Şimdi Ara

Fenerbahçe'den iki flaş transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe, 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun iki genç yıldızı Berke Özer ve Barış Alıcı ile prensip anlaşmasına vardı.

Sarı lacivertliler'in iki futbolcu için toplam 4 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, İzmir temsilcisinin Berke ve Barış'ın sonraki satışlarından pay alacağı kaydedildi.

Manchester City ve Chelsea gibi devlerin peşinden koştuğu 18 yaşındaki Berke'nin yıllık 700 bin TL, geçen sezon 33 lig maçında 10 gol atan ve bu performansıyla dikkatleri çeken Barış'ın ise sezon başına 1 milyon TL alacağı bildirildi. Berke ve Barış'ın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalayıp, takımın hazırlık kampına katılacakları öğrenildi.

Kaynak :http://tr.beinsports.com/haber/fenerbahceden-iki-bomba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Asıl başarı bu oyuncuları trasnfer etmek değil, onların gelişimine katkı sunabilmekte.
    Uzun zamandır belli oyuncular altyapılardan ya da genç yaşta farklı takımlardan transfer ediliyor. son 20 senede Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve biraz da Semih Şentürk dışında düzenli oynayan ve katkı veren bir oyuncu yetiştirilemedi.

Taze taze her gün geri giden Ozan Tufan örneği ortada. Elimizde geçen sezon neredeyse hiç faydalanamadığımız Elif Elmas ve Oğuz Kaan Güçtekin var.
    yıllardır, hakan çinemre, samed karakoç, ramazan civelek, recep niyaz gibi ismi aklıma gelmeyen nice koçyiğitler eridi gitti.

Bu sezon Boris Rapaic, Elif Elmas, Oğuz Kaan, Berke ve Barış olacak elimizde. Kulübün üzerine düşen sadece bu oyuncuları ucuza transfer etmek değil, onlara gereken katkıyı yaparak, sürekli oynayan oyuncu haline getirmektir.

yani bu transfer bir son değil bir başlangıç olmalı.

• Gs yönetiminin ne kadar lanet iş bilmez yiyicilerden olduğu ne kadar da aşikar bir defa daha anladım. Burnunun dibindeki cevherleri bile göremeyen veya görmeye tenezzül etmeyen işi gücü kulübü yemek olan kişilerle dolu.

Fener güzel iş yaptı. Özellikle kalesini büyük ihtimal 15 20 yıl güzel bir kaleciye emanet edecek. Bizim yiyicilerde on milyon eurolar ödeyip o senelerde kaleci gezecek.

Ali Koç farkını gösteriyor. Yeni td ile de inşallah beklenilen performanslarını gösterip ülkemiz milli takımında değişmez oyuncu olurlar.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Asıl başarı bu oyuncuları trasnfer etmek değil, onların gelişimine katkı sunabilmekte.
    Uzun zamandır belli oyuncular altyapılardan ya da genç yaşta farklı takımlardan transfer ediliyor. son 20 senede Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve biraz da Semih Şentürk dışında düzenli oynayan ve katkı veren bir oyuncu yetiştirilemedi.

Taze taze her gün geri giden Ozan Tufan örneği ortada. Elimizde geçen sezon neredeyse hiç faydalanamadığımız Elif Elmas ve Oğuz Kaan Güçtekin var.
    yıllardır, hakan çinemre, samed karakoç, ramazan civelek, recep niyaz gibi ismi aklıma gelmeyen nice koçyiğitler eridi gitti.

Bu sezon Boris Rapaic, Elif Elmas, Oğuz Kaan, Berke ve Barış olacak elimizde. Kulübün üzerine düşen sadece bu oyuncuları ucuza transfer etmek değil, onlara gereken katkıyı yaparak, sürekli oynayan oyuncu haline getirmektir.

yani bu transfer bir son değil bir başlangıç olmalı.
    Yiğithan'ı da katmak lazım bence ama Rapaic'den hiç umudum yok. Kendisinin Türk vatandaşlığı var mı acaba?

• Güzel transfer 4 milyon avroya takılmamak lazım genç oyuncuya bonservis verilir

Soldado dirar a bile veriliyor bu fiyat verile bonservis de çöpe gidiyor

• Yatırım olarak güzel ama ben fb'nin bu oyuncuları as takıma monte edebileceğini sanmıyorum. Kaleci Ertuğrul, Salih vs. hep yetenekli gençlerdi ama şimdi esameleri okunmuyor.

Aynı şekilde Elif Elmas vardı, hiç oynadı mı as takımda?

Bunu bizim takımda Toshack ilk defa Nihat'ı ısrarla takımda oynatarak başarmıştı. Ondan sonra da öyle oyuncu çıkmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Yiğithan'ı da katmak lazım bence ama Rapaic'den hiç umudum yok. Kendisinin Türk vatandaşlığı var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Daha çoğaltılabilir. Yiğithan 2 defa ciddi sakatlık yaşadı. Advocaat döneminde kupa maçlarında şans buldu, ligin son maçı olan sivas maçına ilk 11 çıktı, 20. dk da çok ciddi bir sakatlık yaşadı. tam toparlandı geri döndü,geçen sene devre arası Advocaat S.Roterdam a alacaktı kendisini bu kez de kampta ciddi bir sakatlık yaşadı.
    Uygar da böyle sorunları çok yaşadı.

Rapaiç'in türk vatandaşlığı yoktur ama çok önemli değil, önemli olan kendi oyuncunu yetiştirmek. Her ne kadar AB pasaportu olsa da sonuçta Messi de İspanyol değil. Bence yabancı oyuncu da yetiştirebilmeliyiz. Birçok AB ülkesinde Türk oyuncularla alakalı pasaport sorunu olduğundan dolayı kontenjan problemleri yaşanıyor. Rapaiç'i yetiştirip parlatabilirsek Avrupa satışı pasaport avantajı dolayısı ile daha kolay olabilir mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %90 yalan.

• Beşiktaş alır bize gelmeleri için pek bir sebep yok gerçi Berke Fenerbahçeli ama yinede bizi tercih etmeleri zor

• BJK kullanıcısına yanıt
    Aziz yıldırım zihniyetinde dediklerin doğru. Ama artık Ali Koç zihniyeti var.

• 4 milyon az para değil o paraları veriyorsan en az ligde 20 maç oynatman lazım. Oynatamıyorsan paran çöpe gider.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Berkenin piyasa degeri transfermakt ta 3.5 milyon dolar ki bu cocuk gelecegin volkan demireli olur bence digerini bilmiyorum

• Gerçekten görmemiştir. Başında milli takım tdsi var yani bunların hepsinin tek tek özelliklerini bile biliyor. Ne biliyorsun Galatasarayın istemediğini. Bunlar zaten medyanın çok net söylediği iyi oyunculardı ve zaten Ali Koç olmasa da alınmak için girişimler olacaktı. Burada bir Ali Koç farkı göremiyorum. Ayrıca önemli olan oynamaları. Hemen gaza gelmeyin yıllarca takımlar genç yetenekler aldı çoğu söndü. İşte burada farkı neymiş sezon başlayınca göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper95

Gerçekten görmemiştir. Başında milli takım tdsi var yani bunların hepsinin tek tek özelliklerini bile biliyor. Ne biliyorsun Galatasarayın istemediğini. Bunlar zaten medyanın çok net söylediği iyi oyunculardı ve zaten Ali Koç olmasa da alınmak için girişimler olacaktı. Burada bir Ali Koç farkı göremiyorum. Ayrıca önemli olan oynamaları. Hemen gaza gelmeyin yıllarca takımlar genç yetenekler aldı çoğu söndü. İşte burada farkı neymiş sezon başlayınca göreceğiz.
    Aman hocam sen nasıl Ali Koça laf edersin gsli misin yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bir hamle yaptı Fenerbahçe. Bu tarz riskler almak lazım. Bu çocuklar düzenli forma şansı bulur, kendilerini gösterirlerse gerek sportif anlamda gerekse maddi anlamda Fenerbahçe bu işten çok karlı çıkar. Hayırlı olsun.
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Burda Ali Koça bir lafım yok. Onu icraatlarından sonra değerlendirmek doğru olur. Sadece her şeyi Ali Koç şöyle böyle diyorlar, insanların gözünde çok büyüyor ve ilerde bir sıkıntı da hayal kırıklığı olmasın diye diyorum. Başarılı olduğu zaman Fikret Orman gibi överiz. Ayrıca Galatasaraylıyım ama bir sporsever olarak söylüyorum bunu samimi olarak söylüyorum.

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Burda Ali Koça bir lafım yok. Onu icraatlarından sonra değerlendirmek doğru olur. Sadece her şeyi Ali Koç şöyle böyle diyorlar, insanların gözünde çok büyüyor ve ilerde bir sıkıntı da hayal kırıklığı olmasın diye diyorum. Başarılı olduğu zaman Fikret Orman gibi överiz. Ayrıca Galatasaraylıyım ama bir sporsever olarak söylüyorum bunu samimi olarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Yatırım olarak güzel ama ben fb'nin bu oyuncuları as takıma monte edebileceğini sanmıyorum. Kaleci Ertuğrul, Salih vs. hep yetenekli gençlerdi ama şimdi esameleri okunmuyor.

Aynı şekilde Elif Elmas vardı, hiç oynadı mı as takımda?

Bunu bizim takımda Toshack ilk defa Nihat'ı ısrarla takımda oynatarak başarmıştı. Ondan sonra da öyle oyuncu çıkmadı zaten.
    Ertuğrul, Fenerbahçe kalibresinde olamadı hiçbir zaman. İyi kaleci genç yaşta belli eder kendisini. Salih'in mental problemleri var. Baskıyı kaldıramıyor. Hatta saha ortasında kustuğu falanda oldu. Safi yetenek iyi bir futbolcu olmak için yeterli değil. Karakter ve mental olarakta stabil olması gerekiyor. Eljif as takımda az da olsa oynadı.

Engin kaleyi Schumacher'den aldı. Engin'den kaleyi genç yaşta Rüştü aldı. Volkan'da ondan aldı. Hepsi gençti taraftar arkasında durdu onca hataya rağmen. Bu takımın bir geleneği var. Cihat Arman'dan beri Milli Takım'a kaleci veren bir gelenek. 50 senedir ülkenin kalecisi ve kaptanı bizden çıkıyor.

Kısaca Berke yeteneğine ihanet etmezse bizim kulüp onu üst düzey kaleci yapar. Rüştü dayak yedi ama kaleci oldu. Volkan'a her maç sövüldü ama Avrupa'nın sayılı kalecilerindendi. Rüştü bir zaman Barcelona başkanının seçim kozu oldu. Rijkaard çizgi kalecisi yerine sistem gereği libero kaleci oynatmak istemese Rüştü Barcelona'dan emekli olurdu.

Önümüzde Donnarumma örneği var. Yaş pek problem olmaz. Tecrübe oynayarak kazanılır. Cocu bunun farkında ve gençlerin gelişimini pozitif etkileyen bir sisteme sahip.

• Yonetim bizimle dalga mi geciyor ? Yildiz yabanci beklerken turk oyuncu almak nedir ?? alinan turk oyuncular ÇÖP ÇÖP ÇÖP

Turk oyuncu almayin su takima ya

Biz cok gorduk Turkish Messileri

eee Emre More nerede simdi ? Enes Unal ? Arda ?
  • Volkan demirel? Emre belozoglu? Semih senturk? Tuncay sanli?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.