Şimdi Ara

Fenerbahçe,Galatasaray vs Beşiktaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Ooo Gs-Fb kardeşliği konuda almış başını gitmiş

Beşiktaşlı olmayan bilmez beyler doğru yolu bulmanızı temenni ediyorum.Gs,Fb başarıyı,gücü,popülerliği vaat edebilir size Beşiktaş ise hayatın kendisidir.

sozun ozu, adam olsun, hayal kirikligi nedir ogrensin, kalpten sevinmek nedir ogrensin, asil olsun, besiktasli durusu olsun, kendine suleyman seba'yi ornek alsin, hayati boyunca rahat mac izleyemesin, geziye gitsin, duzene karsi ciksin, gogsunu gere gere dolassin sokaklarda, cocugum besiktasli olsun..

Budur Beşiktaş

Türkiye de ,belki de dünya da en çok cefa çeken taraftar Fenerbahçe taraftarıdır.Sen gelmişsin beşiktaşlı olup hayal kırıklığı nedir öğrensin demişsin,kalpten nedir sevmek öğrensin demişsin.Biz 90'lı yıllarda Fenerbahçeli olduk,90 yıllarda Fenerbahçenin kaç şampiyonluğu vardı ?Söylüyüm sana,sadece 1 tane şampiyonluğumuz var.Beşiktaşın 3,Galatasarayın 6 şampiyonluğu vardı ve Galatasaray 2000 de uefa kupasını aldı.2000 li yıllara geldiğimizde denizli de son maçta şampiyonluk kaybettik,o zamanlar liseye gidiyordum,sınıfta hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim.Bunla bitiyor mu çektiğimiz acılar,bu sefer son maçta Trabzonsporla berabere kalıp şampiyonluğu kaybettik,aylarca kendime gelemedim.En sonunda bu şike olayı patlak verdi.Şike yüzünden Fenerbahçeliler olarak ruhen ve psikolojik olarak çok yıprandık.Televizyonları açıyordum,her kanalda Fenerbahçenin şikeleri konuşuluyordu,adımız şikeci olarak çıktı,3 yıl men aldık.Hala gelmişsin burda,Fenerbahçe size başarı,güç vaat edebilir diyorsun.Fenerbahçe bize mutluluktan,başarıdan çok acı ve hüzün vaat etti.Ama tüm bunlara rağmen biz sonuna kadar Fenerbahçeliyiz.

Yukarıda ki yazıdan çok daha samimi bir yazı bence, artıladım.

• ekşi sözlük'te her gün 1 tane beşiktaşlı'nın zırvalaması en beğenilenlere çıkıyor. adamlarda başarı yok, böyle avunuyorlar işte. bütün beşiktaşlıların birbirini artılıyor o ortamda.
  • Güzel yazı, gerçekler bazılarının canını acıtmış olsa da
  • quote:

quote:

Beşiktaşlı olmayan bilmez beyler doğru yolu bulmanızı temenni ediyorum.Gs,Fb başarıyı,gücü,popülerliği vaat edebilir size Beşiktaş ise hayatın kendisidir.

sozun ozu, adam olsun, hayal kirikligi nedir ogrensin, kalpten sevinmek nedir ogrensin, asil olsun, besiktasli durusu olsun, kendine suleyman seba'yi ornek alsin, hayati boyunca rahat mac izleyemesin, geziye gitsin, duzene karsi ciksin, gogsunu gere gere dolassin sokaklarda, cocugum besiktasli olsun..

Budur Beşiktaş

Türkiye de ,belki de dünya da en çok cefa çeken taraftar Fenerbahçe taraftarıdır.Sen gelmişsin beşiktaşlı olup hayal kırıklığı nedir öğrensin demişsin,kalpten nedir sevmek öğrensin demişsin.Biz 90'lı yıllarda Fenerbahçeli olduk,90 yıllarda Fenerbahçenin kaç şampiyonluğu vardı ?Söylüyüm sana,sadece 1 tane şampiyonluğumuz var.Beşiktaşın 3,Galatasarayın 6 şampiyonluğu vardı ve Galatasaray 2000 de uefa kupasını aldı.2000 li yıllara geldiğimizde denizli de son maçta şampiyonluk kaybettik,o zamanlar liseye gidiyordum,sınıfta hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim.Bunla bitiyor mu çektiğimiz acılar,bu sefer son maçta Trabzonsporla berabere kalıp şampiyonluğu kaybettik,aylarca kendime gelemedim.En sonunda bu şike olayı patlak verdi.Şike yüzünden Fenerbahçeliler olarak ruhen ve psikolojik olarak çok yıprandık.Televizyonları açıyordum,her kanalda Fenerbahçenin şikeleri konuşuluyordu,adımız şikeci olarak çıktı,3 yıl men aldık.Hala gelmişsin burda,Fenerbahçe size başarı,güç vaat edebilir diyorsun.Fenerbahçe bize mutluluktan,başarıdan çok acı ve hüzün vaat etti.Ama tüm bunlara rağmen biz sonuna kadar Fenerbahçeliyiz.

Şikeyi Fener değil Aziz yaptı şunu her defasında dile getirmekten bıktım artık. Adamın yaptığı şeyden sizene kardeşim, ben anlamıyorum. Adamın teki diyor siz şikecisiniz, hemen uyarıyorum adamı şikeci Aziz, Fener değil diye.

• Bjk Gs bilmem de Trabzonspor gibi bir rakibi allah düşmanıma vermesin. Kalitesizlik akıyor her hareketlerinden. Gs'ye çok daha fazla saygı duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Bu takımları karşılaştırma konusu değildir.Ekşi sözlükte gezerken çok güzel bir yazı gördüm.Neredeyse benim düşündüğüm şeylerin aynısını yazmış.

quote:

fenerbahce ve galatasaray'in birbirine karsi olan kompleksi zaten onlardan nefret etmek icin en buyuk neden, yanlis anlamayin koyu fenerbahceliyim, ama artik icimde sevgi kalmadi, zorunluluktan tutuyorum

Bu arkadaş gibi düşününler okuyabilir:
    https://eksisozluk.com/entry/45287908

Hocam sana üç sorum olacak, o yazan gibi düşünüyormuşsun ya ondan sana soruyorum,

1- Yazan arkadaş Gs ve Fbli oyuncuların çirkefliklerinden bahsetmiş Ramon Motta hangi takımda oynuyor?Veli ve Oğuzhan'ın da ondan pek farkı yokta onlar pişiyor daha yazmayalım hadi..

2-Tribünlere tombala çeken, sahada her çirkefliği yapan Nouma'yı efsane ilan eden taraftar hangi taraftar?

3- Yazan Gs ve Fb'nin her zaman birbirlerine karşı varolmuş kompleksinden bahsetmiş, Beşiktaşlıların önceden Fener'e şimdilerde Galatasaray'a kompleksi ne oluyor peki bu durumda?

koca bir sana OHA OHA OHA.

Mottayı senin mahalle takımında bile oynatılmaması gereken Melo, Volkan, Emre vs. gibi oyuncularla karşılaştırman çok zekice kardeş aklını kullanmanı takdir ettim.

Oğuzhan ve Veli senden bile daha üstün kişilik bakımından tertemiz 2 genç. Tertemiz...! Melo gibi çocuğunuz olsun inşallah.

• quote:

quote:

Budur Beşiktaş

Kesinlikle katılıyorum duygularımıza tercuman oldun resmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Bu takımları karşılaştırma konusu değildir.Ekşi sözlükte gezerken çok güzel bir yazı gördüm.Neredeyse benim düşündüğüm şeylerin aynısını yazmış.

quote:

fenerbahce ve galatasaray'in birbirine karsi olan kompleksi zaten onlardan nefret etmek icin en buyuk neden, yanlis anlamayin koyu fenerbahceliyim, ama artik icimde sevgi kalmadi, zorunluluktan tutuyorum

Bu arkadaş gibi düşününler okuyabilir:
    https://eksisozluk.com/entry/45287908

Hocam sana üç sorum olacak, o yazan gibi düşünüyormuşsun ya ondan sana soruyorum,

1- Yazan arkadaş Gs ve Fbli oyuncuların çirkefliklerinden bahsetmiş Ramon Motta hangi takımda oynuyor?Veli ve Oğuzhan'ın da ondan pek farkı yokta onlar pişiyor daha yazmayalım hadi..

2-Tribünlere tombala çeken, sahada her çirkefliği yapan Nouma'yı efsane ilan eden taraftar hangi taraftar?

3- Yazan Gs ve Fb'nin her zaman birbirlerine karşı varolmuş kompleksinden bahsetmiş, Beşiktaşlıların önceden Fener'e şimdilerde Galatasaray'a kompleksi ne oluyor peki bu durumda?

Hocam ilk mesaja eklemeyi unutmuşum.O yazının son cümlesine katılmıyorum.Hani şu " turkiye'nin takimi fenerbahce ve ya galatasaray degil, besiktastir besiktas.." kısmına katılmıyorum.Burada bu yazıyı paylaşma amacım son yıllarda futbolun taraftarlığı çok aşmış olması.Gerek bizde Mahmut Uslu gibi yöneticiler gerek sizde Şükrü Ergün gibi yöneticiler yüzünden ortam iyice geriliyor.Aziz Yıldırım Ünal Aysal gibi adamlar da tuz biber ekiyor.Artık futbol izlemekten zevk alamaz oldum.Eskiden maçı izleyemesem radyodan dinleyen fbtv'yi açıp canlı anlatımı dinleyen ben maçları umursamaz oldum.Futbol futbol olmaktan çıktı Galatasaray-Fenerbahçe kavgası yüzünden.Bu iki takım birbirini yerken Beşiktaş'ın düşük bütçeyle bir şeyleri başardığını en azından denediğini görmek futbol açısından umut verici.Amatör ruh kaybolursa futbolun bir anlamı kalmaz.Yani Yıldırım Demirören dönemi Beşiktaş'ı savunmuyorum.O zamanları iyi hatırlıyorum.Benim bahsettiğim son yıllardaki Beşiktaş.Futbol yerine şike-ırkçılık okumaktan dinlemekten bıktım açıkçası.İnsanı Fenerbahçe'den soğuttular.

yahu yapma kardeşimsin şimdi. Şükrü ergünün bir lafını bul bana durduk yere camiaya ya da yöneticlere sataşdığı. Ergünün tek yaptığı cevap vermek. mahmut uslu da aziz yıldırım da kaostan beslenmesini seven adamlar. görmezden gelmeyin bunu

• Anlamıyorum kompleksli olan biz miyiz bjk mi.
    Her sene başı şampiyon gibiler ama sene sonu gelince şerefli ikinci oluverirler hemen. Ne oldu ne bitti kimse anlamaz.
    Galatasaray bu ligin avrupada tartışmasız en iyi temsilcisidir. yerel anlamda fenerbahçe ile kapışır bu da normaldir.
    Kupa anlamında en fazla bu iki kulup başarıdır çünkü.
    Aslında en büyük kompleks bjkdedir. Büyüklük kompleksi o da.
    Fenerbahçe şike muhabbettiyle uğraşır ama şampyonluk yarışı içindedir ve şampiyonda olur.
    Galatasaray teknik direktörünü yollar 5 hafta kala ve şampiyon olur.
    Büyük kulupler bu sorunların üstesinde öyle ya da böyle gelir.
    Ama bjk derbiye çıkar, yenilir, sahaya inerler, tüm sezon gider.
    Sorumlu devlettir, federasyondur, hakemlerdir.
    Benim gözümde ts ne ise bjk odur. Yenildiğimiz zaman maç kaybına üzülürüm, bjkye kaybettiğime değil.
    Nacizane görüşlerim budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Anlamıyorum kompleksli olan biz miyiz bjk mi.
    Her sene başı şampiyon gibiler ama sene sonu gelince şerefli ikinci oluverirler hemen. Ne oldu ne bitti kimse anlamaz.
    Galatasaray bu ligin avrupada tartışmasız en iyi temsilcisidir. yerel anlamda fenerbahçe ile kapışır bu da normaldir.
    Kupa anlamında en fazla bu iki kulup başarıdır çünkü.
    Aslında en büyük kompleks bjkdedir. Büyüklük kompleksi o da.
    Fenerbahçe şike muhabbettiyle uğraşır ama şampyonluk yarışı içindedir ve şampiyonda olur.
    Galatasaray teknik direktörünü yollar 5 hafta kala ve şampiyon olur.
    Büyük kulupler bu sorunların üstesinde öyle ya da böyle gelir.
    Ama bjk derbiye çıkar, yenilir, sahaya inerler, tüm sezon gider.
    Sorumlu devlettir, federasyondur, hakemlerdir.
    Benim gözümde ts ne ise bjk odur. Yenildiğimiz zaman maç kaybına üzülürüm, bjkye kaybettiğime değil.
    Nacizane görüşlerim budur.

nasıl bi beşiktaş kompleksi varsa artık özgür klavyenden sallamışsın.

sen bjk yi küçük yazınca ya da kirli ağzına meze yapınca mı beşiktaş küçülecek

3. büyük demesini biliyorsunuz ama ne hikmetse büyüklük kompleksi yine bizde oluyor. bi de fbjk yazarlar. işine nasıl gelirse ordan yol ver bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.