Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.facebook.com/photo.php?v=452485678127325
  • ayıp be kardeşim alex e yapılan cidden büyük ayıp..
  • alex
  • Bir Galatasaray taraftarı olarak şunu söyleyebilirimki keşke rakip takımdaki futbolcuların hepsi Alex gibi olabilseydi,

Güle Güle Büyük Kaptan...
  • Güle güle büyük kaptan .:(:(:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay kolay başka takım başlığına yazı yazmam. Yanılmıyorsam Fenerbahçe bölümüne ilk yazışım.

Güle güle Kaptan.

Ne olursa olsun sezon sonuna kadar, takımınızda tutmalıydınız.

Hemen her maçında başımıza dert olmuş bir Alex ten kurtulduğumuza mı sevineyim, yoksa adam gibi bir adamın gittiğine mi ?

Güle güle Büyük Kaptan.
  • Arkadaşlar tüm yorumlara buradan devam lütfen. Diğer konular silinecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Yazık ..

• Bir Fenerbahçeli olarak içim kan ağlıyor taraftarın gönlünde taht kurmuş bir adamı böyle göndermek tek kelimeyle TERBİYESİZLİK ama şunuda söylemem gerek 23 yaşındayım fenerbahçe tarihinde gördügüm en iyi topçu Alex dir ama Twit krizinde yaşananlar , sivas maçından oyundan çıkarken aykuta attığı trip Bir fenerbahçeli taraftar olarak okyonusu geçtik derede boğulduk
  • Yemin ederim HAGI 1 KRALEX 2 hayatimda bukadar bir futbolcu icin üzülmemisdim. Böyle ustalar daha da gelmez türkiyeye biz böyle vefasiz davranirsak. Yazik oldu bu veda böyle olmamaliydi buadam daha fazlasini hak etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gitti mi Kaptan. Şimdi kadroda onun ismini görünce güven gelmeyecek mi bana ?

Her mac, en kötü oynadığımız mac bile onun ayağına top gelince heyecanlanmayacak miyim. Umutlanmayacak miyim nasıl olsa Alex var tek hareket yapar gol atar cevirir diye ?

En kötü oynadığı mac bile son saniyeye kadar beklememi saglamayacak mı " Bugün kötü oynadı" demek için ?

Ne kadar kötü oynarsa oynasın küfür etmediğim, sahada ne hata yaparsa yapsın soylenmedigim en iyi adam yok mu şimdi ?

Antreman fotograflarında onun güldüğünü takıma nese verdigini görüp mutlu olmayacak miyim ? Diğer futbolcuların basında onun gibi bir deha olduğu için iyi hissetmeyecek miyim ?

Başka ülkede mi olacak şimdi o ? Başka takımın formasını mı giyecek ? Başka forma ile görmeye nasıl dayanırım ben kaptanı nasıl dayanırız ?

Zor çok zor.

• Bir galatasarayli olarak aglicaktim nerdeyse türk futbolubda acayip bir kücülme var

• Yazıklar olsun. Aziz hapisten çıktığın güne lanet olsun. Hapislerde çürürsün umarım. kürt dölü Aziz Allah belanı versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

Şansal'ın dudağı kurudu okurken resmen, o derece.

• Ziya sengul konusuyor helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an çok duygulandım.2004ten beri oynuyor.Ve Onunla Fenerbahçe kendini buldu bence.Yazık ettiler bence.
    9 ay daha bekleyemediler.Aziz ve Aykut Kocaman sevinsin artık.Fenerbahçe taraftarı buna en iyi cevabı vermelidir?
    Aziz ve Aykut istifa.BAşka da birşey yok.Alexsiz Fenerbahçenin halini göreceksiniz.Galatasaray 5 çekse sevinirim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

iyi tarafı 4-5-1 gibi sistemin sonunda değişip 4-4-2 yada 4-4-3 oynatmak için çok güzel fırsat oldu krasic kuyt merileleş topal topuz gibi on numara orta saha oyuncularını etkili kullanabileceğiz

vay be arkadaşım fenerlimisin ne güzel sallamışsın sen acaba aldığın yabancıların sisteme uyp uymadığını sen göremiyorsan harbiden futboldan anlamıyorsun kuyt adam yaşlı 90 dk çıkarır bir kaç sakat krasic forumsuz adam 90 dakika oynar oynamaz mı bilinmez mehmet topal bu kadar kötü bir futbol seni umutlandırıyor mu sallayarak konuşmayalım fenerbahçe bu hafta uefa deplasmanında alacağı kötü skor ve beşiktaşa vereceği 1 puan sence bu taraftarlar ne yapar sen hiç düşündün mü SONUMUZU HİÇ HAYIRLI GÖRMÜYORUM HE NE OLURDU BİLİYORMUSUN ALEX AYKUT KOCAMAN YARDIMCILIĞI BİR NEVİ BİRŞEYLER YAPTIRABİLİRLERDİ BU HARBİDEN ÇOK AĞIR OLDU... ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN...

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Ziya sengul konusuyor helal olsun

valla telegol izlerken gözlerim doldu yemin ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Bir galatasarayli olarak aglicaktim nerdeyse türk futbolubda acayip bir kücülme var

Bu şekil olmamıştı ama Hagi gidince bir Fenerli olarak bende üzülmüştüm. Şimdi Alex gönderilince bunun karşılıksız olmadığını ve gerçek futbolseverlerin olduğunu bilmem çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.