Şimdi Ara

fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Hiçbir kulüp oyuncularına arabalar alırken yakalanmayan ve tarihi farklarla şampiyonluklar kazanamayan,

Bu cümlede ne saçmalamışlar, tercüme edecek biri var mı?
  • ŞU FRANSIZ LAFIDA RESMEN CAHİL DÖVÜŞÜ, ''YÜKSEK FRANSIZ KÜLTÜRÜNÜN GEREĞİ''CÜMLESİYLE LAF SOKMAYA ÇALIŞMIŞLAR FAKAT BEN BUNU KAHKAHALAR İÇERİSİNDE OKUDUM.NİYE DİYECEKSİNİZ HEMEN AÇIKLAMAK İSTİYORUM.ŞİMDİ BEN BAKIYORUM FENERBAHÇE'NİN 3 KURUCUSU VARMIŞ.BUNLARDAN BİRİSİ ZİYA SONGÜLEN SAİNT JOSEPH FRANSIZ LİSESİ MEZUNU.DEVAM EDİYORUM BU METNİ HAZIRLAYAN VATANDAŞ GALATASARAY'A FRANSIZ GÖNDERMESİ YAPIYOR YA BİR DİĞER KURUCUSU AYETULLAH BEY GALATASARAY LİSESİ MEZUNU.HAZIRLAYANLAR KENDİ TARİHLERİNE FRANSIZ.
    GALATASARAY LİSESİ DEMİŞKEN;GALATASARAY LİSESİ ÇANAKKALE SAVAŞINDA VERDİĞİ ŞEHİTLERDEN DOLAYI MEZUN VEREMEYEN,ATATÜRK'ÜN 3 KERE ZİYARETTE BULUNUP KENDİ İMZALI PORTRESİNİ BIRAKTIĞI,ÖĞRENCİLERİ SINIFA GİRİP KENDİSİNİN SINAV YAPTIĞI BİR OKULDUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Ben sana diyorum ki maçtan önce şöyle bir olay oldu polis yoldan geçene gaz sıktı.Yani polis önceden hazırlanmış eğer o sebepsiz gazı savunuyorsan bugün adanada 15 yaşında kafasına ses bombası gelen çocuğun ölümünü de savunuyorsun ve kader olarak nitelendirmiş olursun.

Kadıköy deki olaylar sebepsiz başlamadı polis yine aşırı gaz kullandı ama tutup senin verginle alınan polis arabasını yakarsan yarın dafa fazla vergi ödersin.

Amacım senin düşündüğün gibi olsa düz bir cümle atarım şike ve örgüt lideri dışarıda ne yapıyor yazar geçerim.

Samimiysen verdiğin kaynak kendi camianın sitesi olmaz kafadan objektifliğini yitirirsin.

Önce kafadan sallıyorsun Galatasaray işgal kuvvetleriyle maç yaptı diye sonra ben bunu fenerin yaptığını söyleyince lafı halkın moralini yükseltmeye getiriyorsun nerede kaldı paçadan akma ?

Söyle herşeyi bilimsel kantılarıyla dök ortaya ama o kadar aramana da gerek yok 1995 yılında Ali yıldırım diyarbakırdan istanbula ne taşımış ? Aziz yıldırımın rahmetli ağabeyi kimmiş bunlarıda araştır.

Polisin halka uyguladığı şiddeti kesinlikle savunmuyorum kendi halkına nişan alarak gaz atan kişilerin tez zamanda cezası verilir inşallah.

gelelim diğer olaya

Yahu polis gaz sıktı diyorsun o yüzden saldırdık diyorsun ama Kadıköydeki maçta yaptığını bir nevi savunuyorsun nerede kaldı samimiyet?

O maçta küçük cocuklara da gaz sıkıldı millet kendini korumak için sahaya girmek zorunda kaldı olaylar dışarıya yansıdı vs.

ama bu olay bizim başımıza geldiği için normal olarak görüyorsun.

GS işgal kuvvetleriyle maç yaptı diye bir şey nerede dedim ? komutanlarını ağırladı dedim arada fark var.

G. Harrington kupası içinde bir sürü kaynak atabilirim sana elinin altında da internet var arayıp bulabilirsin.

Sarı Lacivert Kurtuluş savaşı kitabına da bir göz atarsan değişik bilgiler görebilirsin...

neyse tartışmanın bir sonu yok sen kendinin haklı olduğunu ben kendimin haklı olduğunu savunacağım böyle gidecek bir sonu yok.

• Doğru diyorsunda ben ilk cümlede ondan bahsetmiyorum polis konuçlanmış yani saldırmaya hazır hemde kıvılcım dahi atılmadan yani polis tekmelendi diyorsun ya ilk vuranda sıkanda polis.

Neyse ben sana bir görsel atayım bizim bu konudaki diyoloğumuz son bulsun.

Benim rahmetli dedem bu maçta bulunmuş diğer Galatasaray Fenerbahçe maçlarında da çocukluğum şiddeti görerek ve dedemin anlattıklarını gördüklerimle kıyaslayarak geçti.Biz nasıl bu hale geldik bir düşünelim.Ben Lefter'in cenazesine Galatasaray formamla giremiyorsam bunu bu hale sokan bir zihniyet kişi kurum vardır.

fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir]

• Sosyal medya oldukça o günleri bir daha görmemiz zor

kişi ve kurumlardan önce kendimize bakmalıyız.
  • Şu Galatasaray'a Fransız diyenlere iki çift lafım var.

Madem bu kadar Fransız karşıtısınız.

Lig TV dahil hiçbir kanalı izlemeyin.Çünkü Türksat'ın altyapı ve iletişim protokolleri(yani görüntünün size aktarılması)Fransızlara aittir.Bu durumda siz nefret ettiğiniz Fransa üzerinden para kazanıyorsunuz.
    Çok övündüğünüz THY ile de uçmayın.Kendi akademisi ve Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Meslek Okulundaki bütün teorik ve pratik eğitim sistemleri de Fransızlara aittir.
    Bununla birlikte piyasada isim yapmış ilaç markaları ve süt/süt ürünleri firmalarında da tamamen Fransızlar vardır.
    Bunlardan faydalanıp Galatasaray Fransızdır diyen insanda net karakter problemi vardır.Bunun başka bir izahı olamaz.

Beğenmediğiniz ve teknolojisi ile ekmek yediğiniz Fransızlar T.C tarihi boyunca kimsenin bu boyuta getiremeyeceği,Türkiye'nin en kaliteli eğitimini veren ve en yüksek puanlı liselerinden birini bize kazandırmıştır.Öte yandan işgal kuvvetleri ile maç yaparken,aynı tarihlerde Galatasaray Lisesi savaşlardaki kayıpları nedeniyle 4-5 dönem mezun verememiştir.

Son olarak lütfen kaptanının ırkçılıktan hüküm giydiği bir kulübün taraftarı aynı gün bizi "Fransız" olmakla suçlamasın.

Sizin böyle yapmanız tefecinin helal kazanç hakkında fetva vermesine benziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Sosyal medya oldukça o günleri bir daha görmemiz zor

kişi ve kurumlardan önce kendimize bakmalıyız.

Sosyal medya eğitim ve bilginin elinde silah olarak kullanılabilir kanaatindeyim.

İmam osurursa cemaat mıçar diyorum
  • Adamların idolü başbakan, her şeyden bir şekilde bihabermiş gibi veya sanki kendileri yapmamış gibi davranıyorlar
  • Az once "fake"hesabimdan dolayi ataturkcu olmadigimi soylemissin.kufurler icin pardon.bende bi gun kadikoye beklerim fb taraftari baskanini sevmesede ona edilen hakaretlerin nasil geri teptirilecegini ogretir :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şike yüzünden avrupadan men edilen takım sınır dışı filan demesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem9712

Az once "fake"hesabimdan dolayi ataturkcu olmadigimi soylemissin.kufurler icin pardon.bende bi gun kadikoye beklerim fb taraftari baskanini sevmesede ona edilen hakaretlerin nasil geri teptirilecegini ogretir :-)

Ben kadıköye iki kere geldim ikisinde de yenildik merak etme

Ben bana ne öğrettiklerini biliyorum kardeş arkadaşlarım misket oynarken ben abilerimle deplasmana gidiyordum.Çok muharebe gördük anlayacağın

Fb taraftarı başkanını çok seviyor ayrıca yoksa kulübü bu hale getiren adamın hala koltukta işi ne ?

• Ciddi mod on:Galatasaray lisesi mezun vermedi 1 dünya savaşında ama nedense o ölenler boşa ölmüş hepsi fransaya hizmet etmiş gibi konuşmuşlar resmen. İnsanda az biraz karakter olur. Şikenin pisliğin herşeyini getiren aziz yıldırımdır bukadar basit. kendi tape lerinde herşey var. Fb laf vs atmıyorum ben sonuçta bizlerde bu gün varız yarın yokuz ama Gs ve Fb yüzyıllar sonra bile olacak.

Dalga mod on:Birde avrupada fransada oynamak istiyorlar yada belçikada belkide adamlar Şampiyonlar ligi havası yaratmak istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: kerem9712

Az once "fake"hesabimdan dolayi ataturkcu olmadigimi soylemissin.kufurler icin pardon.bende bi gun kadikoye beklerim fb taraftari baskanini sevmesede ona edilen hakaretlerin nasil geri teptirilecegini ogretir :-)

Ben kadıköye iki kere geldim ikisinde de yenildik merak etme

Ben bana ne öğrettiklerini biliyorum kardeş arkadaşlarım misket oynarken ben abilerimle deplasmana gidiyordum.Çok muharebe gördük anlayacağın

Fb taraftarı başkanını çok seviyor ayrıca yoksa kulübü bu hale getiren adamın hala koltukta işi ne ?

Muharebe iyidir iyi.yenilgi sizde nasil bagimlilik yaptiysa muharebede yapar:-)
    Aziz konusunda bizim yapabilecegimiz bisi yok

• -Basketbol Federasyonu yönergelerine aykırı sayı ve nitelikte seyirci alındığı,

buraya kadar okudum gerisini de okumam zaten. belirtilenden fazla sayıda seyirci aldın diye para cezası almanın üstünden 24 saat geçmedi sen bu açıklamayı yapmışsın. bu kafaya erişmek mümkün değil.

• Bu hayatta en nefret ettigim sey Fenerbahçe, hic bir kulvarda başarılarını ne isterim ne desteklerim, Bunları yapan iki takımı birbirine düşüren hep Azizdir

• Drago kullanıcısına yanıt
    Bende Türkleri sevmiyorum nasıl halledelim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qunDy

Bende Türkleri sevmiyorum nasıl halledelim?

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir.

Nokta konulmuş.

Olay burda bitmiş .

sorun güvenliği sağlayacak kolluk kuvvetinde değil, zincirini koparmış kuduz köpek gibi benche saldıranlarda. tarafsız bir federasyon bu niteliksiz insanların salona alınmasına mani olurdu.
    bunu anlayamayacak kadar zeka yoksunu musun, yoksa yalnızca takımının çıkarı için mi saçmalıyorsun?

Bak bak bunları söyleyen galatasaray taraftarı.

• konuya fransız kalmayın diye özellikle üzerinde duruyoruz kulüp olarak
  • Saat nedeniyle içerik hakkında bir araştırma yapamadım ama doğruysa...

fenerbahçe'den kamuoyuna duyuru [Yine Fransız Edebiyatı İçerir]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.