Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi Anlamda çok üzüldüm. Zaten bu aziz yıldırım gibi adamları neden desteklerler anlamam. Tamam 1 oyuncu takıma maal edilemez sonuçta alex yıllarını fenerbahçeye vermiş biri 1 sene daha sabredemezlermiydi cidden üzücü yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

ucuz değil, uzucu yani üzücü yazmış twitterda sallamayınız.
  • İnsanda onur, haysiyet, vicdan, merhamet olur. Yeryüzünde insana değer verilmeyişinin bir örneğini daha gördük. Gerçekten çok kötü hissettim kendimi ve çok üzüldüm. Böyle bir adama bunu yapmak ne büyük vefasızlık, ne büyük rezilliktir. Keşke böyle gitmeseydi. Sezon içinde bize gol atsaydı, yeterki sezon sonu güzel ve onurlu bir şekilde gönderilseydi. Böyle kovulmak beni çok üzdü. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım gibi erdemin, insanlığın, adaletin, vefanın, iyiliğin ne olduğunu bilmeyen fesat insanlar varken Alex gibi efendi ve iyi bir adamın bu muameleye maruz kalması insanın gönlünü sızlatıyor.

İnşallah Alex'in ahı burunlarından fitil fitil çıkar.
  • Yazık ettiler adama. Kaliteli bir futbolcuyu saçma kaprislerle küstürdüler.
  • Abi valla bir GS'li olarak artık Alexi Fenerbahçede görememeye nasıl alışacağımı düşünüyorum ya.Yemin ediyorum okadar üzdü beni.
  • Ziconun resmi Facebook sayfası FB'li taraftarların akınına uğradı.

http://www.facebook.com/ZicoOficial
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Arkadaşlar sanırım tüm konuları birleştiriyorlar..

Alex'in pencereden konuşması

Ne dedi mobilim tv de de kaçırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler kasımpaşa maçından sonra oyuncuların hiçbiri alexe arka çıkmamış demekki biletini kesmişler yoksa böyle bir karardan sonra oyuncuların tepkisi yoksa demekki işin içinde bir iş var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda olup bitenler ile açıklanamayacak derecede, türk futbol tarihine geçecek bir ayıptır bu.

alex in twitter mesajında haksız olduğunu düşündüm, halen düşünüyorum ama bu hatanın 10 katının bile böyle bir karşılığı olamaz. yıllarca yaptıklarıyla türk futbol tarihine geçmiş birini böyle yollamaya hakları yok.

eski bir gs taraftarı olarak alex gitse de fb yi her kötü anında hep kurtaran o adam gitse de rahatlasak derdim. ama bugün ağlayasım geldi.

yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

1 Adam vardı 10 Numara giyerdi 12 numara onu çok severdi ayrılık vakti 1/10/12...

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

BU YAZI RESMİN ÜZERİNE YERLEŞTİRECEĞİM SÜPER BİR ŞEY OLACAK...

• Yazıklar olsun. Denecek tek şey bu sanırım.
  • Aileden biri gitmiş gibi..Yazık yemin ediyorum yazık,Alex'e gelene kadar o kadar çok defolup gitmesi gereken insan vardı ki..

Seni hiçbir zaman unutmayacağım kaptan..Yolun açık olsun.
  • Şu an çok garip şeyler hissediyorum ya hiç böyle olmamıştım.
  • İyi futbolcuydu ama çok büyük adamdı bunu bilir bunu söylerim.
    Yolu açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Arkadaşlar sanırım tüm konuları birleştiriyorlar..

Alex'in pencereden konuşması

Ne dedi mobilim tv de de kaçırdım

taraftarlar evinin önünde gitme diye bağırıyolar, destek için gelenlere teşekkür ediyo, ama bağırışlardan çocukları korkmuş ondan kibarca dağılmalarını istiyo işte

• Gönderilme tarzı hoş değil ama, Aziz Yıldırım Aykutun üzerinden büyük yük aldı. Aykut geçen seneden beri Alexi kesmeye çalışıyordu her kesişinde laf yedi, şimdi Aziz yıldırım kökten kesti, şu saatten sonra yapılacak eleştirileri de Aykutun üzerinden kendi üzerine aldı.

Ki taraftar arasında alex gitsin sesleri de fazlalaşmıştı (forumda örnekleri çok) Alexe göz yaşı döküleceğine önümüzdeki günlere bakmak lazım diye düşünmek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

1 Adam vardı 10 Numara giyerdi 12 numara onu çok severdi ayrılık vakti 1/10/12...

BU YAZI RESMİN ÜZERİNE YERLEŞTİRECEĞİM SÜPER BİR ŞEY OLACAK...

•  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olac...ak, olmalı.
    Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize.

Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sonra. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…

Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.

Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı.
    Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.

Benim adım Alex De Souza.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.