Şimdi Ara

Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Yönetimi derbi maçı sonrası sürekli aleyhlerine açıklama yapan Galatasaray hakkında sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her maçta olay çıktığı ve zorbalıkla maç kazandıkları şeklinde kendilerine yönelik eleştirilerini yakışıksız ve üzücü bulduğunu bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Daha önce bakanlık mevkiinde bulunmuş Sayın Çelebi'nin, 3-1'lik zaferimizi kastederek yaptığı (Zorbalıkla maç kazanmak) ve (Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her maçta olay çıkıyor) şeklindeki açıklamasını kendisine yakıştıramıyoruz. Yapılmakta olan stadın inşaat alanında ve derbi maçın üstünden iki haftadan fazla bir süre geçmişken, eski bir bakanın ağzından bu şekilde sözlerin çıkması son derece üzücüdür” denildi.

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:
    “Zorbalıkla maç kazanmak söz konusu ise Sayın Çelebi ve yönetici arkadaşlarına 2006-2007 sezonunda Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçı hatırlatmak isteriz. Bilindiği gibi bu maçta, birinin gözü kör olmak üzere 19 polisimizin yanı sıra onlarca futbolseverin, maç öncesinde çıkan olaylarda yaralandığı, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın birçok kez durmak zorunda kaldığı ve otoriteler tarafından maçın tamamlanmasının hayretle karşılandığı herkesin malumudur. Bu karşılaşmaya ilaveten, Ali Sami Yen'de 2005-2006'da Türkiye Kupası maçında, 2008-2009 sezonunda lig maçında yaşananlar ve bunun gibi pek çok örneği kolaylıkla ve ilk anda sıralayabiliriz.

Hal böyleyken, Sayın Çelebi ve diğer Galatasaraylı yöneticilerin son haftalardaki söylem ve tavırlarını son derece haksız, gerçekleri yansıtmayan ve Türk futbolseverlerin hafızalarına bir nevi hakaret olarak yorumluyoruz. 10 yıldır değişmeyen gerçeği bu denli yan yollara saparak göz ardı etmenin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini, rakibi tebrik etmenin de bir erdem olduğunu kendilerine ayrıca hatırlatmak isteriz.”

Kim nederse desin,Fb bu konuda haklı..

• quote:

Olay bitmiş dağılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

• FB bu konuda haklı tamam tek sorum var sana ssff_allthing hangi takımlısın ?
  • Demir tavında dövülür diye bir laf var, eleştirin varsa zamanında yapacaksın.Şimdi bu şekilde açıklama yapmak hem yersiz, hemde manasız.Yalnız dikkatimi çeken bir husus var, bizim sahamızda yaralanan polis sayısı her sene artış gösteriyor. Birde gözünden yaralanan polisin tek kare fotoğrafını, görüntüsünü görmedim ben bu zamana kadar.Eğer gören varsa paylaşsın zahmet olmazsa, bende bu merakımı gidermiş olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Demir tavında dövülür diye bir laf var, eleştirin varsa zamanında yapacaksın.Şimdi bu şekilde açıklama yapmak hem yersiz, hemde manasız.Yalnız dikkatimi çeken bir husus var, bizim sahamızda yaralanan polis sayısı her sene artış gösteriyor. Birde gözünden yaralanan polisin tek kare fotoğrafını, görüntüsünü görmedim ben bu zamana kadar.Eğer gören varsa paylaşsın zahmet olmazsa, bende bu merakımı gidermiş olayım.

Sabri'nin şutları polisler için başlı başına bir tehlike zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex'den Vaslui'ye Mesaj Var !
    13 yıl önce açıldı
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekleyin kardeşim Ali Samiyen'e değil lazer projektörlerle gelicez. Görüceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méxes

quote:

Demir tavında dövülür diye bir laf var, eleştirin varsa zamanında yapacaksın.Şimdi bu şekilde açıklama yapmak hem yersiz, hemde manasız.Yalnız dikkatimi çeken bir husus var, bizim sahamızda yaralanan polis sayısı her sene artış gösteriyor. Birde gözünden yaralanan polisin tek kare fotoğrafını, görüntüsünü görmedim ben bu zamana kadar.Eğer gören varsa paylaşsın zahmet olmazsa, bende bu merakımı gidermiş olayım.

Sabri'nin şutları polisler için başlı başına bir tehlike zaten

O şutlarıda sayıyorlarsa rakam az olmuş derim.Sırf bizim Bakırköy civarından 25-30 tane mağdur var Sabri'nin şutlarından.

• quote:

Taraftara sıktığı biber gazı kendi gözüne gelen bir polisimiz vardı sanırım, ya da çok benzer bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

FB bu konuda haklı tamam tek sorum var sana ssff_allthing hangi takımlısın ?

Gs liyim..Daha önceki mesajlarımada bakabilirsin..Buradaki çoğu kişi gibi skora göre yorum yapmıyorum..En basit örnek olarak , Diyarbakır maçından sonra oley 3 puanı aldık dedi herkes..Ama ilk golü nasıl yediğimizi yada 86 da diyarbakırın kaçırdığı golü kimse görmedi..İddaa ediyorum eğer o gol olsaydı Gs yerden yere vurulcaktı ama maçı aldık diye kimse sesini bile çıkartmadı.Yeterli mi..Yukardaki konudada Fb haklı..''Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her maçta olay çıktığı ve zorbalıkla maç kazandıkları şeklinde Gs li bir yöneticinin böyle bir açıklama yapması küçük düşürücü.Her iki stattada olaylar çıkıyor ve kadıköydeyken elbette hakem hataları yapılıyor.Ama aynı olaylar ASY de daha fazla oluyor.Ayrıca adamlar son 10 senedir sürekli yeniyor.
    @Hellmarch!;Nerdeyse tüm konularda böyle laflar var...Artık baydı.Biraz kendini geliştir koçum.Sizin gibi skora göre maç yorumu yapmıyoruz.Maç sonraları buraya atılan mesajları biz görüyoruz.Dertlenme sen..

• Cuk olmuş.

Kendi yaptıklarını görmeden her şeyi FB yapıyomuş gibi anlatıyorlar. Gerçi burda GS arkadaşların içinde de var öyle yapanlar ama. Hadi onlar taraftar. Yöneticilerin bu şekilde saçmalamaması lazım..

Reef1905 hocam sanırım senin niy geç açıklama yaptılar sorusuna cevap. Yukarıdaki yazıda belli bölümler alınmış. Aslında aşağıdakilerde yazıda var. Dostluk ve barış gibi bir şeyler söylemişler bu konuda samimi düşündüklerini sanmıyorum ama o ayrı tartışılacak bir konu.
    Bence ortamı fazla germemek çin açıklama yapmadılar ama herkesin bir sabrı vardır. Sen sustukça diğerleri saçmalaya devam ederse elbette bir şeyler söyleme ihtiyacı duyarsın.

Kamuoyunu gereksiz tartışmalara sürüklememek ve camialar arası olması gereken dostluk ve barış ortamına katkımızı sürdürmek için Galatasaray Spor Kulübü Yöneticilerinin derbi zaferimiz sonrasındaki açıklamalarıyla ilgili görüş bildirmekten ısrarla kaçındık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Başlamadan bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Fenerbahçe Yönetimi derbi maçı sonrası sürekli aleyhlerine açıklama yapan Galatasaray hakkında sert bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her maçta olay çıktığı ve zorbalıkla maç kazandıkları şeklinde kendilerine yönelik eleştirilerini yakışıksız ve üzücü bulduğunu bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Daha önce bakanlık mevkiinde bulunmuş Sayın Çelebi'nin, 3-1'lik zaferimizi kastederek yaptığı (Zorbalıkla maç kazanmak) ve (Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her maçta olay çıkıyor) şeklindeki açıklamasını kendisine yakıştıramıyoruz. Yapılmakta olan stadın inşaat alanında ve derbi maçın üstünden iki haftadan fazla bir süre geçmişken, eski bir bakanın ağzından bu şekilde sözlerin çıkması son derece üzücüdür” denildi.

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:
    “Zorbalıkla maç kazanmak söz konusu ise Sayın Çelebi ve yönetici arkadaşlarına 2006-2007 sezonunda Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçı hatırlatmak isteriz. Bilindiği gibi bu maçta, birinin gözü kör olmak üzere 19 polisimizin yanı sıra onlarca futbolseverin, maç öncesinde çıkan olaylarda yaralandığı, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın birçok kez durmak zorunda kaldığı ve otoriteler tarafından maçın tamamlanmasının hayretle karşılandığı herkesin malumudur. Bu karşılaşmaya ilaveten, Ali Sami Yen'de 2005-2006'da Türkiye Kupası maçında, 2008-2009 sezonunda lig maçında yaşananlar ve bunun gibi pek çok örneği kolaylıkla ve ilk anda sıralayabiliriz.

Hal böyleyken, Sayın Çelebi ve diğer Galatasaraylı yöneticilerin son haftalardaki söylem ve tavırlarını son derece haksız, gerçekleri yansıtmayan ve Türk futbolseverlerin hafızalarına bir nevi hakaret olarak yorumluyoruz. 10 yıldır değişmeyen gerçeği bu denli yan yollara saparak göz ardı etmenin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini, rakibi tebrik etmenin de bir erdem olduğunu kendilerine ayrıca hatırlatmak isteriz.”

bi susunda motorunuz soğusun demiş bizimkiler.
    ama halen iplikçi karının poposu gibi bıdı bıdıya devam.
    bugünde A. Polat'ın gönlüm derbiyi bjk'nin kazanmasından yana diye beyanı var.
    dewam edin böylede güzelsiniz.

• fener yönetimi iyiki bir açıklama yapmış bakıyorum bütün fenerli arkadaşlar gaza gelmişler hemen... Olur böyle açıklamalar her sezon bunlardan 15-20 tane yapılıyor artık bu kadar kolay gaza gelmeyin...

Yazıyla ilgili iki yorumum var.

1- Dinime küfreden müslüman olsa.
    2- Çamur at izi kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

2- Çamur at izi kalsın.

Tebrik ederim hocam GS yönetiminin yapmaya çalıştığını gayet güzelce özetlemişsin.

Zira yukarıdaki yazıda FB taraftarı yapmaz, FB camiası yapmaz gibi bir ibare görmedim.

Sadece atılan çamurların GS camiasının üzerinde de olduğu belirtilmiş yazıda...

Çamur atmaya çalışıyorlar dediğine göre GS hiç bir şey yapmamış, olmayan şeyleri FB yönetimi söylüyor demek istiyorsun.
    Sen kabul edemesen de bu tür konularda FB camiasının Melek olmadığı gibi GS camiası da melek değil.

Haa GS'da yapıyor FB'de yapıyor ikisininde birbirine laf söylemesi anlamsız diyorsan.
    Gündemi takip ettiysen bu tip konuşmaları GS yönetiminin yaptığını önce onların konuşmaya başladığını ve FB yönetiminin ise bunlara istinaden cevap verdiğini görebilirsin. Onlar konuşmasaydı FB yönetimi de eski defterleri karıştırmazdı.

• şu yaralanan polisi bilmem ama ben o maçtaydım.polisin biride kapalıda özürlü bir vatandaşımıza cop kullandığını gözlerimle görmüştüm.eğer ona bişey olduysa yüreğim zerre cız etmez.kendini savunmasız birisine elin kalkıyorsa benim gözümde insan değildir o kişi.

fenerbahçenin savunmasıda komik geldi bana.herkez kendinden sorumludur.ben ali samiyendeki ypılanlar çok güzeldir demiyorum ama yapılan açıklamadaki zihniyet siz yaptınız biz niye yapmayalım gibi olmuş.

27. haftadaki maçıda bir yere not etsin fener yönetimi.çünkü tarihin en güzel derbisi olacak.yarın birgün açıklamlarda kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

2- Çamur at izi kalsın.

Tebrik ederim hocam GS yönetiminin yapmaya çalıştığını gayet güzelce özetlemişsin.

Zira yukarıdaki yazıda FB taraftarı yapmaz, FB camiası yapmaz gibi bir ibare görmedim.

Sadece atılan çamurların GS camiasının üzerinde de olduğu belirtilmiş yazıda...

Çamur atmaya çalışıyorlar dediğine göre GS hiç bir şey yapmamış, olmayan şeyleri FB yönetimi söylüyor demek istiyorsun.
    Sen kabul edemesen de bu tür konularda FB camiasının Melek olmadığı gibi GS camiası da melek değil.

Haa GS'da yapıyor FB'de yapıyor ikisininde birbirine laf söylemesi anlamsız diyorsan.
    Gündemi takip ettiysen bu tip konuşmaları GS yönetiminin yaptığını önce onların konuşmaya başladığını ve FB yönetiminin ise bunlara istinaden cevap verdiğini görebilirsin. Onlar konuşmasaydı FB yönetimi de eski defterleri karıştırmazdı.

Alıntı yaparken keşke üstteki bölümüde yapsaydın sende gazetecileri gibi cımbızlamışsın.

Benim demek istediğim zaten bu tür açıklamalara riayet etmeyin bunlar sezon içinde defalarca oluyor.. Hele ki Gs-fb arasında 2-3 kat fazla oluyor.. İki kulüpte sütten çıkmış ak kaşık değil kimse birbirini kandırmasın... Anlatmak istediğim fener yönetimi şu açıklamayı yaptı diye kendini aklayamaz Gs yönetimi bu açıklama öncesi ve olası sonrası yapacağı bir açıklama ile gene kendini aklayamaz... Her iki kulüpte yaşanan her şeyde her olayda eşit derecede suçludur...

• Al birini vur ötekine demişler. Tartışıp duracaklar ki kervan yürüsün, endüstriyel futbol kazansın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.