habertürk te söyledi biraz önce, umarım doğrudur, tryeye yıldız oyuncu gelsinde kime gelrise gelsin, umarım bjk de decoyu getirebilir, elanoda bizde harika bir lig olur
İnşallah
İnşallah doğrudur, biz yine derbilerle birbirimizi yiyelim ama hepimizin de vizyonunda Avrupa olsun artık onlarla uğraşalım başka bir şey istemiyorum
% 90 ronaldinho fenerde haberi gibi çıkmasın
Murat Bardakçı tarihçi köşe yazarı değil miydi ? Ne alaka transfer haberini o mu verdi..
Murat Bardakçı tarihçi köşe yazarı değil miydi ? Ne alaka transfer haberini o mu verdi..
onun için güvenilir geldi bana, şu an programını seyrediyorum, herhangi bir spor yazarı verse konu açmazdım zaten, umarım doğrudur gs almış gib sevineceğim, ( abarttım ) açıkçası son yıllarda arsenal chelsea maçını seyrettikten sonra ibrahim üzülmezi sabriyi josıcoyu seyredesim gelmiyor
Defansa bir dünya yıldızı olsa mesela
Yalan !
Eğer gerekli mevkiye transfer yaptılarsa iyi olur.Giderde sen sol kanada alırsan olmaz.Ama Robben gelirse Santos'u koyarız beke sorun değil.
Bende Murat Bardakçı ile anlaştı sandım. Bu kim diye girdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
Kimse büyük topçu beklemesin bitti transfer Fb için. Genç bir stoper getirselerdi keşke.
quote:
Yalnız değilsin hocam.
murat bardakçı mı söyledi
Kaynak neymiş?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sinmu
Murat Bardakçı futbolun f'sinden anlamaz ne alaka?