Şimdi Ara

FENERBAHÇE-GALATASARAY Maçına gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ben gidiyorum sadece Hep beraber gidelim.
    Başka gelecek olan var mı? Kale arkasına gidiyoru(m)z

***FB Kart üyelerine satış başlamış. Migros'tayım(z)

• Gelmeyen..

• Çok yoğunum bilet almaya vaktim yok, ama benim için alırsan zaman ayırıp gelirim
  • Topic sahibine diyorsun değil mi? Madem açmış topiği herşeyimizi ayarlasın..

Bana bilet gerekmiyor korkma..
  • Evet her ne kadar üstüne alınmasa da ona diyorum

Senin kombinen var sen rahatsın... sana sadece bira ısmarlayacak Bi de patates veya çerez
  • bana da bilet gerekmiyor..organize edin de gidelim
  • Pek inanasım gelmiyor, topiği açıp kaçtı, muhtemelen pişman olmuştur..
    Pinti herif..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lem toplantıydım, buradayım işte geldim.
    ne birası ne çerezi maça mı gidiyorsunu bırahaneye mi?, hem mubraek gün cumartesi cumartesi içilir mi?
    Jeremy hocam, bilet alıp almamak da önemli değil. Maçan öne bulusuruz.
    Hakan hoca, yoksa Aziz Yıldırım'dan beleş bilet alan sen misin

Maça başka gelecek var mı?

• Şimdi bu arkadaşın (beleş) bileti Migros'ta

Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir. Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam
  • Lan organizasyonu geyiğe kurban vermeyelim. Raaaat drun 2 dakka.

Maça geliyor musunuz gelmiyor musunuz? Sana sorsam daha iyi silencer, ne de olsa onların bileti var. Sen de kombine bulamazsın herhalde bu mac için
    Halil ve Memoyu arayacam bugun. gelirler onlar da herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Şimdi bu arkadaşın (beleş) bileti Migros'ta

Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir. Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam

Fenerium üst olmam için 3-5 sene daha sıkı çalışmam lazım slincer01 hocam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

hocam migros musun sen de?

• bilet olayını aşarsak bizde izmirden gelicez inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

hocam migros musun sen de?

maraton üst

• Ben de kendime bi Migros bileti ayarlarım herhalde.
    Tamam ques7R maçtan önce buluşma organizasyonu sende, hadi göreyim çapını
  • Maçtan önce buluşalım bencede. Maç başladığında ben çerezleri kapıp içeride yer ayarlayacağım kendime. O gün bol satış olur herhalde.
  • silencer senınle telefonda ayrıca konusruz zaten. Halil ve Memoyu da ayarlamaya çalışıyorum. Gecekusu'ndan ses seda yok işe girmiş patron neti yasaklamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

lem toplantıydım, buradayım işte geldim.
    ne birası ne çerezi maça mı gidiyorsunu bırahaneye mi?, hem mubraek gün cumartesi cumartesi içilir mi?
    Jeremy hocam, bilet alıp almamak da önemli değil. Maçan öne bulusuruz.
    Hakan hoca, yoksa Aziz Yıldırım'dan beleş bilet alan sen misin

Maça başka gelecek var mı?

La Aziz Yıldırım günahını vermez adama.. Adam kombine kontrolü yapıyor maratonda, ne bedava bileti.. Kızını bile biletle sokuyor içeri..

quote:

Beleş bilet mi? Bira konusunda azıcık ümidim vardı, o da bitti..

• Aziz Yıldırım kızını bile biletle sokuyordur içeri de ben o biletleri iyi bilirim. Nedense o biletlerin hepsinin üzerindeki rakamların toplamı ve çarpımı 0 (yazıyla sıfır) oluyor
    zamanında ben de o bıletlerle gırerdım içer. hey gidi gunler heyy, yönetimle aram acık o yuzden vermıyorlar artık
  • ques7r bana iki bilet ayarlada amcaoğullarını sokayım stada. Tek başına aile geçindirmek zor. Bari yardım etsinler. Bu arada arkadaşımsınız diye söylüyorum migros altta 3 tane arkadaşım var cepci. Onlara dikkat edin. Sol arka cebinizde birşey taşımayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.