Şimdi Ara

fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.
    Siz Baskette küme düşecekken play out gelip ligde kaldınız

Küme düşsek ne farkeder ? Bayanlar düştü de ne oldu ? Avrupanın en büyük kupasını kafanıza vura vura aldık...

Federasyonu kullanıyor diyenlere cevap
  • quote:

quote:

Küme düşsek ne farkeder ? Bayanlar düştü de ne oldu ? Avrupanın en büyük kupasını kafanıza vura vura aldık...

• Fenerbahçe'yi yönetenler kulübe yakışır şekilde düz müteahhit olduğu için kendi kurumsal tarihlerinden haberleri yok ama Fenerbahçe'yi kuranların bir kısmı Saint Joseph Fransız Liselidir, ilk başkanlarının da hatrı sayılır bir kısmı ''Fransız'' diye aşağıladıklarını sandıkları Galatasaray Lisesi mezunudur.

Hatta Fenerbahçe'nin armasını çizen Hikmet Topuzer de Galatasaray Lisesi mezunudur.

Şükrü Saracoğlu (stada adını veren başkan cumhuriyet tarihinin ilk ırkçılardan) - Kaptan Emre (mahkeme kararıyla ırkçı) - Taraftar (ispatlı muzcu ırkçı)

Bu üçlemeye, iğrenç Fransız söylemleri ile kulübün kendisi de katıldı.

Gerçi onlar muzcuları insan içine çıkarıp savunurken kulüp olarak ırkçılıklarını tescilletmişlerdi.

Ne diyelim Lefter'in kemikleri sızlıyordur.
  • quote:

quote:

quote:

evet güya 17'ye karşı 1'diniz, anadolu'da nasıl koloni kurduğunuzu da gördük. federasyonu kullanmadığınızı söyleme rezil edersin kendini.

• Adama bak, Fenerbahçe haricinde tum kelimeleri buyuk harflarle yazmis. Simdiki baskan yonetici taraftar hepsi gecici. Fenerbahce, Galatasaray ve Besiktas bunlar 100 Yillik Çınar. Lutfen dikkat edelim yazdiklarimiza. Saygisizliga luzum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir.

Nokta konulmuş.

Olay burda bitmiş .

resmen sacmalamislar bir de nokta koymus diyorsun. Bizim derdimiz baska bir yerde oynanmasi degil, biz ceza alirken sizin ceza almamaniz ve bunca haksizliga ugramamiza ragmen tapelerde adi gecen sahsin macin hakemi olmasi. Bunu bile anlayamayacak kadar garip bir yonetiminiz var.

İçerideki 3 final karşılaşmasınada gittim . Toplamda sadece 2 kere anons yapıldı ayrı ayrı maçlarda. 4 e de gidecektim gelmiyorsunuz yapcak birşey yok . Ayrıca sizin korkup gelmediğiniz atmosfer bu sene her euroleague maçında yaşandı gayet normal bir durum sizin bu korktuğunuz atmosfer . 2. tur içerideki milano maçında rakip milano değilde siz olsanız kaçar giderdiniz eminim.Adamlar oynadı kazandı . Bu sene her avrupa maçına gitmiş biri oalrak Bu 3 final karşılaşmasındaki atmosferi avrupada oynadığımız olympikos ve milano maçlarını bir tutduğumda bir hiç geliyor açıkcası .

Ayrıca

Bizim salonumuzda 3 kere anons yapılıp hakemler sahadan çıkmadı . Saha çizgilerinin 1 m dışında kimsecikler bağdaş kurup oturmadı . Otobüs taşlanmadı .

Saha kapatmaya bir gerekçe göremiyorum ben .

• quote:

quote:

quote:

Ne zaman GS de Basketbolda üstlere oynamaya başladı Basketbol'a olan ilgi arttı. Yoksa efesle banvitle olacak iş değil, kurtarma operasyonu yapmışlarsa bundan yapmışlardır. Kimse küme düştük diye yanıp yıkılmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Adama bak, Fenerbahçe haricinde tum kelimeleri buyuk harflarle yazmis. Simdiki baskan yonetici taraftar hepsi gecici. Fenerbahce, Galatasaray ve Besiktas bunlar 100 Yillik Çınar. Lutfen dikkat edelim yazdiklarimiza. Saygisizliga luzum yok.

Seni ilgilendirmez benim nasıl yazdığım.. Sana göre 100 yıllık çınar bana göre 100 yıllık ucube.. Forum kuralları dahilinde yazıyorum yazdıklarımı..

bkz: Ucube; Çok acayip, şaşılacak kadar çirkin olan.. Kaynak; TDK.. Burada da sorun yok yani..
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Bosuna dogrulari yazma burda. Bir Fenerbahce'li Galatasarayliyla tartisiyorsa her zaman Galatasarayli haklidir unutma. Ozellikle bu forumda. Kahvede Galatasarayli bi arkadasa Fenerli bi arkadas bu TV Kumandasi dese, Galatasarayli arkadas bu TV kumandasi degil der cikar isin icinden. O kadar inatci ve kibirli Cunku kumandaya Fenerli kumanda dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

''Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin''

Biz devletin polis aracını yakıp devleti küçük düşürmedik

Biz hileye hurdaya başvurup ülke sporunu küçük düşürmedik

Biz cumhuriyet içinde cumhuriyetiz diyip devleti küçük düşürmedik

Biz Türkün atasını şahsi menfaatlerimiz için taraftarımız yapıp devleti küçük düşürmedik

Güvenliği devlet sağlıyordu madem neden devleti delip geçerek sporcularımıza saldırdınız ?

Sizin ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜZ sizin CUMHURİYETÇİLİĞİNİZ HEPSİ HİKAYE

Siz eli Nutuk tutmamış Atatürkçü, siz cumhuriyetin spor kurumları üzerine monarşi kurmuş cumhuriyetçi, ilk başkanı rum ve Ataya suikastten asılmış bir kulüpsünüz.

beybi beybiiiiiiiiiiiiii

• ÜNAL AYSAL:Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken "şike hükümlüsü" bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.

Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.

Şimdi malum taraftarlara tek bir sorum var.

Cenk Akyol 2.tv kanalınızın mikrofonunu yere attığı için On yüz milyon Hidayet gücünde bir sezon geçirmesine rağmen milli takıma Fuat beyin emriyle alınmazken neden sesiniz çıkmadı ? Çünkü Galatasaray forması giyiyordu.

Bugün kalkıp diyorsunuz ki "biz korunmuyoruz bize daha çok yabancı madde attılar.Ağladınız."

Şike yaptınız ceza almadınız.

Futbolcunuz ırkçılık yaptı ceza almadı.

Kaleciniz futbolcu kovaladı ceza almadı.

Başkanınızın cezası onanması ve stada giriş yasağı olmasına rağmen sahada cirit attı taraftarı tehdit etti yine bir şey olmadı.

Yöneticiniz cinsel organını gösterdi seni bilmem ne edeceğim dedi ceza almadı.

Hala mağdur edebiyatı yapabilecek kadar bir camia utanmaz olabilir mi ? Şuan gerçekten hayret ediyorum.

İnsanda şunları yazarken hiç mi utanma olmaz.Hiç mi sıkılmaz o tuşlara basarken.

Ülkeden soğuttunuz ülkeden.

• Ben senin niyetini iyi biliyorum küçük kardeşim de sende benimkini bil.

Polise tekme attı diyorsunda sulu derbiden bahsediyorsan ben maçtaydım polis biber gazı sıktı niye diye sorduk maça geldiniz dedi.

Polise küfrü eden maçtan önce polisin gazına maruz kaldı.Beşiktaş daha iyi bilir mesela polise küfrü.

140 milyon borcu geciktirdik haklısın borç geciktirmek bir surette suçtur.Ama bu kadar dev dünyada bu kadar devle mücadele ederken cüce olamıyorsun borcunda cüce olamıyor zira sizde iyi bilirsiniz ki transferlerinizi bir sponsorunuz salonunuzu bir sponsorunuz yapmasına rağmen 2003 ten bu yana 4 defa af almış bir defa da samandırayı hibe yoluyla almışsınız.

Biz basketbol branşını bu ülkeye getirip milli takımı temsil ettik, siz futbolda şike yapıp ligde kaldınız, ardındaki sezonda başkanınız Mehmet Ali Aydınlar'ın Habertürk'te açıkladığı gibi ''playoff u ben fenerbahçeyi kurtarmak için getirdim'' olayıyla rekabeti son maça taşıdınız,2 puanlık sistemle 80-81 sezonunda averajla kümede kaldınız ne hikmektse play out o sene 14 takımla oynanırken 12 takıma indirildi böylece kümede kaldınız.

Çocuklara saldırmak diyorsan 8 yaşında kafasına şişe gelen evladı bir hatırla.

Fransa bayrağını göndere çeken Galatasaray Lisesi'ni ve İstanbul'u peşkeş çeken mebusan meclisidir.He bu arada Fransa ile aramız 1550 yılında 1935 yılına kadarda çok iyidir arada işgaller olmasına rağmen.Yani hem osmanlı dev. hem Türkiye Cumhuriyeti'nin.

İşgal orduları kumandanını ağırlayan biz değiliz sizsiniz General Hamington'ı eğlendirmek için ingiliz donanmasıyla maç yaptınız birde onları yenip 2014 yılında bizim avrupa kupamız var diyip general hamington kupasını gösteriyorsunuz.Ayrıca general sizden çok memnun kalmış olacak ki divan kurulu salonunuzda verdiği imzalı teşekkür belgesi var.

Bu arada GALATASARAY bu maç sırasında 15 sporcusunu Çanakkale'ye göndermişti.Bak kardeşim ben senin gibi twitterdan değil Afet İnan hocamızdan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün şahsi mirası NUTUK'tan yazıyorum.

fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir]

• quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Bosuna dogrulari yazma burda. Bir Fenerbahce'li Galatasarayliyla tartisiyorsa her zaman Galatasarayli haklidir unutma. Ozellikle bu forumda. Kahvede Galatasarayli bi arkadasa Fenerli bi arkadas bu TV Kumandasi dese, Galatasarayli arkadas bu TV kumandasi degil der cikar isin icinden. O kadar inatci ve kibirli Cunku kumandaya Fenerli kumanda dedi

Hayır basketbolsever biri ve Basketbol şubemin maçlarına giden biri olarak Şunu kabullenemem ;

Futbol haricinde kulübünün diğer branşlarını final yada yarıfinal seviyesine gelmeden hiçbir ilgi alakası olmayan kişiler gelip burada basketbol hakkında yorum yazıp haklıymışlarmış gibi konuşup ağlayıp sızlıyorsa bir kaç şey yazmam gerektiğini düşündüm . Zaten ben spor bölümüne gelipde buradaki kişileri kaale alacak değilim. Yazar geçerim .

Zaten baktım çoğu blockluymuş mesajların çoğu gözükmüyor.

Neyse maç başladı iyi akşamlar renkdaş .

• 2 yıldır Avrupa'da yasaklı olanların utanmadan ağzına Belçika, Fransa gibi ülkeleri almaları çok abes durmuyor mu?

• quote:

Ben senin niyetini iyi biliyorum küçük kardeşim de sende benimkini bil.

Polise tekme attı diyorsunda sulu derbiden bahsediyorsan ben maçtaydım polis biber gazı sıktı niye diye sorduk maça geldiniz dedi.

Polise küfrü eden maçtan önce polisin gazına maruz kaldı.Beşiktaş daha iyi bilir mesela polise küfrü.

140 milyon borcu geciktirdik haklısın borç geciktirmek bir surette suçtur.Ama bu kadar dev dünyada bu kadar devle mücadele ederken cüce olamıyorsun borcunda cüce olamıyor zira sizde iyi bilirsiniz ki transferlerinizi bir sponsorunuz salonunuzu bir sponsorunuz yapmasına rağmen 2003 ten bu yana 4 defa af almış bir defa da samandırayı hibe yoluyla almışsınız.

Biz basketbol branşını bu ülkeye getirip milli takımı temsil ettik, siz futbolda şike yapıp ligde kaldınız, ardındaki sezonda başkanınız Mehmet Ali Aydınlar'ın Habertürk'te açıkladığı gibi ''playoff u ben fenerbahçeyi kurtarmak için getirdim'' olayıyla rekabeti son maça taşıdınız,2 puanlık sistemle 80-81 sezonunda averajla kümede kaldınız ne hikmektse play out o sene 14 takımla oynanırken 12 takıma indirildi böylece kümede kaldınız.

Fransa bayrağını göndere çeken Galatasaray Lisesi'ni ve İstanbul'u peşkeş çeken mebusan meclisidir.He bu arada Fransa ile aramız 1550 yılında 1935 yılına kadarda çok iyidir arada işgaller olmasına rağmen.Yani hem osmanlı dev. hem Türkiye Cumhuriyeti'nin.

İşgal orduları kumandanını ağırlayan biz değiliz sizsiniz General Hamington'ı eğlendirmek için ingiliz donanmasıyla maç yaptınız birde onları yenip 2014 yılında bizim avrupa kupamız var diyip general hamington kupasını gösteriyorsunuz.Ayrıca general sizden çok memnun kalmış olacak ki divan kurulu salonunuzda verdiği imzalı teşekkür belgesi var.

Bu arada GALATASARAY bu maç sırasında 15 sporcusunu Çanakkale'ye göndermişti.Bak kardeşim ben senin gibi twitterdan değil Afet İnan hocamızdan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün şahsi mirası NUTUK'tan yazıyorum.

Senin niyetinde daha yazının ilk başında belli oldu

polise tekme diyorum bize gaz attı diyorsun

sanki kadıköy de ki olaylar da durduk yere başladı değil mi ? polisin attıkları gaz değildi değil mi ?

daha burada amacını belli ediyorsun samimiyetsizlik paçalarından akıyor.

şu resimlere de cevap vereyim nasılsa amacı belli olan biriyle tartışmaya gerek yok.

biz o dönemde Halkın moralini yükselten nadir etkenlerden biriydik.

Harringtonun sözünü arayıp bulabilirsin

anadoluya silah kaçıran, casusluk yapanları söylemiyorum bile.

önce samimi ol sonra konuşalım

http://www.fenerbahce.org.tr/kurumsal/detay.asp?ContentID=3561

al burada detaylı okursun harrington kupasını.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir.

Nokta konulmuş.

Olay burda bitmiş .

resmen sacmalamislar bir de nokta koymus diyorsun. Bizim derdimiz baska bir yerde oynanmasi degil, biz ceza alirken sizin ceza almamaniz ve bunca haksizliga ugramamiza ragmen tapelerde adi gecen sahsin macin hakemi olmasi. Bunu bile anlayamayacak kadar garip bir yonetiminiz var.

İçerideki 3 final karşılaşmasınada gittim . Toplamda sadece 2 kere anons yapıldı ayrı ayrı maçlarda. 4 e de gidecektim gelmiyorsunuz yapcak birşey yok . Ayrıca sizin korkup gelmediğiniz atmosfer bu sene her euroleague maçında yaşandı gayet normal bir durum sizin bu korktuğunuz atmosfer . 2. tur içerideki milano maçında rakip milano değilde siz olsanız kaçar giderdiniz eminim.Adamlar oynadı kazandı . Bu sene her avrupa maçına gitmiş biri oalrak Bu 3 final karşılaşmasındaki atmosferi avrupada oynadığımız olympikos ve milano maçlarını bir tutduğumda bir hiç geliyor açıkcası .

Ayrıca

Bizim salonumuzda 3 kere anons yapılıp hakemler sahadan çıkmadı . Saha çizgilerinin 1 m dışında kimsecikler bağdaş kurup oturmadı . Otobüs taşlanmadı .

Saha kapatmaya bir gerekçe göremiyorum ben .

Defalarca buyuk mac oynamis profesyonel sporcu neden taraftardan korksun bos konusuyorsun. Niyetiniz sporculari baski altina alip olay cikartmaksa o da rakip takimin isine gelir. Hayatini basketbola adamis onlarca insan saha kapatmaya bir degil bir kac gerekce gorurken senin bir gerekce gorememen bu ise tarafli baktigini gosteriyor zaten tartismaya gerek bile gormuyorum.

•  fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir]

SİZ HALEN DELİKANLIMI DİYORLAR ?
  • quote:

quote:

Ben senin niyetini iyi biliyorum küçük kardeşim de sende benimkini bil.

Senin niyetinde daha yazının ilk başında belli oldu

polise tekme diyorum bize gaz attı diyorsun

sanki kadıköy de ki olaylar da durduk yere başladı değil mi ? polisin attıkları gaz değildi değil mi ?

daha burada amacını belli ediyorsun samimiyetsizlik paçalarından akıyor.

şu resimlere de cevap vereyim nasılsa amacı belli olan biriyle tartışmaya gerek yok.

biz o dönemde Halkın moralini yükselten nadir etkenlerden biriydik.

Harringtonun sözünü arayıp bulabilirsin

anadoluya silah kaçıran, casusluk yapanları söylemiyorum bile.

önce samimi ol sonra konuşalım

http://www.fenerbahce.org.tr/kurumsal/detay.asp?ContentID=3561

al burada detaylı okursun harrington kupasını.

Evet tüm halk televizyonlarında o maçı canlı izledi.. Yav kendiniz atıyorsunuz kendiniz inanıyorsunuz.. Anadolu'da kan gövdeyi götürürler insanlar ellerinde süngüler ile şehit düşerken nereden bilecekler sizin harrington kupası kazandığınızı.. Boş işlerde üstünüze yok, sidik yarıştıracaksınız ya illa bizimle..

• Ben sana diyorum ki maçtan önce şöyle bir olay oldu polis yoldan geçene gaz sıktı.Yani polis önceden hazırlanmış eğer o sebepsiz gazı savunuyorsan bugün adanada 15 yaşında kafasına ses bombası gelen çocuğun ölümünü de savunuyorsun ve kader olarak nitelendirmiş olursun.

Kadıköy deki olaylar sebepsiz başlamadı polis yine aşırı gaz kullandı ama tutup senin verginle alınan polis arabasını yakarsan yarın dafa fazla vergi ödersin.

Amacım senin düşündüğün gibi olsa düz bir cümle atarım şike ve örgüt lideri dışarıda ne yapıyor yazar geçerim.

Samimiysen verdiğin kaynak kendi camianın sitesi olmaz kafadan objektifliğini yitirirsin.

Önce kafadan sallıyorsun Galatasaray işgal kuvvetleriyle maç yaptı diye sonra ben bunu fenerin yaptığını söyleyince lafı halkın moralini yükseltmeye getiriyorsun nerede kaldı paçadan akma ?

Söyle herşeyi bilimsel kantılarıyla dök ortaya ama o kadar aramana da gerek yok 1995 yılında Ali yıldırım diyarbakırdan istanbula ne taşımış ? Aziz yıldırımın rahmetli ağabeyi kimmiş bunlarıda araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hala biz şike yapmadık diyemiyorlar, hala siz de yaptınız ehehe yapıyorlar.

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı eski tayyipçi aziz yıldırım gerçekten recep tayyip erdoğana çok benziyor.

Kasetlerin ortaya çıktığı günleri hatırlayalım lütfen

Başbakanın 40 gün boyunca açıklamaları nasıl olurda T.C başbakanı dinlenir paralel devlet var.

Diyorki çaldık ama nasıl dinlendik çalarız ama nasıl dinlersiniz çalmamız suç değil sizin dinlemeniz suç.

Bunun üzerine yüzde 52 aldı değil mi ?

Aziz yıldırım son seçimde yüzde 70 e yakın aldı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.