Şimdi Ara

Fenerbahçe formaları (100. yıl formasıda dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler onca sene iyi bi şekilde muhafaza ettim,bunlar elimde fazla olan 3 adet forma
    fazlalık olduğu için diğer renkdaşların faydalanması açısından satmaya karar verdim çünki koleksiyonda 3.üde bende mevcut zaten
    3 formada %100 orjinal fenerim ürünüdür, M bedendir
    fiyat vermiyorum almak isteyen olursa pmden mesaj yazması yeterli
    tek tek satmayı düşünmüyorum 3 ünün birlikte değeri neyse o fiyata veririm

Formalardan resimler:

Fenerbahçe formaları (100. yıl formasıda dahil) Fenerbahçe formaları (100. yıl formasıda dahil) Fenerbahçe formaları (100. yıl formasıda dahil)

• beyler fiyat vermedim heralde 250-300 istiyorum sanıldı, fiyat 3 forma için 100 TL.
  • En sagdaki formanın aynısı bende var 3 yıldızlı ve altında 2003-2004 şampiyonu Fenerbahçe yazıyor. 3. yıldızı taktıgımız sene
  • Bence satma 15 yıl sonra bu formalar çok para eder. Ha 15 olmaz belki ama 25 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bence satma 15 yıl sonra bu formalar çok para eder. Ha 15 olmaz belki ama 25 olur.

hocam bende bunlardan 2 tane var o amaçla satıyorum boşuna duruyor zaten yani dolapta durmasının bi manası yok belki arayıp bulamayan taraftarlar vardır onlara yarasın.
  • 3'ü 100 mü ? Enayi misin kardeşim sen hiç olmadı çok ihtiyacın yoksa 100. yıl formasını bir süre sakla satacaksan sonra sat.
  • Akeneton34 kullanıcısına yanıt
    bence de satma ben tüm formaları mı saklarım ne formalar aria sponsorlu vs :D

http://youtu.be/hPhqX27Okrs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevren

bence de satma ben tüm formaları mı saklarım ne formalar aria sponsorlu vs :D

http://youtu.be/hPhqX27Okrs

beyler formalardan bende yedek olarak var zaten kimseye anlatamıyorum ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

3'ü 100 mü ? Enayi misin kardeşim sen hiç olmadı çok ihtiyacın yoksa 100. yıl formasını bir süre sakla satacaksan sonra sat.

yahu hocam ben sana ne diyim şimdi ne dememi bekliyosun ?
  • Keşke ben de 100. yıl formalarını alabilecek yaşta olsaydım ama o zaman hiç mi hiç basmıyodu kafa
  • Fat Ass nickli arkadaşla anlaştık ilgilenenlere tşkler.
  • Fat Ass nickli üyeye satıldı...
  • Çift taraflı formanın XL veya XXL ına 100-150 verebilirim ben varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Çift taraflı formanın XL veya XXL ına 100-150 verebilirim ben varsa

malesef bende M giyiyorum 2.ci olanda M ama 300 TL'de verseler satmam :) bunlar fazladan olduğu için sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.