Bütün yandaş kanallar Erdoğan'ın Malatya kongresini verirken, Bolu yangını ile alakalı bilirkişi önraporu çıktı. Grand Kartal Otel'de 78 yurttaşımızın can verdiği yangın faciasında, bilirkişi heyeti ön raporunu hazırlandı. İçişleri Bakanı yangın faciasının yaşandığı gün, "Kimler sorumluysa adaletten kaçamayacak" demişti. Adalet Bakanı dün, "Kimin kusuru varsa hesap vermeli" demişti. Rapora göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bolu İl Özel İdaresi, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Otel işletmesi, yangın sistemleri ve tadilatlarından sorumlu mimar ve mühendisler, bakım, onarım ve denetiminde görevli yapı denetim ve işletme yetkilileri SORUMLU; Otel sahibi, yapı müteahhit firmaları, Otelin projelendirme, uygulama ve denetiminde görevli kişiler, elektrik ve mekanik tesisatın tesis edilmesiyle, tesisatın bakım, onarım ve işletmesinden sorumlu kişi ve firmalar, yapı ruhsatı vermeye yetkili merciler, yapıyı sigorta eden şirket, iş sağlığı güvenliği uzmanı ile işveren KUSURLU bulunmuştur. Bolu Belediyemizin adının geçmediği, yangının otelin 4’üncü katında çıktığının tespit edildiği, sorumlu ve kusurluların tek tek sayıldığı bu ön raporu hazırlayan, isimleri belli 7 kişilik heyete ve kamu görevlilerine baskı yapıldığı, raporun teslim alınmadığı, hatta bilirkişi heyetine görevden el çektirileceği duyumlarını alıyorum. Tamamı elimizde olan raporun, ilgili 3 sayfasını kamuoyu ile paylaşıyorum. Başta ilgili 2 bakan olmak üzere iktidarı bu tarihi hata, vebal ve suç konusunda uyarıyorum. Grand Kartal Otel'de 78 yurttaşımızın can verdiği yangın faciasında, bilirkişi heyeti ön raporunu hazırlandı. İçişleri Bakanı yangın faciasının yaşandığı gün, "Kimler sorumluysa adaletten kaçamayacak" demişti. Adalet Bakanı dün, "Kimin kusuru varsa hesap vermeli" demişti. Ek olarak Özgür Özel'in konuşmalarından: - Bilirkişi heyetine baskı yapılıyor. "Yangın 4.kattan çıktı yazma, lokanta yaz. Muğlak ifadeler kullan." diye mobbing uygulandığı ve buna rağmen istedikleri önraporu alamadıkları için, hazırlanan raporu kamu çalışanlarının teslim almadığı, bilirkişi heyetinin görevden alınıp başka bir heyet görevlendirilmesi konuşuluyor. Halit Ergül ayrıca, oteldeki YANGIN ÖNLEMLERİ KONUSUNDA KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TARAFINDAN YETKİLENDİRİLMİŞ FQC Global Danışmanlık A.Ş. ile yıllık sözleşmeler yaparak, DÜZENLİ DENETİMLER gerçekleştirildiğini söyledi. Bu denetimler sırasında oteldeki yangın merdivenlerinin mevzuata uygun olmadığına dair bir bilgi verilmediğini belirterek, 2007 yılında inşa edilen otelin o dönemde geçerli olan mevzuata uygun yapıldığını iddia etti. AKP'nin yandaşı bile ifadesinde bakanlığın yetkilendirdiği özel kuruluş, yangın konusunda denetim yapıyordu demiş. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı, canlı yayına çıkıp alenen milyonlarca insana "sadece itfaiye yetkili" diyerek YALAN SÖYLEMİŞTİR. VAR MI ÖTESİ? birgun.net Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül'ün ifadesi ortaya çıktı: Çalışanları suçlayıp, kendini savunmuş! https://www.birgun.net/haber/grand-kartal-otelin-sahibi-halit-ergul-un-ifadesi-ortaya-cikti-calisanlari-suclayip-kendini-savunmus-593971FQC Global Danışmanlık A.Ş 'nin sahibi de yandaş Ali Ağaoğlu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 26 Ocak 2025; 11:53:57 > |
78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı.
-
-
özkan il teber kerimcem
gelin bakalım nasıl izah edeceksiniz.
-
Yine muhalifler konuyu çarpıtıyor diye söze başlarlar devamını biliyorsunuz zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
" İşte muhalifler ondan iktidar olamıyor, olay burada kim suçlu olayı değil, şu açıdan bakalım "vs. diyebilir
-
CHP yönetimi ve CHPli fanatikler günlerdir bu işten azami bir şekilde sıyırmaya çalışmak için yırtınıyorlar.
Bunların bu kadar telaş içinde olmalarının altında yatan nedir. İktidarda bu kadar telaş yokken, CHPlilerde bu kadar telaş olması çok dikkat çekici.
Bu kadar korkmalarının nedeni acaba iktidarın tüm suçu onlara yıkacağına inanmaları mıdır yoksa CHP'nin güncel siyasi putlarından biri Tanju Özcan'ın kırılacağı korkusu mudur?
Herkesin bildiği bir gerçek var ki, oteldeki eksiklikleri bilen tek siyaset kurumu CHPli belediyedir. İtfaiye raporu veren de CHPli belediyedir.
Bu gerçek CHP'de büyük bir endişenin kaynağıdır. Diğer tarafta sorumlular en fazla turizm bakanlığının denetçilerine kadar uzar. Ama belediye tarafından başkana kadar uzayabilir.
CHP ön alarak hiç bir şekilde hiçbir CHPli belediyeden hiç kimsenin sorumlu tutulamayacağını, aksine diğer tarafta bakanın bile sorumlu olduğunu hatta cumhurbaşkanı bile sorumlu olduğu algısındalar.
CHP yönetimi ve CHPli fanatiklerin bu olayda bu kadar agresif bir politika izlemeleri Bolu belediyesinin haklı olduğu kısmını bile negatife düşürmelerine neden oldu. Tanju Özcan'a toz bile kondurmayalım derken kendi elleriyle üzerini toz bulutuna boğdular.
Burada CHP yönetiminin ve CHPli fanatiklerin tek derdi gerçeğin ortaya çıkması değildir. Buradaki tek amaçları CHPli olan herkesi bu olaydan sıyırtmaktır.
CHPliler günlerdir ortamı tali bilgilerle boğarken, bakan bugün çıkacak öz konuşup hepsini mutlak butlana düşürecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Ocak 2025; 16:56:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstteki arkadaşın kafa güzel heralde. Tanju Özcan yanacak diye CHP tir tir titriyormuş dediğine göre. Ya Tanjuyu hapse atsalar Cehape resmi bayram ilan eder sen ne diyorsun? :D
-
Adalet bakanı, İçişleri bakanı ve Cumhurbaşkanımıza, sözlerini tutmaları için hatırlatma yapıyoruz. Sorumlular raporda yazılmış. Kamu görevlileri, raporu teslim alıp resmiyet kazandırsınlar ve kamuoyu ile paylaşsınlar. Sonra da gereği yapılsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 24 Ocak 2025; 17:39:1 > -
Manipülatif insanları çağırıyorsun da, izlemem için beni neden çağırmıyorsun? Kınıyorum sizi... Bu muhteşemler özelden milletin aklını çeldiğini falan konuşuyor ama ispatlayamam :))
-
Ülkede atılan adım bile politik, deprem politik, kazalar politik; bir de konuşmamamızı istiyorlar. Kızılay'a çadır sattıran da bendim, yerel seçimde AKP belediyesine verilmezse Hatay'a hizmet gelmez diyen de bendim. Sonra bize diyorlar, işte deprem var, siyaset yapıyorsunuz diye. Tabii yapacağım, hepsi siyasete bağlanıyor; ihmaller vs.
-
Her zaman ki gibi ALGI peşindesiniz bu hareketler hiç HOŞ DEĞİL.
Hiç bir resmiyeti olmayan RAPOR diye bir şeyi CHP genel başkanı ortaya atıyor. Ve ne tesadüf sözde raporda belediyenin itfaiyenin Tanju Özcan'ın veya İtfaiden sorumlu dayıoğlunun adı geçmiyor ne tesadüf değil mi ?
Soruşturmayı yürüten Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına sunulmamış, hiçbir resmi niteliği olmayan korsan bir metni rapor diye paylaşarak kamuoyunu yanıltmaya ve soruşturmayı etkilemeye çalışmak büyük bir sorumsuzluk ve vicdansızlıktır.
Not: Nasıl bir raporsa bu daha bilirkilerin üstüne devletin bakanlığın Hakim ve savcıların haberi yok böyle bir Bilirkişi rapoırundan ama CHP'nin var... Ne olduğu nerden geldiği kimin yazdığı belli olmayan korsan rapor paylaşmak nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Ocak 2025; 18:36:35 >
-
Sunulmaması bir şey değiştirmez ki , raporda suçlu olan belli, ama sizinkiler hâkimleri değiştirdiği gibi bilir kişileri de değiştirecek diyorlar. Şaşırmadık tabii ki.
Belediye suçlu çıkana kadar devam demek ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaa böyle rapor mu olur. Kim yazmış isim yok İmza yok belge Numarası yok barkodu yok karekodu yok.
A4 kağıdına bende yazarım bunun aynısını suçlu BJK isimli Donanım Haber kullanıcısı bile yazarım istersen. Böyle saçma iş mi olur... RESMİYETİ YOK BU KAĞIDIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Ocak 2025; 18:42:14 > -
AKP’nin adaletsizlikten sorunlu bakanı olan şahış çıkmış rapora “ KORSAN METİN “ demiş. Sonra da bu sadece ‘ ön rapor ‘ diye saçmalamış.
AKP’de kafalar karışık, metin korsan metin mi yoksa sadece ön rapor mu karar verememişler. Kurdukları oyunlar nasıl da ayaklarına dolanıyor ama…bunlar insanlığın en büyük düşmanları ya. Şu hilkat garibesi ucube yönetim şekli bir değişsin hepsinin teker teker içeri atılıp çürüm çürüm çürütüldüklerini görmek için sabırsızlanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belediye AKP de olsa denetleyecekti diyorsun yani...
-
quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzoAKP’nin adaletsizlikten sorunlu bakanı olan şahış çıkmış rapora “ KORSAN METİN “ demiş. Sonra da bu sadece ‘ ön rapor ‘ diye saçmalamış.
AKP’de kafalar karışık, metin korsan metin mi yoksa sadece ön rapor mu karar verememişler. Kurdukları oyunlar nasıl da ayaklarına dolanıyor ama…bunlar insanlığın en büyük düşmanları ya. Şu hilkat garibesi ucube yönetim şekli bir değişsin hepsinin teker teker içeri atılıp çürüm çürüm çürütüldüklerini görmek için sabırsızlanıyorum
Söylenecek her şeyi söylemişsin, ağzına sağlık.
-
Korsan metinden kasıt, raporun savcılık tarafından teslim alınıp resmiyet kazanmadığı anlamında kullanılıyor. Yoksa rapor sahte falan değil, CHP'nin hazırladığı bir rapor değil. Adalet bakanlığının görevlendirdiği 7 kişilik bilirkişi heyetinin raporu bu. Bu önrapor da yanar topa dönecek, dokunanın eli yanacak. O savcı raporu kabul ederse kesin sürülür. Bilirkişiler de sürülüp başka bir heyet ile bakanlığı aklayan yeni bir rapor hazırlama telaşına düşerler.
Dikkat ederseniz adalet bakanı da, rapora korsan dedi, ama sahte veya yalan demedi, diyemedi. Rapor gerçek yani, sadece Savcılığın kabul edip resmiyet kazandırması kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 24 Ocak 2025; 18:55:38 > -
Yangın denetimini AKP'li CHP'li belediye yapmıyor İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ yapıyor bunu neden anlamıyorsunuz inatla ?
Ben Tanju Özcan sorumludur veya suçludur da demiyorum. Belediye başkanı isterse HDP'li olsun oda sorumlu olmazdı ve bilmezdi oradaki işlemleri. Bunları takip edecek olan İtfaiye müdürü ve onun amiri olan kişidir...
-
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına neden suç bulmuyorsun? Bu bakanlığın görevi otelin yapı kullanma izin belgesini verirken, yangın güvenliği standartlarına uygunluğunu kontrol etmek değil mi? Başka bir görevi yapının projelendirme aşamasında, yangın güvenliği standartlarına uyulması gerektiğini denetlemek değil mi? O zaman AKP yüzünden her bir yapının yangın güvenliği standartları zayıf. Teşekkür ederim desteğin için.
özkan il teber kerimcem gelin bakalım nasıl izah edeceksiniz. |
Yine muhalifler konuyu çarpıtıyor diye söze başlarlar devamını biliyorsunuz zaten
|
" İşte muhalifler ondan iktidar olamıyor, olay burada kim suçlu olayı değil, şu açıdan bakalım "vs. diyebilir |
Üstteki arkadaşın kafa güzel heralde. Tanju Özcan yanacak diye CHP tir tir titriyormuş dediğine göre. Ya Tanjuyu hapse atsalar Cehape resmi bayram ilan eder sen ne diyorsun? :D |
Adalet bakanı, İçişleri bakanı ve Cumhurbaşkanımıza, sözlerini tutmaları için hatırlatma yapıyoruz. Sorumlular raporda yazılmış. Kamu görevlileri, raporu teslim alıp resmiyet kazandırsınlar ve kamuoyu ile paylaşsınlar. Sonra da gereği yapılsın. |
AKP’nin adaletsizlikten sorunlu bakanı olan şahış çıkmış rapora “ KORSAN METİN “ demiş. Sonra da bu sadece ‘ ön rapor ‘ diye saçmalamış. AKP’de kafalar karışık, metin korsan metin mi yoksa sadece ön rapor mu karar verememişler. Kurdukları oyunlar nasıl da ayaklarına dolanıyor ama…bunlar insanlığın en büyük düşmanları ya. Şu hilkat garibesi ucube yönetim şekli bir değişsin hepsinin teker teker içeri atılıp çürüm çürüm çürütüldüklerini görmek için sabırsızlanıyorum |
Rarporu hazırlayanlar fetöcü ve gezi parkçı ilan edilmezse iyi. |
Adalet bakanı bile çıktı, korsan rapor dedi, resmiyet kazanmayan rapor dedi. Ama çıkıpta yalan rapor, sahte rapor, tek bir kişinin hazırladığı rapor demedi. Korsanlıktan kasıt da, iktidarın değil muhalefetin bu raporu paylaşmasıdır. Dilli gibi malum üyeler algı kasmaya çalışmasın. O rapor, tek kişinin raporu değil. Bütün bilirkişi heyetinin raporudur. Tek kişi rapor yazıp sızdırmak ne ya, kerimcemi geçtin. Hangi dünyada yaşıyorsunuz. Dilli üye, kendinden utan. Kendinden utanmıyorsan ölen 78 kişi ve ailelerinden utan, iktidarı savunucam diye şekilden şekile girme. O yeni gelecek denetçiler, hazırlanan önraporda belediye yerine turizm bakanlığı sorumlu gösterildiği için getiriliyorlar. Turizm bakanlığını işin içinden nasıl çıkarsak derdinde şu anda bütün iktidar. Kendi adalet bakanlığının atadığı bilirkişiler bile bakanlığı suçlarken, ellerinde ne varsa kullanıyorlar. Bakan dün canlı yayında, ağzından il özel idaresini düşürmedi, belediyeye itfaiyeye atmadığı her şeyi il özel idarenin sorumluluğuna attı. Hani tek bir gözaltı oldu mu il özel idareden? Bir kişinin ifadesi alındı mı? Hani Vali? Bu sefer kaçamayacak iktidar, hesap vermek zorunda. |
bu troll kitlesine laf anlatmaya çabalıyosunuz valla şapka kaldırdım. bende hepsi bloklu.
|
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- belden aşağı mesajlar
- suriye araba sitesi
- google maps bulanık giderme android
- gerçek mustafa kemal
- byd han
- engelli araç 10 yıl geçmişi kapsıyor mu
- 2024 en çok satılan arabalar
- telsiz kullanım ücreti 2025
- apple yüz tanıma davası sonucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X