üst kat D blokta da bızımkıler var. onlara da dıkkat
quote:
Orjinalden alıntı: Nnevermind
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Şimdi bu arkadaşın (beleş) bileti Migros'ta
Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir. Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam
Beleş bilet mi? Bira konusunda azıcık ümidim vardı, o da bitti..
Ticket Restaurantın geçtiği yer biliyosan hemen ümidini kesme derim O konuda cömerttir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Nnevermind
quote:
Şimdi bu arkadaşın (beleş) bileti Migros'ta
Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir. Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam
Beleş bilet mi? Bira konusunda azıcık ümidim vardı, o da bitti..
Ticket Restaurantın geçtiği yer biliyosan hemen ümidini kesme derim O konuda cömerttir
ticketlar bu ay erken bitti la su an cepten yıyorum ay basına da cok var. ekonomık bır darbogazdayım (her zamankı gibi)
ques7r kaç lira ticket alıyosun? 220 mi?
gunluk 11 ytl. ay içinde kac gun çalışırsan işte (20-22 gun arası) konumuz maç abıcım.
herkes gidiyor bi biz gidemedik
Benide ekleyin kesin ordayım
Bursa Fenerbahçeliler
Bende geliyorum ama maraton üst E Blok malum her maç ordayız organizasyonlarımı bekleyin
Tamam maç da ben ceptekilere odaklanıyorum
8 Aralık sabahı İstanbuldayım GFB06 ile geliyoruz Migros Kale arkasında olcaz kısmetse.
Maçtan önce Papermoon'da buluşma varmış. Doğru mu
ben gidemiyorum ama eğlenceyi abartmayın 3 den fazla atmayın ha
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
ben gidemiyorum ama eğlenceyi abartmayın 3 den fazla atmayın ha
TERBİYESİZLER SİZİ!
Bilet fiyatları acıklandımı ?
quote:
Orjinalden alıntı: tactical
Bilet fiyatları acıklandımı ?
açıklandı kale arkası 50 cimbomlulara bedava
ula topic sahibi bilet ayarla bizde gelek adamı hasta etme bana 2 tane alcen bilion demi ayarlamassan ne olduğunu biliyorsun ama ayarlarsan kardeşimsin