Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex. fenerbahçe karakterinin çok çok üstünde bir futbolcuydu. Fenerbahçe bence alexi hak etmiyordu. Kendi karakterlerine yakışır, kulüp efsanesine bu şekilde bir vedayı uygun gördüler.

Ne topçuydun be sade, derinden, etkili... Elveda ALEX.
  • Aykut kocaman'ıda tebrik etmek lazım, efsane oyuncusunu kadro dışı bırakıp kulüpten ayrılmasına sebebiyet veren başka bir teknik direktör yoktur çünkü. Tarihe geçer artık.
    Ben bir Galatasaray'lı olarak üzüldüm lan. Adam gerçekten Büyük Kaptan'dı.
  • Çok büyük futbolcuydu, çok iyi biriydi, her takım taraftarının ne kadar sevdiği ortada.
    Ayıp ettiler.
  • Bir Galatasaraylı olarak bende cok üzüldüm böyle gitmesine,oyunculuğu kadar kisiligide cok guzel bir insandı,gönül isterdi ki jübilesi ni yaparak mutlu bir sekilde ayrılsaydı....yoneticiler geçici kurumlar kalicidir,umuyorumki Fenerbahçe bu ayıbı bir şekilde duzeltecektir....Seni izlemek büyük bir onurdu Alex..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Şen ileriyi gören adammış. Kovaladıydı bu aykut kendini bilmezini. Varmış adamın bir bildiği.
  • Dün Ali Şen'in Aykut'a yaptığını, bugün Aykut Alex'e yaptı.
  • Yalnız ben Alexin neden kadrodışı bırakıldığını hala anlamadım.Daha doğrusu neden böyle bir karar alınmıştı.Bu adam Kasımpaşa maçında oynadı.Sonra ne olduda bunun sonucunu Alexe patlattılar.Arka kalede tribünde oturdular diye mi.
  • ''Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, Hristiyan olduğu Halde Kur'an-ı Kerim'i bitiren bir adamdan bahsediyoruz.

Alex De Souza 3000. golü attı diye ona 300.000 $ prim verdiler o ne yaptı ? Mehmetçiğe verdi..''

internette gördüm saygım 2 kat arttı eğer doğruysa fenerbahçe çok büyük ayıp etmiş oldu Alexe.
  • Alex'in karisi formayi öptü

• bize 10 gol daha atmadan nereye be hacı

Türkiye liginde izlediğim en iyi 2 yabancıdan biri, yolu açık sonu hayırlı olsun. Alex asla unutulmayacak.
  • aziz de aykut'da bitmiştir benim için
  • iyi tarafı 4-5-1 gibi sistemin sonunda değişip 4-4-2 yada 4-4-3 oynatmak için çok güzel fırsat oldu krasic kuyt merileleş topal topuz gibi on numara orta saha oyuncularını etkili kullanabileceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: errgin

Dün Ali Şen'in Aykut'a yaptığını, bugün Aykut Alex'e yaptı.

Ozamanlar aykut la oğuz sakaryalılar guruplaşması yaptıydı takımda.

Ozamanlarda böyle hizipçiydi aykut. Ama ozamanki başkan Ali Şen di benzemez Ali başkan diğerlerine. Yemez bu hizipçiği pis oyunları.

Geçen gün kanalın birinde söylüyolardı aykut geldiğinden beri iç sahada avrupada galibiyetimiz yokmuş. Sövecem alacağım ceza ya değmez bu herif için.
  • Yazık ..
  • güle güle güzel insan beyfendi kişiliğinde takdir ettiğim futbolcu hayat bu kadar karmaşık işte 2 hafta önce heykelin dikilsin sonra kulupten kovul
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Orijinalden alıntı: gael

SON DAKİKA ALEX: kONTRATIMI SONLANDIRDIM. hAYATIMIN EN UCUZ İMZASI OLDU.

hocam en ucuz imzası değil en üzücü imzası demiş
    ama bende başta ucuz olarak okudum o ayrı :D

arkadaş bi önceki sayfada açıklamasını yaptım,gene alıntı yapan olursa bidaha cevap yazmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

iyi tarafı 4-5-1 gibi sistemin sonunda değişip 4-4-2 yada 4-4-3 oynatmak için çok güzel fırsat oldu krasic kuyt merileleş topal topuz gibi on numara orta saha oyuncularını etkili kullanabileceğiz

Bu işin iyi tarafı olmaz kardeşim. Bir efsane böyle gönderilmez. Başlarım kadrosuna oyununa bundan sonra o 10 numarayı orada görmedikten sonra hiçbir maçtan zevk almam ben.
  • iste bu alex gitti artik daha hizli futbol oynariz oleyyy be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.