Gerçekten sırf Murat Bardakçı ile ne alaka diye merak ettim girdim başlığa.
Adam tarihçi futbol ile ne alakası olur hele transferi nerden bilsin ahahahah
doğru sadece senin gibiler anlar değil mi yazdığımı okumuyor musunuz yukarıda... adam programda sağlam bir kaynaktan edindiği bilgiyi dile getirdi.. gırgır falan değil yani
Geç kalınmış bir hamle olur bence. Artık kendi yolumuza bu kadro ile devam etmeliyiz. Eğer gerçekten bir transfer yapılacaksa,yıldız değil görev adamı olmalı. Fenerbahçemizde yeterince yıldız mevcuttur zaten.
bu adam gazeteci ama sporla alakası yok. ne alaka? konuyu açan arkadaş tanımıyor herhalde adamı.
kolbastı oynarım
Tuncay bence
Tuncay Aston Villayla anlaşmış
Arkadaşlar edu konusu fenerbahçe için kapanmış 1 yıllık maaş'ını verip sözleşmesini fesh ediceklermiş 19 ağustosa kadar kesin bir transfer söz konusuymuş
Kaynak:NTV spor
Beyler bir tarih öğrencisi olarak şunu belirtiyim M.Bardakçı tarihçi değildir. Bunu kendisi sık sık dile getiriyor zaten. Tarihe çok meraklı, Osmanlıca'yı çok iyi bilen ve tarih konusunda eserler vermiş çok bilgili bir zattır. Dedesi de milli mücadelenin önemli isimlerindendir. Kendisinin futbolla hiç ilgisi yoktur ve takım tutmaz. Aynı zamanda Habertürk gazetesi yazarı olduğu için edindiği bir bilgiyi paylaştı. Gerçi olay yıldız savunmacı diyince aklıma pek bir şey gelmiyor ya... Lucio'da gitti.:(
Murat Bardakçı futbolun 11 kişiyle oynandıgını bile bilmez yahuu naptınız
forumda orada burada tanımadığınız kişilere inanıyorsunuz da murat bardakçı'nın neyi var?
he kendisini sevdiğim de söylenemez.
Kendisi futboldan anlamaz futbol yorumcusu arkadaşlarından duydugunu söylemiş.Geçen programındada söylediNormalde futbolun F sini bilmez..Gazetede okudugum kadarıyla biliyorum dedi kendi ağzından zaten.Ama tarih konusunda eline su dökemezsiniz o ayrı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme