Şimdi Ara

Fenerbahçe'den İsmail Köybaşı misillemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu ile görüşerek, yıllık 1.6 milyon Euro'dan 3 senelik teklifte bulundu. Böylece Gökhan konusunda misilleme yapılmış olacak.

Türk futbolunun iki ezeli rakibi ve ebedi dostu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında transferde yine büyük bir rekabet yaşanıyor. Son şampiyon Kartal, Kanarya ile anlaşmazlık yaşayan Gökhan Gönül’ü renklerine katmak için uğraşırken, sarı-lacivertliler de sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı ile görüşmelere başladı.

Bu oyuncuyu ikna etmek için düğmeye basan yönetim, yıldız oyuncuya 1.6 milyon Euro’dan 3 senelik öneride bulunduğu öğrenildi.
    Caner Erkin'in takımdan ayrılması ve İtalyan devi Inter ile anlaşması sonrası sol kanatta Hasan Ali Kaldırım ile forma rekabetine girebilecek bir oyuncu arayan Fenerbahçe, İsmail Köybaşı’nın Beşiktaş ile resmi olarak sözleşme imzalamaması üzerine hemen harekete geçti. Böylece sarı lacivertliler hem bir nokta transfer yapmış hem de Gökhan konusunda ezeli rakiplerine bir misillemede bulunmuş olacak. İsmail ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
    kaynak:milliyet
    --------------------------
    caneri git bedava ver sonra ismail köybaşına kal tebrikler yönetim bide mehmet topalla gökhanda bedavaya kaptırılırsa vizyonda zirveye tırmanıcaz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirden gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: JeeKi

milliyet gazetesinin ne kadar güvenilir olduğunun bir kanıtıhttp://www.milliyet.com.tr/volkan-babacan-a-dunya-devi-talip-basaksehir-2220960-skorergaleri/?PAGE=3

güvenilir veya değil sonuçta isim değişcek işlev aynı kalıcak caner ayarında oyuncuyu alamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi transfer.

• Allahım bu misilleme umarım gerçektir. Fenerbahçeli arkadaşlara sabırlar diliyorum.
  • Hamza fenerbahce nin başına gectide haberimiz mi yok transferlere bak

• yalan
  • Böyle birşeyin olma ihtimali bana göre yokta. Hadi oldu diyelim spor bölümünden sınırsız çizilmemi talep edeceğim Gökhanı kaptırıp ismaili alırsak. Zaten böyle birşey olursa aziz gidene kadar futbolla işim olmaz oda bir 10 yılı bulur gitmesi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaeri felan da verelim, Alexis neyimize yetmiyor.

• İyi transfer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi transfer. Ayrica Pektemek bunu begendi.
  • fotvette de pektemek var. hatirlatiyim istedim
  • Allahınız varsa misillemezsiniz.
  •  Fenerbahçe'den İsmail Köybaşı misillemesi
  • Bunda müshil bile olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.