Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan komşumun telefonda arkadaşı ile konuşurken Aykut Kocaman'a sövmesi ve Alex'in gitmesine çok üzüldüğünü belirtmesi bile her şeyi açıklıyor. Bu olay bir taraf olayı değildir çünkü Alex rakip takımlara karşı her zaman saygılı olmuştur.

Sonuçta Alex'te birgün takımdan ayrılacaktı ve ya jubilesini yapacaktı ancak bu şekilde mi olmalıydı? "Kulüpler oyunculardan büyüktür." sözünün her zaman arkasında olmuşumdur ancak Aziz Yıldırım oturduğu koltuğundan istediği oyuncuyu böyle yollayacaksa ortada kulüp büyüklüğü felan kalmaz. Yapılan şey tamamıyla saygısızlıktır. Aykut Kocaman'ı yıllar boyunca takdir etmişimdir, aynı zamanda yaptığı hatalara rağmen kişiliğine her zaman hayran kalmışımdır. Ancak bu yaptıkları şey Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın kişiliğine yakışmadı, özellikle de Kocaman'ın..

Burada yolladığınız oyuncu bir, iki yıllık yeni gelmiş bir oyuncu değil. Sekiz dopdolu sene boyunca takıma hizmet etmiş, en az kendi takımı kadar diğer takımlarında sevgisini kazanmış bir oyuncu. GFB'nin hazırladığı "Comandante Alex" pankartını hatırladıkça gözlerim doluyor, böyle karakterleri, dürüst, temiz insanların sonu her zaman Alex de Souza gibi olmak zorunda mı?

"Neden Türkçe konuşmuyorsun?" sorusuna "Türkçe konuşursam Samet işsiz kalır." diyecek kadar üst düzey bir oyuncu. Oyunculuğundan ziyade baştan başa olağanüstü bir kişilik.

Her zaman mensubu olmakla gurur duyduğum Fenerbahçe taraftarı bu işin peşini bırakmamalı. Önümüzdeki önemli maçların nasıl geçeceği umrumda değil şu an da, yapılan şey rezalettir. Rezaletin biraz öteside Kralex'in dediği gibi komikliktir..

• empati kurup Hagi'nin böyle gönderildiğini düşündüm. of offf ne deseniz haklısınız arkadaşlar
  • Ulan ..... Karaktersizleri bu adamdaan ne istediniz lan adaam 8 senedir takim icin ter dokuyo fenerbahceyle butunlesmis bir efsaneyi boyle kovar gibi gondermek adamlikmi lan hangi taaakimli olup kac yasinda oldugu farketmez ufacik cocuga bile sorsan fenerbaahce diyince alex der boyle bi adama bu yapilirmi daha yazardim ama lanet olsun ya .......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan içimde kötü bir his vardı demek ki buymuş. Lanet olsun hepsine başka birşey demiyorum. Takımdan tekme tokat gönderilecek adamlar doluyken bu adam'ın böyle gitmesi çileden çıkartıyor insanı. Bu işin başında kiler gitmeden Fenerbahçeliliğimi bir kenar'a asıyorum.
  • Recep Niyaz ‏@RecepNiyazz
    Şimdi Brezilya soğuk değildir,belki de hiç olmamiştir.Ama sen yine de hep siki giyin kaptan vedalar soğuk olurmuş çünku.
  • Aziz Yıldırım'ın başkan, Aykut Kocaman'ın teknik direktör olduğu bir kulübe kazandırdığım her kuruş için pişmanım. Bunun için değildi.

http://ebrah.net/blog/2012/10/01/bir-alex-degilsiniz/
  • Bu bence hem iyi hemde kötü oldu.Kötü olan Alexin bu şekilde gönderilmesiydi.İyi olan ise taraftarın 3 temmuzda Azize desteği ile bu olaydan sonraki desteğinin çok büyük oranda düşmesi ve Azizin sonunu bu olayla beraber hızlandırması.
  • Allah kahretsin boyle ulkeye lanet olsun lanet
  • TV den FB TV yi sildim. Bugün sürekli FB TV açıktı belki bi açıklama falan olur diye fakat gün boyu ağızlarından ALEX lafı bile çıkmadı. NE bi video ne teşekkür mesajı ne bi şey...
  • Şuan radyospor dinliyorum Yalçın Dümer yayın yapıyor yayın galatasaray adı üzerine ama galatasaray lafından çok alex fenerbahçe aykut kocaman geçti.

Hayatımda futbol için iki kez gözlerim doldu
    1.Tuncay Şanlı Gitti :(
    2.Zico Gitti

Hayatımda futbol için ilk defa ve şimdi ağlıyorum
    Efsane ahlaklı herkez tarafından övülen karakterli bir ADAM GİTTİ.

Bunlara neden olanlar umarım bu dünyada cezalarını çekerler inşALLAH ahirete kalmaz eğer ahirete kalırsa bunun hesabını ödeyemezler.

hayatımda iki isimden nefret ediyorum aykut kocaman ve aziz yıldırım

Böyle ahlaklı 7den70e herkezin övdüğü bir ADAMIN gidişi böyle olmamalıydı seni bu duruma düşürenler utansıın

GİDİŞİN BÖYLE OLMAMALIYDI
     Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar)

• Bir Galatasaylı olarak ben bile üzüldüm büyük bir oyuncuydu güle güle Alex...

• Güle güle kaptan, seni unutmayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

herkes çok agresif davranıyor. bende alex i halen çok severim, efsanedir bu sezona kadar yaptıklarıyla. ama bu sezon sürekli ortamı geren alex ti bence. twitter da yazdıklarıyla, oyundan alınınca ki suratıyla.

2-3 yıl önce hatırlarım alex ede sövenleri. koşmuyor,oynamıyor,büyük maçlarda ortada yok vs... bundan önce elinden geleni yaptı belki ama kenarda durmayacaksa gerektiğinde gitmesi zaten normal. böyle gitmesi iyi olmadı ama, sorunların olacağı sezon başından beri belliydi. oturup konuşulmalıydı gerektiğinde kenarda oturmayı kabul etmiyorsa iyi bir şekilde ayrılmak daha iyiydi. ama ne kadar iyiyse bir o kadarda kötü özellikleri de vardı. ki böyle ayrılmasının sebebinden biride kendisidir.

sakin olun sabredin biraz. devre arasına kadar kimin ne kadar hatalı olduğu belli olur o zaman yargılarsınız. ki benim görüşüm 4-4-2 ye dönecek sistemle mevcut oyuncularla takım çok daha iyi bir performans sergileyecek.

birde eğer olurda takım çok iyi oynar, herşey unutulunca aykut,alex veya herhangi bir şey için yargısız infaz yapanlar nasıl sevinecek çok merak ediyorum.

umarım herşey güzel olur.

Kardeşim, yine dönülseydi Alex ben 4-4-2 istemem mi dedi 8 senedir..Aykut'un Alex'siz oynattığı yarıları izlemedin mi? 4-4-2 oynayacak futbol cesareti onda yok..Bunu da 2 hafta içindeki maçlarda görürsün..Ayrıca şerefsiz adamların yönetiminde, futbolcular oynamak istemezler..Alex gitse de hiçbir olumlu sonucu olmaz..İyice zıvanadan çıkacak şimdi futbolcular..Alex bu takımın lideriydi..Kanatlar işlemiyorsa Alex sahada diye mi işlemiyor? Eğer öyleyse Zico zamanında kanatlar makine gibi çalışırken, Uğur Boral'lar, Gökhan Gönül'ler kral olurken, onlara top dağıtan adam da Alex'ti..Ayrıca böyle hizmet vermiş adamlar, böyle uğurlanmaz, şerefsizce..Alex'i istemiyorsan, hızlı oynama isteğin varsa, sezon bitiminde kenara çeker sorardın, kenarda oturacaksan başımızın tacısın derdin..Ama şerefsiz olduğundan Aykut, adamı rezil etti sezonun başında, hep konuştu laf soktu Alex'e..Herkes bilmiyor mu Alex bu sezon sonunda gitse kimse eleştirmezdi, vereceğini verdi..Biz olayın şerefsizce yapılmasına sinirleniyoruz, senin hiç gücüne gitmiyor mu bu davranış şekli..Bir de Alex o kadar enayi bir adam ki, kendini riske edip, hükümete bile laf soktu defalarca, Aziz p*vengi hapisteyken, onu korumak adına..O kadar utanıyorum ki verdiğim destekten, hiç bu kadar pişmanlık yaşamamıştım..Başbakandan fazla nefret edeceğim biri çıkacağına inanmazdım ama şu anda o bile melek kalıyor Aziz şerefsizinin yanında..Nankör şerefsizler..

• Recep Niyaz:
    Şimdi Brezilya soğuk değildir,belki de hiç olmamiştir.Ama sen yine de hep siki giyin kaptan vedalar soğuk olurmuş çünku.
  • 1 adam vardı
    10 numara giyen
    12 numaranın çok sevdiği

01.10.12
  • Böyle gitmemeliydi efsane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Recep Niyaz ‏@RecepNiyazz

Hocam ağlatıcaksın bizi be
  • Azizi ve Aykut u göklere çıkartan Taraftar yerin dibine sokmasını da bilmeli.

Güle güle Alex, Fenerbahçe ve Türk futbolu senden çok şey öğrendi. Taraflı tarafsız sevilen nadir futbolculardandı.

2A kına yaksın şimdi bi taraflarına..
  • NTV spor da şuan Alex in evinin önünde canlı yayın yapılıyor.

• Çok ayıp edildi ya, Aziz Yıldırım geri dönüşü olmayan bir yola girdi bence. Taraftar şike olayı gün yüzüne çıktığında bile destekliyordu fakat bu başka, Aziz denen adam bu olayla GERÇEK yüzünü FB taraftarına göstermiş oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.