu taraftar bu takım için üzerine düşen her şeyi yaptı. Şimdi sende sıra.. Aziz Başkan İstifa

• Ben de bir Beşiktaş'lı olarak üzüldüm, Fenerbahçe'de en saygı duyduğum isimdi. Yazık oldu. Aykut Kocaman ne yapmaya çalışıyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Fenerbahçe'nin Türk Futboluna en büyük katkısıdır Alex. Bu kadar yıl boyunca bize o güzel ve karakterli futbolunu hissettirdiğin için sana bir GS'li olarak teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'ın bütün suçları Alex'e yıkıldı resmen. Bu Fenerbahçe eğer Mönchen ve Beşiktaş maçlarında müthiş bir futbol oynamaz ise Fenerbahçe taraftarı Aykut'u linç eder.

Oynasa ne olacak. Bu yaptıkları yanlışın üstünü kapatmaz.
    Hadi varsayalım takım bu iki maçta da krallar gibi top oynadı. O zaman sonuç Fenerbahçe için daha da vahim olur. Alex'i göndermek için oyuncuların ve teknik direktörün kurduğu kumpası gösterir bu da.
    Alex elbette gidecekti ama bu şekilde değil.

Türk insanı kördür arkadaşım. GS'lisi FB'lisi BJK'lisi. Bu takım çıkıp Mönchen'e 3 atar Beşiktaş'ı müthiş bir futbol ile yenerse taraftarların %90'ı herşeyi unutur. Senin gibi aklı başında taraftarlar dışında olayı inceleyen didikleyen olmaz.

• Alex böyle gitmemeliydi taraftar olarak ben üzüldüm şahsen, bu muameleyi alex hiç hak etmedi, ayıp ettiler yine alex adam gibi adamdıda sesini çıkarmadı fesh etti sözleşmeyi.
  • Fenerbahçedeki en sevdiğim ve en beğendiğim adam gitti. Güle güle Alex...

• [size=5]Böyle olmamalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ders öncesi arkadaş söyledi alex gitti diye,inanmadım girip twitterdan okudum yazdıklarını.O an içime öküz oturdu resmen.Gitmesinin sebebi kimse her neyse Allah bin belasını versin.Aykutsa aykutun,azizse azizin..yakışmadı arkadaş,ne takıma ne de bu taraftara,yazık lan,kim istemezdi ki alex jübilesini çubukluyla yapsın,binlerce kişi arasında saygıyla selamlansın öyle yollansın..

ne denebilir ki başka,argo da bir kalıpvar hani bir şey yapıp atmak,resmen öyle oldu bu haber,yıktı geçti.. neyse bakalım bundan sonra ne olacak..gladbah maçında yenilirsek aykutta gider,gitmeli de,başka açıklaması yok artık..
  • son 10 yıl içinde fener maçlarının bizim için kabusa dönmesinin başrol oyucusuydu kralex . derbilerde top ona geldiğinde yusufluyorduk herseferinde. güle güle kocum eminimki sessiz kalmazsın
  • Beşiktaşta oynamayıpta tek tük sevdiğim futbolculardan biriydi.Yazık oldu....
  • Ilk defa taraftarlar bir konuda hemfikir. hayirlisi ne olacak gorecegiz.

• fenerbahceorg@fenerbahce.org

Sövün beyler sövünn

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ve bir devrin sonu..

Ulan Galatasaray, sen al be şu Alex'i.

Alex Galatasaray'a gelmeyecek kadar karakterli bir adam. Gitmesine ben de çok üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.