Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut ve Aziz bu takımdan gitmeden bu takımı desteklemiyorum arkadaş rezil ettiniz takımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir isim güle güle alex
  • Alex'e haksizlik yapildiğini düşünüyorum.Bir GS taraftari olaraka fenerbahçede sevdiğim tek oyuncuydu.Aykut kendi kuyusunu kazmayi geçiktirdi sadece.
  • Şaka gibi gitti kaptan şoktayim hala.

• Adam gibi adam , Kral gibi bir futbolcuydu güle güle ALEX
  • Böylesine değerli bi adamı kaybettiniz, yazık oldu
  • Ağlıyorum resmen ağlıyarak okuyorum tüm yorumları, bütün taraftarlar hemfikir olmuş hayatımda böyle birşey görmemiştim :(
  • Fenerbahçe'ye bu kadar katkı veren, fenerbahçeli olsun veya olmasın neredeyse herkesin saygı duyduğu bir isimle bu şekilde ayrılmak hem çok yazık hem de çok ayıp oldu. Umarım bir gün tekrar kaptanı Fenerbahçe'de görebiliriz. Aziz ve Aykut'a gelince artık bu işin onlarla olmayacağı açık. Aziz şike yapmıştır veya yapmamıştır ancak artık Fenerbahçe'nin adı bu olayla her zaman hatırlanacak. Madem Fenerbaçe ismi kişilerden daha üst bir değer, en kısa zamanda hem Aykut'un hem de Aziz'in istifa etmesi gerekir. Ama bu konuda özellikle Aziz Yıldırım konusunda hiç ümidim yok.
  • Alex, Galatasaray'da oynamasa da sevdiğim birisiydi futboluna çok saygılıydım, efendi adamdı. Üzüldüm adınıza.
  • Allah'ından bul Aykut Kocaman. Lütfen bırak diyordum sürekli. Ama defol git artık, defol git.
  • Alex gibi adam gitti fenerli olsam ağlardım her şeyiyle saygı gerek karakteri gerek oyunu on numara adamdı.
  • yolun acık olsun buyuk kaptan, senın gıbısı bı daha ne bu takıma ne bu ulkeye gelıcek. yazık ettıler yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyoutube41

quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

ne adamlarsınız , en uzucu yazmış gelip burada milleti kandırmak hoşuna mı gidiyor

evet hoşuma gidiyor
    kendim uydurdum

ben de ilk basta ucuz okudum ama en uzucu imzasıymıs :)

murat kosovayı takip ettiğim için ondan alıntı yaptım,murat kosovaya güvenipte kopyaladım buraya yoksa bir art niyet yok burdada mesajın resmi

• bütün gün dışardaydım ve gazeteyi açınca şok oldum. herşeyi anlarım sözleşmede fesh edilebilir ama bu adam böyle mi ayrılır bu klüpten. Aykut'a da Aziz Yıldırım'a da yazıklar olsun. herşeyin bir üslubu var
  • Her şeyiyle tam bir profesyoneldi. Böyle gitmek hiç mi hiç yakışmadı. Yolun açık olsun, bize izlettirdiklerin için teşekkürler Alex.
  • herkes çok agresif davranıyor. bende alex i halen çok severim, efsanedir bu sezona kadar yaptıklarıyla. ama bu sezon sürekli ortamı geren alex ti bence. twitter da yazdıklarıyla, oyundan alınınca ki suratıyla.

2-3 yıl önce hatırlarım alex ede sövenleri. koşmuyor,oynamıyor,büyük maçlarda ortada yok vs... bundan önce elinden geleni yaptı belki ama kenarda durmayacaksa gerektiğinde gitmesi zaten normal. böyle gitmesi iyi olmadı ama, sorunların olacağı sezon başından beri belliydi. oturup konuşulmalıydı gerektiğinde kenarda oturmayı kabul etmiyorsa iyi bir şekilde ayrılmak daha iyiydi. ama ne kadar iyiyse bir o kadarda kötü özellikleri de vardı. ki böyle ayrılmasının sebebinden biride kendisidir.

sakin olun sabredin biraz. devre arasına kadar kimin ne kadar hatalı olduğu belli olur o zaman yargılarsınız. ki benim görüşüm 4-4-2 ye dönecek sistemle mevcut oyuncularla takım çok daha iyi bir performans sergileyecek.

birde eğer olurda takım çok iyi oynar, herşey unutulunca aykut,alex veya herhangi bir şey için yargısız infaz yapanlar nasıl sevinecek çok merak ediyorum.

umarım herşey güzel olur.

• 1 Ekim...İhanetin tarihi...

• Ulan Allah'tan da mı korkunuz yok

öbür tarafta soracaklar aziz ve aykut

bu adamın hakkı böyle mi diye.
  • Bu bir rüya olmalı. Yani başka açıklaması yok bunun. İnanamıyorum yaa kendime yeni geldim saatlerdir yorumlara bakıyorum video izliyorum yorum yapmak yeni aklıma geldi. Tamam kadro dışı kaldığını gördüm. üzüldüm ama dedim bi kaç hafta sonra affedilir. twitterda dolaşıyodum. Sayfayı yeniledim. Allah'ım keşke yenilemeseydim karşımda bi yazı şöyle yazıyordu.
    "Kontratimi sonlandirdim. Hayatimin en uzucu imzasi oldu. Fenerbahce bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandi. Hersey icin tesekkurler."
    Şoka girdim. Saatlerdir harcadığım peçetenin döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok. Saatlerdir videolarını izliyorum ve ara ara kendime "Gerçekten gitti mi yani, Bir daha ALEEEXX VE GOOOOL diyemeyecek miyiz?" diyorum. Diyecek çok şey var ama ağzımdan çıkmıyor işte.

BU TARAFTAR SENİ ÇOK SEVİYOR ALEX. SENİ CANLI CANLI İZLEMEK BU HAYATTAKİ EN ZEVKLİ ŞEYDİ. DAHA GEÇEN HAFTA YAA. GEÇEN HAFTA BERABER DEĞİL MİYDİK HEYKEL AÇILIŞINDA. BÜYÜK KAPTAN BİZİ BIRAKMA DİYE BAĞIRAN BİZ DEĞİL MİYDİK. AĞLAYAN BU SENE SONUNA KADAR BÜTÜN GÜCÜMLE SİZLER İÇİN OYNAYACAĞIM DİYEN SEN DEĞİL MİYDİN KAPTAN. NEDEN BÖYLE OLDU KAPTAN. NEDEN ?

• Aziz Başkan Artık bıraksın Aykutu Alıp Gitsin Fenerbahçe için yapacağı en iyi şey bu olur !
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.