Bildirim
FENERBAHÇE-GALATASARAY Maçına gidiyoruz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gelmeyen..
-
Çok yoğunum bilet almaya vaktim yok, ama benim için alırsan zaman ayırıp gelirim -
Topic sahibine diyorsun değil mi? Madem açmış topiği herşeyimizi ayarlasın..
Bana bilet gerekmiyor korkma.. -
Evet her ne kadar üstüne alınmasa da ona diyorum
Senin kombinen var sen rahatsın... sana sadece bira ısmarlayacakBi de patates veya çerez
-
bana da bilet gerekmiyor..organize edin de gidelim -
Pek inanasım gelmiyor, topiği açıp kaçtı, muhtemelen pişman olmuştur..
Pinti herif..
-
lem toplantıydım, buradayım işte geldim.
ne birası ne çerezi maça mı gidiyorsunu bırahaneye mi?, hem mubraek gün cumartesi cumartesi içilir mi?
Jeremy hocam, bilet alıp almamak da önemli değil. Maçan öne bulusuruz.
Hakan hoca, yoksa Aziz Yıldırım'dan beleş bilet alan sen misin
Maça başka gelecek var mı?
-
Şimdi bu arkadaşın (beleş) bileti Migros'ta
Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir.Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam
-
Lan organizasyonu geyiğe kurban vermeyelim. Raaaat drun 2 dakka.
Maça geliyor musunuz gelmiyor musunuz? Sana sorsam daha iyi silencer, ne de olsa onların bileti var. Sen de kombine bulamazsın herhalde bu mac için
Halil ve Memoyu arayacam bugun. gelirler onlar da herhalde. -
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Nnevermind hocam Maraton üst, OzgurOz hocam da Allah bilir Fenerium üsttedir.Biz maçı dışarıda mı seyretsek napsak... Ya da ben de Telsim bileti mi alsam
Fenerium üst olmam için 3-5 sene daha sıkı çalışmam lazım slincer01 hocam :) -
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
quote:
Fenerium üst olmam için 3-5 sene daha sıkı çalışmam lazım slincer01 hocam :)
hocam migros musun sen de?
-
bilet olayını aşarsak bizde izmirden gelicez inşallah. -
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
quote:
Fenerium üst olmam için 3-5 sene daha sıkı çalışmam lazım slincer01 hocam :)
hocam migros musun sen de?
maraton üst
-
Ben de kendime bi Migros bileti ayarlarım herhalde.
Tamam ques7R maçtan önce buluşma organizasyonu sende, hadi göreyim çapını -
Maçtan önce buluşalım bencede. Maç başladığında ben çerezleri kapıp içeride yer ayarlayacağım kendime. O gün bol satış olur herhalde. -
silencer senınle telefonda ayrıca konusruz zaten. Halil ve Memoyu da ayarlamaya çalışıyorum. Gecekusu'ndan ses seda yok işe girmiş patron neti yasaklamış.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
lem toplantıydım, buradayım işte geldim.
ne birası ne çerezi maça mı gidiyorsunu bırahaneye mi?, hem mubraek gün cumartesi cumartesi içilir mi?
Jeremy hocam, bilet alıp almamak da önemli değil. Maçan öne bulusuruz.
Hakan hoca, yoksa Aziz Yıldırım'dan beleş bilet alan sen misin
Maça başka gelecek var mı?
La Aziz Yıldırım günahını vermez adama..Adam kombine kontrolü yapıyor maratonda, ne bedava bileti..
Kızını bile biletle sokuyor içeri..
quote:
Beleş bilet mi? Bira konusunda azıcık ümidim vardı, o da bitti..
-
Aziz Yıldırım kızını bile biletle sokuyordur içeri de ben o biletleri iyi bilirim. Nedense o biletlerin hepsinin üzerindeki rakamların toplamı ve çarpımı 0 (yazıyla sıfır) oluyor
zamanında ben de o bıletlerle gırerdım içer. hey gidi gunler heyy, yönetimle aram acık o yuzden vermıyorlar artık -
ques7r bana iki bilet ayarlada amcaoğullarını sokayım stada. Tek başına aile geçindirmek zor. Bari yardım etsinler. Bu arada arkadaşımsınız diye söylüyorum migros altta 3 tane arkadaşım var cepci. Onlara dikkat edin. Sol arka cebinizde birşey taşımayın
Benzer içerikler
- sefa kalya beşiktaş
- aziz yıldırım mafya mı
- fenerium alt avis tribünü neresi
- flashscore oranı düşen maçlar
- pivot santrafor nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X