Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray kupa maçı (Stad karmaşası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben buldum gelen seyirciyi koltuklara baglayalim.. halatla
  • Sanırım En mantılısı GS FB tarafı diye stadı 2 ye ayırmaktansa dosdoğru tek taraftar topluğu varmış gibi bilet satmak bölelikle stadın her yerinde homojenlik sağlanır. Tartışmalar grup çatışmalarına deilde kişisel hesaplaşmalara dönüşür.
    Bol bol kan dökülen maç sonunda hızla artan Ülke nufusunda da 30-40 bin kişilik yer açılmış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazzo

157 kişiden fazla olur musunuz ?

bnce zor bea..bunlar sadece forumlarda taraftar...
  • ordaki kawgayı düşenmiom kesin biri ağır yaralanır bıçak,SATIR,döner bıçaklarını düşenemiom o maça kesin gtmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtber -- 25 Nisan 2005, 14:11:14 >
  • bence buyuk bir kavga cıksın butun fanatikler kavga isteyen capulcular gebersin sonra bizim gibi maclarda kufur kavga istemeyen kalitel kisiler maca girebilsin
  • abartmayın yaw o kadar olay felan çıkmaz bence her FB igs maçından önce atılıyor boyle iddalar yok kavga çıkacak bilmem ne olacak maça toplu gidiş olmazsa bence olay felan çıkmaz.gönül isterki çıksın.ama zannetmiyorum bi olay olacağını.FB taraftarının gitmeyeceği konusunuda katılmıyorum.Allahtan gs taraftarı stada alışık.alışık olduğu içinmi maçları 700 biletli kişi izliyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 25 Nisan 2005, 16:57:28 >
  • fener maçlarında galatasaray taraftarı trübünleri her zaman doldurur olimpiyattaki geçen sezonki fener ve bjk maçlarındaki seyirci sayılarını unuttunuz heralde
  • arkadaşlar tabiki olay olur 60 bin kişiden enaz 30bini içkili 10 bini esrar çekip glr +içki geri kalanıda arada bi kaç fırlama olur.olmazsa olmaz diyin arkadşlar.şimdi doğruya doğru bu şklde kawga çıkması imkansız.bi anımı anlatıyım size 4 kırmızı kartlık fb maçına gtttm deplasmana adamlar otobüste pöfür pöfür sarıp içiolar içki fln ne ararsanız war bide bnlar bu maçta 2000 kişiydi en az 1250si bnları yapıodu.sizce 30bin 30 bin olan bi yerde bunları ypn kaç kişi olur.omaçta otobüs durdu yol açılsn die bu 1250 kişi otobüsten indi taş aldıfb'lilerin kafasına attı snçta dşman bile olsk onlarınkide can.bnde GS için herşeyi yapıcak bir insanım ama bazı şeylerin sewiyesi wardır.artık ostadda ne olackları sizbi düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtber -- 25 Nisan 2005, 19:41:31 >

• KESİNLİKLE ÖNLEM ALINMAZSA KAN GÖVDEYİ YENİ FUTBOL FACİASI YAŞANIR...
  • ii olur fallaa hep kavga etmiyycek ya bunlar bıara dınlenır 500 maymunu ızler desarj olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

30 bin galatasaraylı
    30 bin fenerbahceli

ee ?

falla mıllet hep bıbırını yemeyecek ya arada tanecık desarj olsun mıllett

500 beşiktaşlı yeter size

• Galatasaray Seyircisi Olimpiyat Stadı'nda Misafir

Türkiye Kupası final karşılaşması için olimpiyat stadı'nda taraftarlarımıza kapalı tribün tarafından, Galatasaray taraftarlarına ise kale arkasından bilet verileceği bildirildi.
  • rüyandamı gördün trübünler karşılıklı olarak verildi
  • walla sitenin birinde yazıyodu bilader..bende onların yalancısıyım
  • AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZMI GELECEEEEEEEKKKKK
    FENER DAĞ BAŞINA NASIL GELECEK FENER DAĞ BAŞINA NASIL GELECEK

numaralı ve bi kale arkası gs ye kapalı ve bi kale arkası fb ye verildi
  • s@profit

numaralı ve kale arkası galatasaray

kapalı fenere diger açık trübün ise fener ve cimboma yarı yarıya verildi kardeş galatasaray trübününde basın ve protokol bölümü oldugu için böyle bir karar alındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

s@profit

numaralı ve kale arkası galatasaray

kapalı fenere diger açık trübün ise fener ve cimboma yarı yarıya verildi kardeş galatasaray trübününde basın ve protokol bölümü oldugu için böyle bir karar alındı

ewet öyleydi ben yuvarlak olarak sölemiştim . saol

ya bide bize numarılıyı vermişler deli oldum resmen fener ev sahibi oldu he.
    numaralıda taraftarlar doğru düzgün duramazki hep parça parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@profit -- 1 Mayıs 2005, 14:24:16 >
  • maldini nin bana kimse burada 25,000 kisi olduguna inandıramaz sozunu duyduysanız bizim statta kisi sayısının onemli olmadıgını anlarsınız.
  • aaaaaaaa aklıma ne geldi bak

ehehehehehe
    şimdi bizim ultraslan numarılıda olcak ya

azize hanımda numarılıda bol bol küfür yer artık ehehehehe
    bide tam arada kalcak ezik başkan aziz yıldıvım
  • AVRUPANIN GÖZÜ BU MAÇTA OLACAK .ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ GİDEBİLİR.HERKES SAKİN OLMALI.TELDE YOK STATTA KENDİNİZE HAKİM OLUN.OLAY ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK AMA ŞEREFSİZ AVRUPA PİREYİ DEVE YAPAR UNUTMAYALIM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.