Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Ziya sengul konusuyor helal olsun

valla telegol izlerken gözlerim doldu yemin ediyorum...

Studyoda da milletin gozu doldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

güle güle BÜYÜK KAPTAN. Yolun açık olsun.
  • [size=5]Çok seviyormuşum lan ben bu adamı !

Birde BEŞİKTAŞ'lı olsa demek ÇILDIRIRDIM !

Gel BJK'ye kral ol

GÖREYİM SENİ SİYAH BEYAZ FORMA ile futbol'un BEYEFENDİSİ
  • Çok kötü oldum bende ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamıyorum.. gözüme toz kaçtı be kaptan
  • Arkadaşlar sanırım tüm konuları birleştiriyorlar..

Alex'in pencereden konuşması

• ey aziz yıldırım sen bu taraftar sen ne karar verirsen arkanda olucagınımı sanıyorsun 3 temmuzda bukadar üzülmedim sen 1yıl icerdeyken bukadar üzülmedim.içim acıyor suan aziz yıldırım artık benim başkanım sen degilsin.umarım en kısa zamanda bırakır gidersin.bu taraftarın kalbini fet eden bir adama efsane degilsin demekde sana yakıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

iyi tarafı 4-5-1 gibi sistemin sonunda değişip 4-4-2 yada 4-4-3 oynatmak için çok güzel fırsat oldu krasic kuyt merileleş topal topuz gibi on numara orta saha oyuncularını etkili kullanabileceğiz

vay be arkadaşım fenerlimisin ne güzel sallamışsın sen acaba aldığın yabancıların sisteme uyp uymadığını sen göremiyorsan harbiden futboldan anlamıyorsun kuyt adam yaşlı 90 dk çıkarır bir kaç sakat krasic forumsuz adam 90 dakika oynar oynamaz mı bilinmez mehmet topal bu kadar kötü bir futbol seni umutlandırıyor mu sallayarak konuşmayalım fenerbahçe bu hafta uefa deplasmanında alacağı kötü skor ve beşiktaşa vereceği 1 puan sence bu taraftarlar ne yapar sen hiç düşündün mü SONUMUZU HİÇ HAYIRLI GÖRMÜYORUM HE NE OLURDU BİLİYORMUSUN ALEX AYKUT KOCAMAN YARDIMCILIĞI BİR NEVİ BİRŞEYLER YAPTIRABİLİRLERDİ BU HARBİDEN ÇOK AĞIR OLDU... ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN...

Aldığımız adamların kaçı 4-5-1 sisteminden gelmiş ona bakmak lazım öyle yada böyle alex zaten gidecekti bu saatten sonra ne yapalım en iyi şeyi düşünüyorum takımla ilgili yalvarsakta alex geri dönmeyecek şu an ki durumun bana göre tek iyi tarafı bu

• 1 Adam vardı 10 Numara giyerdi 12 numara onu çok severdi ayrılık vakti 1/10/12...

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Şimdi gitti mi Kaptan. Şimdi kadroda onun ismini görünce güven gelmeyecek mi bana ?

Her mac, en kötü oynadığımız mac bile onun ayağına top gelince heyecanlanmayacak miyim. Umutlanmayacak miyim nasıl olsa Alex var tek hareket yapar gol atar cevirir diye ?

En kötü oynadığı mac bile son saniyeye kadar beklememi saglamayacak mı " Bugün kötü oynadı" demek için ?

Ne kadar kötü oynarsa oynasın küfür etmediğim, sahada ne hata yaparsa yapsın soylenmedigim en iyi adam yok mu şimdi ?

Antreman fotograflarında onun güldüğünü takıma nese verdigini görüp mutlu olmayacak miyim ? Diğer futbolcuların basında onun gibi bir deha olduğu için iyi hissetmeyecek miyim ?

Başka ülkede mi olacak şimdi o ? Başka takımın formasını mı giyecek ? Başka forma ile görmeye nasıl dayanırım ben kaptanı nasıl dayanırız ?

Zor çok zor.

Felipe yi bile özleyeceğim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

Alex gittiğine göre size en az 5 çekeriz artık. Gs lilerde üzülmüş gibi yapıyorlar ama içlerinden sevinçten çıldırıyorlardır. Geçmiş olsun şimdiden. İyi oyuncuydu ama yönetiminiz kötü olunca bir anlamı olmuyor işte,

Bir yandan yenin istiyorum ama bir yandan da 46 maçlık yenilmezlik serimizin bozulmamasını istiyorum
  • Ayıptır.Yazıktır.Günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

1 Adam vardı 10 Numara giyerdi 12 numara onu çok severdi ayrılık vakti 1/10/12...

çok kötüyüz yazıklar olsun fenerbahçeye kendi kendini bitirdiler aykut defol git defol git
  • Ben de çok seviyormuşum.Böyle gitmemeliydi.Alexin gitmemesini en çok isteyen biri olarak, takımın başarısızlığını Alexin üstüne yıkmaya çalıştılar.Bunda da başarısız olacaklarını da göreceğiz.Alexsiz oynayın bakalım.Orta sahanız çatlayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

1 Adam vardı 10 Numara giyerdi 12 numara onu çok severdi ayrılık vakti 1/10/12...

BU YAZI RESMİN ÜZERİNE YERLEŞTİRECEĞİM SÜPER BİR ŞEY OLACAK...
  •  Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)
  • tvde telegol başladığından beri alexin evinin balkonundaki görüntüsünü veriyor. gökman özdenak'ın sanki program başlamadan 10-15 dakika önce italyan mafya filmi setindeymiş, acele bu programa yetişebilmek için kostümünü değiştirmemiş, öylece çıkmış havası var
  • Vay aziz vayy bare aykutu da göndersene! Bi zahmet kendini de kovdur.... Niye o kadar taraftarı karşına alıyorsun. Ben böyle başkan görmedim arkadaş....

Eğer aykut da kovulmazsa adınız çıkar vefasız spor kulübü....
  • Bir Galatasaray taraftari olarak ben bile cok uzuldum. Fenerbahce yonteminin yaptigi cok buyuk bir ayip. Bu sekilde gitmeyi kesinlikle haketmedi.

• Kulübün yeni adı:VFB(Vefazız Fenerbahçe)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.