Şimdi Ara

FENERBAHÇE FEDERAL MAHKEMEYE GİDİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Tüm camiamızın bildiği üzere uzun süredir ciddi bir hukuk mücadelesi vermekteyiz.

Bu mücadelemiz, ulusal ve uluslararası platformlarda, tüm yoğunluğu ile devam etmektedir.

UEFA’nın açmış olduğu soruşturma üzerine UEFA Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu’na yapmış olduğumuz itiraz ve Tahkim Kurulu’nun almış olduğu kararlar, kamuoyunun malumudur.

UEFA, nihai kararıyla Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA organizasyonlarına katılmama kararına imza atmış ve kulübümüz hukukçuları, bu karar üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS’a başvuruda bulunmuştur.

CAS’ın aldığı yürütmeyi durdurma kararı ile takımımız Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmış; CAS yargılama sonrasında ise UEFA Tahkim Kurulu’nun kararını onadığını açıklamıştır.

CAS kararına dair İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvurulacak ve hukuki sürecin tüm gerekleri yerine getirilecektir.

Her platformdaki hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürme konusundaki kararlılığımız tamdır.

Bununla birlikte; Fenerbahçe hakkında henüz hiçbir yargı kararı yokken UEFA ile Fenerbahçe’nin alması gereken cezaların pazarlığının yapıldığı bir sistemde hukuk mücadelesi vermek,

İç hukukunuzdaki ’Fenerbahçe’ye özel’ uygulamalara karşı haklı kazanımlar elde etmek hiç kolay olmayacaktır.

Ancak unutulan büyük Fenerbahçe taraftarı varken Fenerbahçe’nin asla yalnız kılınamayacağı gerçeğidir.

Yönetim Kurulumuz tarafından kulübümüzün geleceğine dair verilecek kararlar ve yol haritası, 29 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak toplantıda belirlenecek ve bu kararlar camiamız ile paylaşılacaktır.

Son olarak, herkes bilmelidir ki söz konusu Fenerbahçe olduğunda kendi kararlarının arkasında duramayanlar, bundan böyle Fenerbahçe’nin alacağı kararlara tabi olacaklardır."

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

• Şaşırdılar iyice.

Hala keriz yerine koyuyorlar insanları.
  • Bundan olumsuz yanıt çıkarsa sıradakiler İnterpoll, FBI, CIA

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda da İstiklal Mahkemeleri herhalde..
  • Ben ABD'nin Suriye'yi vurmasını bekliyorum. Gündem değişir. A.Y. bir kaç yıl daha FB'nin başında kalır...
  • Daha ne kadar alçalabiliriz yarışının sonu yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah şu lanet olası federaller...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd fenerbahçeye müdahale etmesin de
  • Antu'dan bir yorum

FENERBAHÇE FEDERAL MAHKEMEYE GİDİYOR.
  • yalvarıyorum artık kanmayalım şunların yalanlarına üzülen biz oluyoruz onlar değil onlar villalarda hatunlarla yerken paraları biz burda nasıl çıkışa geçeriz hayalleri kuruyoruz gerçekten yazık bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Abd fenerbahçeye müdahale etmesin de

sanırım suriye yerine fikir değiştirip aziz yıldırıma müdahale edecek

• Yüksek Seçim Kurulu da var, hey Allahım ya düştüğümüz hale bak hele.
  • vay anasını sayın seyirciler.
  • LANET OLASI FEDERALLER
  •  FENERBAHÇE FEDERAL MAHKEMEYE GİDİYOR.

Sevgilerle
  • son cümle bomba olmuş. üstü kapalı tehditler var yine birilerine
  • yine oturmuşlar güzel güzel büyük laflar içeren bir yazı döşemişler siteye. Ulan siz de hiç mi utanma yok aşağılık herifler, yerin dibine soktunuz koca kulübü hala neyin peşindesiniz. Bir de büyük fenerbahçe taraftarı diye hala gaz vermeye de devam ediyor. O büyük fenerbahçe taraftarı tenhada sizi bir eline geçirse hakkaten büyük olduğunu görürsünüz.
  • ulan hangi kafada bunlar merak ediyorum
  •  FENERBAHÇE FEDERAL MAHKEMEYE GİDİYOR.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.