Şimdi Ara

Fenerbahçe'den iki flaş transfer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fb.1907

Volkan demirel? Emre belozoglu? Semih senturk? Tuncay sanli?
    2 tutuyorsa 65786768487 oyuncu tutmuyor. Bikmadiniz mi yatarak turk oyunculari zengin etmekten ?? OZAN TUFAN ve ALPER POTUK

BU IKISINE KAC MILYON VERILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Temmuz 2018; 11:10:20 >
  • Aziz yildirimin yaptigi hatalari yapacagini dusunmuyorum ben ali koc un. Ozana 7 milyon verildi. Bu ikisine 4 milyon ki berkenin degeri 3.5 milyon olarak gozukuyor yeni volkan olur bence gercek bir fenerbahceli cunku

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayaller wilshere hayatlar berke özer 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Yonetim bizimle dalga mi geciyor ? Yildiz yabanci beklerken turk oyuncu almak nedir ?? alinan turk oyuncular ÇÖP ÇÖP ÇÖP

Turk oyuncu almayin su takima ya

Biz cok gorduk Turkish Messileri

eee Emre More nerede simdi ? Enes Unal ? Arda ?
    Türk oyuncular çöp falan değil iyi alt yapı eğitimi verdiğin adamların geldiği hal ortada bkz: Cengiz, Çağlar. Bu adamlar Altınordu çıkışlı bu adamlara orada basit futbol kuralları anlatılmıyor. Hayata ve yıldız oyuncu olmaya hazırlıyorlar. Adamların verdiği eğitim ortada yurtdışında bile kendilerine yer buluyor. Bu takım tesis bakımından her yönden oyuncu yetiştirme yuvasıdır. Bu transferler nokta atış eğer forma şansı verirsen zamanla geliştirerek 11'e yerleştirirsin ve hem kadroyu gençleştirirsin hemde para edecek oyuncu kadrosu elinde bulunur satarsan kar edersin. Bu adamları almadıdığın sürece türk futbolu gelişmez alıp geliştirip oynatırsın ya da iyi fiyat verirlerse satarsın borçları bir nebze kapatırsın. Yıldız yabancı almayın hala akıllanmadınız Türkiye'ye bu seviyede hiçbir oyuncu üst düzey futbol döneminde gelmez anca 30'da bitmiş şekilde gelir bu mu bizi yüceltir günü kurtarmak mı? Bence bundan sonra olabildiğince genç oyuncu alıp geleceğimizi iyi bir plan çevresinde kurup geliştirmeliyiz. Shaktar, Benfica ekolü yaratmak istiyorsak bu transfeler şart destek olma vakti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.