Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapına kadar galatasaraylıyım ve alexten çektiğimizi hiç bir fenerbahçeliden çekmedik bu zamana kadar. son yıllardaki fenerbahçenin derbi üstünlüğünde bile %80 lik katkısı olduğunu düşünüyorum alexin,en kötü oynadıkları maçlarda bile bir inanılmaz gol bir asist az maç çevirmedi.Tüm bunlara rağmen haberi duyar duymaz içim kötü oldu,cidden üzüldüm. Terbiyesiyle insanlığıyla hep takdir ettğim birisiydi.yolun açık olsun alex...
  • Alex in gitmesi bana bile garip geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 246 maç 136 gol 105 asist. Topla asist ve golü 246. 246 maçta 246 gol atmış, attırmış. Neden mi çok seviyoruz biz bu adamı.
  • Alex cocuğuyla disari cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Recep Niyaz ‏@RecepNiyazz
    Şimdi Brezilya soğuk değildir,belki de hiç olmamiştir.Ama sen yine de hep siki giyin kaptan vedalar soğuk olurmuş çünku.

Hocam ağlatıcaksın bizi be

Benim bugün döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok. Ağla hocam ağla. O acı gitmiyor ama biraz olsun rahatlıyorsun.
  • Eskiler iyi hatırlar; bundan seneler önce, yine enteresan şekilde ligde yenilmezlik serisi başlamıştı bizde. Yenilmezlik serisi Beşiktaş maçıyla son bulmuştu. İçimde haftalardır böyle bir his vardı ki; bu olaylardan sonra çok daha kuvvetlendi. Bu hafta sonu bence bitecek bu 45 maçlık seri
    Bu arada Aykut Kocaman'ın gözü aydın. Rekora 4 gol kala gönderdi Alex'i. Kıskanç herif, bitirdi Feneri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

246 maç 136 gol 105 asist. Topla asist ve golü 246. 246 maçta 246 gol atmış, attırmış. Neden mi çok seviyoruz biz bu adamı.

aykutun rekorunu gecemedi galiba...hedefine ulasti kocaman
  • Bu taraftara Aziz'le Aykut'u kulüpten def etmek farz oldu artık. İnşallah milletçe balık hafızalılığımız tutmaz da iki hafta sonra unutmayız. Ulan aykut adamı sevmesen de oynatmak istemesen de hatta ayrılmak istesen de bir sezon idare edemedin mi kıskanç herif. Herkes mürüvvetini görmek istediği oğlu gibi Alex'in jübilesini beklemiyor muydu yıllardır. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
  • Bir Galatasaraylı olarak Alex gibi bir futbolcunun böyle silinmesi beni çok üzdü... Yazıklar olsun

• Çok garipsedim bu durumu ya. Yazık valla, böyle olmamalıydı. Hep gitse de kurtulsak dediğim adamın gittiğini öğrenince sevinemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

hocam en ucuz imzası değil en üzücü imzası demiş
    ama bende başta ucuz olarak okudum o ayrı :D
  • Yaziklar olsun be aziz yildirim. Takimin basina neler getirdin. Yalniz birseyi unutuyorsun. Hickimse fenerbahce ve taraftarindan buyuk degildir. Aziz en kisa zamanda bunu ogreneceksin. Bu camiayi babanin ciftligi haline getirdin. Kafana gore diktator bir sistem kurmussun, keyfine gore futbolcu gonderiyorsun. Bu efsane alexe bunu yapmayacaktin. Yakinda fenerbahce taraftarinin kim oldugunu ogreneceksin.

• Dün Aziz Yıldırım'ı kucaklayan, Aykut KOCAMAN GURURUMUZ diyen insanları bugün ikisine de söverken görmekten büyük zevk alıyorum.

Acırım da Alex gibi adamın böyle gitmesine acırım.
  • Yarın Alex forması bulabilirim inşallah Feneryumda. Bir tarih kapandı
  • Koca ülkede bu adamı sevmeyen iki kişi vardı. Ne yazık ki güç onların elindeydi. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Rakip takımlarda en sevdiğim futbolcuydu. Kesinlikle bu şekilde gönderilmeyi hak etmedi. Ama taraftar bu ayıbı unutturacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Yarın Alex forması bulabilirim inşallah Feneryumda. Bir tarih kapandı

Sene başında aldığım formaya Alex yazdırmayı düşünüyorum bende.
  • göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle

• Diyicek bisi birakmiyolar ya Rezalet .

• Yemin ediyorum şuan ağlıyorum bu adama meğer ne seviyormuşum heykel açılışındada ağlatmıştı allah senı nasıl bılyıorsa oyle yapsın aykut
  • Aziz Yıldırım'cıları görelim neredeler? Mahkemeden ceza almış adamın kapısında yattığınıza değdi mi ? efsane denilen adamı rezil kepaze etti AzizSporculara müstahak bu olay...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.