Şimdi Ara

Fenerbahçe için yaptığınız gariplikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

Gariplik demiyeyim de çılgınlık diyeyim;
    4-2 Biten FB-GS derbisine gidecektim(Lincoln'ün ilk golü attığı,Selçuk reyizin iş bitirdiği ) Beyoğlunda oturuyorum,Şapka,kaşkol forma ne varsa geçirdim üstüme.Şişli'de bir işim mi vardı hatırlamıyorum,Kadıköy'e otobüsle gidicem.500A'yı bekledim,bindim neyse.Tam Ali Samiyen'in önünde trafik sıkıştı.GS'li taraftarlarda orada toplanıyormuş akıl edemedim.Taraftarlar el kol haraketi yapıyorlar,terler boşalıyor benden de Bir ara şöför kapısına gittiler,adam açsa öldüm yani.Neyse ki trafik açıldı ve yolumuza devam ettik.Az daha canımdan oluyordum salaklığım yüzünden

bizi cagirsaydin panpa

• konu hortlatma mod: on

konu hortlatma mod: off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Fb-Chelsea maçında Deivid'in golüne sevinememiştim ilk başta şok olmuştum çünkü

Babamın Tv'ye karşı yaptığı kol hareketini ölene kadar unutmam herhalde

• Güzel konuymuş, uplayalım da anlatın
  • Deivid'in Chelsea'ye attığı golden sonra gözlüğümü fırlatıp kırmıştım.
  • Dünkü maçı dışarıda arkadaşımla dışarıda izleyecektik oturduğumuz mekanda tv bozuldu 3G ile eve bağlanıp maçı öyle izledik :D :D
  • Bu sene elazığ maçı için izmire gelmişti fener bende aydındayım ailemin yanında. İşyerindeki abi ile konuşmultum bak erken çıkıcam benim o maça gitmem lazım diye. Bi olaylar oldu bişey oldu geç kaldım gidemedim Söke'nin(aydının ilçesi) ortasında oturup hüngür hüngür ağlamıştım milet deli mi bu diye bakıyodu.

Bir de bu 5-3'lük Buca maçı için yine hafta içi atlayıp gelmiştim İzmir'e bilet almıştım sonra tekrar aydına dönmüştüm sonra maç günü tekrar gelmiştim İzmir'e. Aslında geriye birtek kadıköyde maç izlemek kaldı ama kalbimin kaldıracağını düşünmediğim için daha karar vermedim Kadıköy'e gitmeye
  • 2008 da yanlış hatırlamıyorsam kocaeli deplasmanı vardı son saniyede 2-3 yenmiştik semih atmıştı. lise son daydım o zaman annemlere internet cafeye gidiyorum diye istanbuldan kocaeline deplasmana gitmiştim.
  • Baya güldüm güzel şeyler varmış 7

Geçen sene Gs ile Kadıköy'de oynanan son maçın ardından kaçan şampiyonluğun üzüntüsü ve siniriyle İzmir-Bornova'da 25-30 Fenerliyle bizden 2-3 kat kalabalık bi Gs topluluğunu 1-2 km kovalamışlığım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipe de souza

2008 da yanlış hatırlamıyorsam kocaeli deplasmanı vardı son saniyede 2-3 yenmiştik semih atmıştı. lise son daydım o zaman annemlere internet cafeye gidiyorum diye istanbuldan kocaeline deplasmana gitmiştim.

O maç Kocaeli'nin hakkıydı.Hakem maçı bitirmedi Fenerbahçe gol atsın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: felipe de souza

2008 da yanlış hatırlamıyorsam kocaeli deplasmanı vardı son saniyede 2-3 yenmiştik semih atmıştı. lise son daydım o zaman annemlere internet cafeye gidiyorum diye istanbuldan kocaeline deplasmana gitmiştim.

O maç Kocaeli'nin hakkıydı.Hakem maçı bitirmedi Fenerbahçe gol atsın diye.

hakemin etkisi varmıydı hatırlamıyorum ama 90+6 da atmıştık galiba golü

• gariplik değil de iki tane ilginç istatistik var bende de.

2007-2008 sezon başı izmir'de babam semihle karşılaşmış beni aradı bak sana kimi vereceğim dedi bir baktım bizim semih. 3-5 dk konuştuk abi senden çok şey bekliyoruz sen bizim takımımızın sembolüsün realde raul neyse sen de bizim için öylesin inşallah bu yıl şampiyon olacağız diye söylüyorum o da inşallah kardeşim çok teşekkür ederim diyor ne bileyim ilk defa bir futbolcuyla telefonda konuşuyorum sonra sağolsun rahmetli babam bir kağıt bulmuş oralardan ismimle beraber kağıda imzalatmıştı semih'e.

o yıl semih hem cl'de hem euro 2008'de semih yardırmıştı ligde de gol kralı olmuştu

bu yıl da ilk defa istanbul'a geldim. şişli'den nişantaşı'na doğru yürüyoruz arkadaşımla. neyse nişantaşı sokaklarında gezerken karşıdan bi hatun geliyor ama ben böyle bir şey görmedim. yanında da ondan kısa bi adam var bi baktım bizim stoch. fotoğraf çektirdim arkadaşa hemen

http://d1302.hizliresim.com/16/l/k7mus.jpg

bu yıl da stoch'un golü yılın golü seçildi

sözün özü keramet bende beyler takımı getirin şampiyon yapayım

• Lise sonduk sanırım tam yılı hatırlamıyorum ama meşhur Fb-Şevşenko() maçıydı 4-0 yenildik içerde o kadar içerledikki arkadaşımla sanki hergün İnter'e Manchester'a 3 sallıyoruz gibi beraber maçtan sonra bilen bilir migros tribününe söğütlüçeşme tarafından gelen yolda tekeller vardır cepteki tüm parayla bira almışız çocuk aklı kaldırımda içtik bide ama farkın değiliz dönüş Gebze trende kaçmış kaçak binebilme ihtimalimiz bile yok yani saat 12 de staddan çıktık ama olayın farkına vardığımızda saat 1.30 du tabi evdekiler merak içinde arıyorlar 3-4 arama oldu hep geçiştirdim baba trendeyiz baba tren arıza yaptı insanda biryere kadar yutuyor saat 3 biz hala kadıköydeyiz otobana çıktık formalarla hiç unutmam bir tane beyaz kartallı abimiz durdu fenerlisiniz diye durdum bu saatte ne işiniz var filan derken Pendik köprüsüne kadar attı bizi taksicilerde bildiğin korku filmi gibi gençler gelin götürelim filan ayağı yapıyolar zaten götürme desek hakikaten götürücek gibiler babamla konuştum yokmu lan orda bir taksi dedi falan filan bindik eve kadar sızmışız zaten takside sonra evin önünde babamı görünce aklıma ilk gelen şey nedense yine sheva oldu tam dedim asrın fırçasını yiyzcez şimdi babamın tepkisi efsaneydii noooldu lllaan yendinizmi bari dedi yok baba 4 tane attılar dedim utanasıkıla iyi b.k yediler olan bizim 50 liraya oldu gidin yatın hadi demişti

• BJK ile İnönü Stadında maçımız vardı 2 sezon önceydi,deplasman yasağı yok tabii.Deplasman biletleri Perşembe sabahı Şükrü Saraçoğlu gişesinde satışa çıkacak.Soruyorum soruyorum kimse gece kuyruğa gelmiyor benle.Neyse en son beşiktaşlı bir arkadaşa sordum sağolsun gelirim dediÇarşamba gecesi saat 3.30 gibi çıktık evden 4 gibi gişedeyiz.25-30 kişi sıradayız ,biletler saat 10da çıkacak.Saat 9 gibi ortalık karışmaya başladı.10 oldu gişe açıldı aynı anda çevik kuvvet geldi.Bu sırada bilet kuyruğu gittikçe uzuyor.Neyse tam geldim öne bilet alacam polis jopları çıkardı gazları sıktı barikat çekti gişenin önüne.Herkesi sıraya dizdiler. Sende sakal var git sakalını kes,senin tipini beğenmedim vs.. gibi saçma saçma nedenlerle uzaklaştırdılar herkesi gişeden. Saat 16da umudum kalmadı bilet alamadan döndüm eve ama biletsiz girdim maça unutamam o günü

• Maç günü mutlaka duş alırım. Maç başlayacağı zaman dubstep açıp maçın sesini kısarım. Maç başlayacağı zaman da dua ederim bizim futbolculara doğru üfürürüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

fenerbahçe alanyaya maça geldiğinde (10-3) alaiye otelde kalmıştı. otelin girişinde takımı bekliyorduk 15-20 kişi.. takım bi indi. benim üstümdeki eşortmanın aynısı tüm oyuncularda. bi kaçında şapka var bende de aynı şapka.. önde emniyet şeridi vardı. fazla taraftar birikmeyince kimse sallamadı. futbolcular geldi imzaladı bi kaçı öyle geçti içeriye. bende bi anda imza alayım derken kendimi kaflenin ortasında buldum. takımla birlikte içeri doğru yürüye yürüye gidiyoruz. imza da istemeyi bıraktım. hiç ses etmeden kafamı yere eğerek full kamufle olmuş şekilde odalarının olduğu ilk kata kadar geldim orada kemal le selçuk vardı. beni fark ettiler. anlattım onlara böyle böyle oldu diye. selçuk güldü baya bi. dikkat et zico fark etmesin, dedi kemal. az sonra yemeğe inceklerdi aşağıya. herkes odalarına girdi. o sırada ben de eşortmanın önünü açıp arada imza alıyordum. deividin girdiği odanın kapısında beklerken bi baktım karşıdan zicoyla 3 tane daha adam geliyor. hemen karşda wc vardı. katta zart diye girdim oraya. bekledim orada yarım saat kadar. hole kafamı çıkarttım hiç kimse kalmamıştı. aşağıya indim sonra. inince hemen taraftarlar sağ tarafta korumlar geçmelerine izin vermiyor. takım yemek odasında. hala deividin vedersonun aurelionun imzasını almamıştım. alexle carlos gelmemişti malesef yemek odasına girdim. masalarda takım yemek yiyor ama ziconun gitmesini bekliyeyim dedim. uzaktan izliyorum zicoyu. kimsenin görmiyeceği bir yere pusmuş şekilde.bi garson gördü beni. malzemeciyim dedim ona da. sonra takım yavaş yavaş odalarına çıkmaya başladı. ama zico vederson deivid aurellio bi masada konuşuyorlar. gözümü kararttım artık, gidip imza istiycem sonra da çıkar giderim diye düşündüm. tam ben harekete geçtiğimde sonradan otelin sahibi ve ortağı olduğunu öğrendiğim bir kaç kişi girdi içeriye. yanılarında da otelin fotoğrafçısı vardı. beni görmüştü artık herkes.masaya giderken eşortmanın üstünü çıkartıp bi masaya bıraktım. gittim masaya önce deividden imza istedim. kalemi uzattım aldı imzaladı. fotoğrafıçıda fotoğraflarımı çekmeye başladı. sonra masadaki herkese imzalattım formamı.. çok teşekkürler dedim çıktım dışarı kapı önünde bekleyen teraftarlar benim formayı görünce baya bi kafayı yemişlerdi sonra çekilen fotoğrafları aldım fotoğrafçıdan.. akşam eve gidince fotoğrafları koyarım buraya. aa dhde bi konu açmıştım o gün. 2008de.. bulup fotoları koyuyorum şimdi.. fotoğraflara bakınca hatırladım ilk vedersona vermişim kalemi

http://img232.imageshack.us/img232/2124/dsc0179mx8.jpg
    http://img166.imageshack.us/img166/2416/dsc0181vv9.jpg
    http://img507.imageshack.us/img507/9524/dsc0183zz5.jpg
    http://img115.imageshack.us/img115/6047/dsc0189vo1.jpg
    http://img180.imageshack.us/img180/3113/dsc0185vv1.jpg

Selçuk'u düşündüm de bastım kahkayı -Raağğuuuulll

Hikayeye gelince çok iyi yav kiskandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bjk maçına ne zaman gitsem ertesi saraçoğlu maçında cezalı duruma düşüyorduk. Ve 3 senedir gitmiyorum bjk maçlarına çok temiz geçiyor:D

Demek olayları sen başlatıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Geçen sene Berlin'de Trabzonsporlular derneğinde Kayserispor kupa maçını izledim . Fenerli oldugumuda söyledim.

- Babam koltukta abim onun ayagının dibinde maç izliyoruz , sanirim deivid yine şut çekiyordu uzaktan babam bi tekme atti abime , o gundur 5 metrekare uzaginda maç izliyoruz babamın

- Bu sezonki vaslui maçı ve gol yiyoruz ardından migros tribününde olanlar bilir 4-5 dakika aralıksız nefesim kesilmeden aykut kocamana sövdüm , bi baktim tüm migros bana bakıyor .
  • Benimde tuhaf 2 anım var
    Galatasarayı kendi evinde 2-1 yendiği maçta cafede öyle çok bagırmışım ki eve geldiğimde sesim cıkmıyodu gıy guy bışeyler cıkıyodu ama ne dedıgım anlasılmıyodu sonra okul vardı yanlıs olmasın 2gun sonramıydı tam hatırlamıyorum marmarada sunum ödevim vardı projeksıyondan sunum anlatıcaktım sınıfla tartısma flan havası olacaktı, sınıfa geldım hocaya dedım hocam benım sesım cıkmıyo macta boyle oldu dedım hoca galatasaraylıdı hemde baya koyu benı ılgılendırmez anlatıcan dedı bnde tamam madem hocam dedım basladım anlatmaya ama bı cacık anlattıgım yok mıy mıy bısyler cıkıyo hatta cıkmıyo desem daha dogru olur sonra hoca bırak anlatma dedı gecermısın kalırmısın bılemem dıyıp tehtıt ettı benı bende canınız saolsun dedım ama anladıgını sanmıyorum cunku gercekten sesım ckmıyodu sonra yerıme otururken sınıftakı butun fb'li arkadaşlarım ders dvm ederken hemde hepsı aynı anda HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER diye bagırdılar hoca hepımızı attı sınıftan sonrada fınal haftası snvım ıyı gectıgı halde kaldım dersten ama canı saolsun fenerımın

Bide bu sene bunlar kupayı aldı ya 2 arkadaşımla iddaya girmiştik bız kazanırsak onlar galatasaraylı ev arkadaslarım tabı caddeye kutlamaya gelıcekler eger onlar kazanırsa ben floryaya gıdıcektım benım ıcın buyuk bı ıddaydı ve kaybettık malum son macta ve ben gıttım floryaya o kdar sınır bozucu bısydıkı butun herkez futbolcuların onunde zıpla zıpla zıplamayan fenerlı dıye bagırıyodu bı tek ben zıplamıyodum ama o kadar bi kötü anıkı benım ıcın fenerıme guvendım boyle buyuk bır ıddaya gırdım bınlerce gslının arasında tek basıma kaldım öle mal mal ama bu sene tekrar son ana kadar gıderse sampıyonluk yarısı yıne gırerım o kdar cok sevıyorum fenerı cunku Neyse dönüşte sabaha karsı saat 6-7 flan kadıkoye eve gıdıyoruz (stadın dıbınde oturuyorum bu arada öhüm öhümm hemen mujdat gezenın karsısında) 3 umuz 2 gslı bı ben tabı kafam cok bozuk nasıl sınırlıyım anlatamam aglamamak ıcın zor duruyorum eve artık kalmıs 100 metre yuruyoruz sen cıkmazmı 2 tane gslı yanmızda hemde mujdat gezenın orda bagırıyolar kadıkoyü dar ettık sıze de marslarda bılmem ne bunlara bir girdim tabı ben gırınce bızım 2 gslı de mecburen kendı renkdaslarına dalmaya basladılar orası cok ıronıktı bız bunları bır sopaladık çiğ köftecının önünde akıllara zarar ş.refsizin tekının formasını bıle yırttım o kadar delırmısım kı sonrada eve gıdınce huzurlu bır sekılde uyuyabıldım buda benım fenerbahçe ıcın yaptıgım 2-3 cılgınlıktan ibaret anılarım aslında daha cok varda anlatsam roman olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.