Şimdi Ara

Fenerbahçe için yaptığınız gariplikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu videoyu izlerken aklıma geldi . fenerbahçe için neler yaptığım.
    beşiktaşla bir maçında işteydim telefonun radyosundan kulaklıkla dinliyordum 2-0 geriye düşmüştük 2-2 filan oldu maçın son dk'larında müdür beni çagırdı bişey sormak için kulaklık kulağımda ama görmemişti alex skoru 3-2 yapınca gooolll diye bağırmıştım
    müdür baya bi kızdı al işini kendin yap dedim istifa etmiştim allahtan kabul etmemişti patron
    sevilla ile oynadığımız ilk maçtı. maç başlayalı baya olmuştu skor 2-2 filandı herhalde, işten çıktık yanımda da kız arkadaşım var onu evine bırakıp eve gidecektim tabi bu arada maçıda yine telefonda dinliyorum yanlış hatırlamıyorsam semih gol attı 3-2 oldu skor goool diye ben baya iyi bagırdım tabi heyecan var sıkıntı stres gol atınca bağırdım birden kız arkadaşım '' murat gece gece manyadın mı bir maç için ne yaptın '' deyince benim tüm coşkum sevincim kursağımda kalmıştı kzıa '' defol ğit kızım benim fenerbahçem bana yeter içine ettin tüm gecemin '' dedim onu gece vakti yarı yolda bıraktım kendi evime gitmiştim 2 hafta küs kaldık kendisi gelip özür dilemişti . bide konyadan istanbula gidiyordum otobüste telefonların kapatılmasını istediler radyo açın maç var dedim açmadı mavin bari trt'yi açın skora bakalım dedim mavin gıcıklık yaptı açmadı bende telefonu açtım ama arama yapmaya ve yapılmasına kapatmıştım radyodan dinliyordum sonra mavin geldi kapatın telefonu filan dedi bende kapatmadım baya bi tartıştık en sonunda durdur lan otobüsü inecem dedim arkadan gelen seferinize binecem dedim bilecik'i geçmiştik pelitözü mü ne öyle bir yerde inmiştim arkadan gelen otobüste doluymuş 4 saat filan orda beklemiştim ne manyaklıklar yapmışım

• manyaklık değilde.geçen yıl türkiye kupası finaline yetişecem diye minibüsten düşmüştüm yer yuvarlanmıştım 2-3 tur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

manyaklık değilde.geçen yıl türkiye kupası finaline yetişecem diye minibüsten düşmüştüm yer yuvarlanmıştım 2-3 tur.
    Mavin
  • Gecen sene sampiyon oldugumuzda sahaya atliyordum ama neyseki kendime hakim oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Mavin

muavin cahiiiiil
    o mavin kelimesi o günden kalma adam beni gıcık edince bende ona maaavin diye diye dilimde kalmış baya sinir olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKUZGUN

quote:

Mavin

muavin cahiiiiil
    o mavin kelimesi o günden kalma adam beni gıcık edince bende ona maaavin diye diye dilimde kalmış baya sinir olmuştu

Alıntıları Göster
    Ortaokula gidiyordum,o yıl cuma maçları yeni başlamıştı,yanlış hatırlamıyorsam 1994 yılıydı.Öğlen okula giderken annem kursa ödemem için para vermişti bana,şeytan dürtmedi ama Fenerbahçe sevgisi beni öyle bi dürttüki,okula filan gitmedim,o sıralar çengelköyde oturuyorduk,direk otobüse binip soşuğu kadıköyde aldım akşama kadar atari salonlarında takıldıktan sonra akşam F.b.-Vanspor maçına gittim.5-0 kazanmıştık,yanlış hatırlamıyorsam gollerden birinide Kemalettin atmıştı.Maçta öyle bi yağmur yağmıştıki donuma kadar ıslanmıştım,zaten maç çıkışı korkudan eve değil bahariyede oturan teyzemlere gitmiştim.Ogün uyuz olduğum bi konu daha var arkadaşlar,kale arkası bileti alacaktım baktım yağmur var maraton bileti aldım paraya kıyıp.Maç sırasındada yağmur iyice bastırınca bizim şen başkan ali,kale arkasındaki taraftarlarıda maratona aldırmıştı,fazladan para verdiğim için ogün gıcık olmuştum başkana.O günü hala unutamıyorum,göya kapalı tribündeyiz ama yinede sırılsıklam olmuştum...

• quote:

quote:

Mavin

muavin cahiiiiil

Alıntıları Göster
    Hayatımda ilk defa balkonda maç izledim. sevilla maçıydı volkan alves in penaltısını kurtarınca , kendimi aşağıda buldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Gecen sene sampiyon oldugumuzda sahaya atliyordum ama neyseki kendime hakim oldum

• quote:

quote:

Mavin

muavin cahiiiiil

Alıntıları Göster
    bende gol attığımızda kendimi kaybediyorum örneğin gaziantep maçında 90.dakikada kalktım çay doldurmak ardından bir yandanda babamla konuşuyorum 4 dakika geçti birden gol diye bir ses geldi mahalleden ben o heyecanla evde bir bağırdım ki koşarkende duvara öyle bir yumruk attım ki duvarda çatlaklık oluştu düşün artık bucada güiza attığındada aynısı oldu resmen alıştım yav duvarları yumruklayabiliyorum

bir kerede arkadaşlarla oturuyoduk hangi maçımızdı hatırlamıyorum.telefon yanımdaydı müzik dinliyorum zannediyorlardı o sırada maçı dinliyodum yine son dakikalarda kazandığımız maçtı tam maç bitti dedim golü atmamızla en yakınımdaki arkadaşımın üstüne atlamıştım

bir seferde misafirliğe gitmiştik televizyon açıktı oradan arada maçın skoruna bakıyodum bir baktım ki gol atmışız herkesin içinde o heyecanla a... koyim gol attık lan diye salonun ortasında tepinmiştim bir anda sıçradığım için korkudan ödü kopmuştu bense baya utanmıştım nasıl kaybetmişsem kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Gecen sene sampiyon oldugumuzda sahaya atliyordum ama neyseki kendime hakim oldum

Alıntıları Göster
    Sanırım 2001 sezonuydu Fenerbahçe şampiyon olmuş, yine kutlama için otobüsle caddeye doğru gidiyorlardı. O sıralar Maltepe'de oturuyorduk stadın yakınında. Sokakta maç yapıyorduk, o sırada mahalledeki abiler yanımıza geldi ve Fener'in otobüsü geçecekmiş, önünü keselim dediler. Hemen stadın önünden sahil yoluna açılan yola koştuk, biraz bekledikten sonra bir baktık bizim otobüs geliyor. :) Çok iyi hatırlıyorum, bir anda 30-40 kişi falan yola çıktık, otobüs bizi görünce yavaşladı, o anı hiç unutamam, tüm kadroyla göz göze gelmiştim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Sanırım 2001 sezonuydu Fenerbahçe şampiyon olmuş, yine kutlama için otobüsle caddeye doğru gidiyorlardı. O sıralar Maltepe'de oturuyorduk stadın yakınında. Sokakta maç yapıyorduk, o sırada mahalledeki abiler yanımıza geldi ve Fener'in otobüsü geçecekmiş, önünü keselim dediler. Hemen stadın önünden sahil yoluna açılan yola koştuk, biraz bekledikten sonra bir baktık bizim otobüs geliyor. :) Çok iyi hatırlıyorum, bir anda 30-40 kişi falan yola çıktık, otobüs bizi görünce yavaşladı, o anı hiç unutamam, tüm kadroyla göz göze gelmiştim. :)

Alıntıları Göster
    19,5 gun devamsizlik vardi Lise son idi.

Okuldan kacmistim.

20,5 olmustu

gecen yil yav. :D

Turkiye Kupasi icin :d

• quote:

Orijinalden alıntı: X-1

19,5 gun devamsizlik vardi Lise son idi.

Okuldan kacmistim.

20,5 olmustu

gecen yil yav. :D

Turkiye Kupasi icin :d

Alıntıları Göster
    2003 ya da 2004 senesi Diyarbakır da askerdim. Sanırım Ankaragücü maçıydı. Akşam nöbetçi başçavuşa tekmil verdim komutanım merkez gazinoda maçı izleyebilir miyim dedim. Hiç bir işim olmamasına mesai saatinin bitmesine ve nöbetim olmamasına rağmen hayır dedi. Lütfen dedim yalvardım, resmen ayaklarına kapandım ama hayır dedi. bari başlama vuruşunu göreyim geleyim dedim yine hayır olmaz dedi. Birde işi garantiye almak için kalktı nöbetçi çavuşu çağırdı bana maç saatine nöbet yazdırdı. Gittim Nöbete ama içim içimi yiyordu. Issız, mesai bittikten sonra bir tane adam göremeyeceğiniz yerde bizim bölükten bir arkadaşı gördüm. 1 saatliğine işin var mı dedim yok dedi. Çıkardım miğferi, hücum yeleğini silahı, al dedim 1 saatliğine benim nöbetimi tut. Ik mık yaptı ama kabul ettirdim. Gittim maçı izledim yenildik. Tabura bir döndüm bütün tabur içtimada. Adam o saatte devriyesi olmamasına rağmen sırf beni kontrol etmek için devriyeye çıkmış. Nöbet yerinde beni bulamayınca içtimaya dikmiş bütün taburu. Taburun girişinde göründüm ya bir homurdanmalar bir küfürler yediğim küfürü bir ben bilirim birde oradakiler. Benim silahada nöbetten sonra el koymuş demiş gelince gelsin benden alsın. Gitmedim almaya. Ertesi gün benim bölük komutanı çağırdı. Baktım benim silah yanında. Bir konuşma yaptı bana sonra değdi mi dedi. O kadar asker senin yüzünden saatlerce içtimada beklemiş dedi. Bende değmedi ama yenildiğimiz için değmedi komutanım dedim Bu olaydan sonra bizim taburun gazinosuna digiturk alındı. Hayra vesile oldu yani Yalnız Allahtan teskereciydim Alt devre olsaydım üst devreler oymuştu beni. Bizde bu ailece var. Sevilla maçını babamla izlerken kardeşim babamı çağırdı. Babamda "gelmem, annem ölse kalkmam yerimden" dedi. Babaannemde o ara hastanede yatıyordu. Yani hissederek yaşayarak söyledi bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

2003 ya da 2004 senesi Diyarbakır da askerdim. Sanırım Ankaragücü maçıydı. Akşam nöbetçi başçavuşa tekmil verdim komutanım merkez gazinoda maçı izleyebilir miyim dedim. Hiç bir işim olmamasına mesai saatinin bitmesine ve nöbetim olmamasına rağmen hayır dedi. Lütfen dedim yalvardım, resmen ayaklarına kapandım ama hayır dedi. bari başlama vuruşunu göreyim geleyim dedim yine hayır olmaz dedi. Birde işi garantiye almak için kalktı nöbetçi çavuşu çağırdı bana maç saatine nöbet yazdırdı. Gittim Nöbete ama içim içimi yiyordu. Issız, mesai bittikten sonra bir tane adam göremeyeceğiniz yerde bizim bölükten bir arkadaşı gördüm. 1 saatliğine işin var mı dedim yok dedi. Çıkardım miğferi, hücum yeleğini silahı, al dedim 1 saatliğine benim nöbetimi tut. Ik mık yaptı ama kabul ettirdim. Gittim maçı izledim yenildik. Tabura bir döndüm bütün tabur içtimada. Adam o saatte devriyesi olmamasına rağmen sırf beni kontrol etmek için devriyeye çıkmış. Nöbet yerinde beni bulamayınca içtimaya dikmiş bütün taburu. Taburun girişinde göründüm ya bir homurdanmalar bir küfürler yediğim küfürü bir ben bilirim birde oradakiler. Benim silahada nöbetten sonra el koymuş demiş gelince gelsin benden alsın. Gitmedim almaya. Ertesi gün benim bölük komutanı çağırdı. Baktım benim silah yanında. Bir konuşma yaptı bana sonra değdi mi dedi. O kadar asker senin yüzünden saatlerce içtimada beklemiş dedi. Bende değmedi ama yenildiğimiz için değmedi komutanım dedim Bu olaydan sonra bizim taburun gazinosuna digiturk alındı. Hayra vesile oldu yani Yalnız Allahtan teskereciydim Alt devre olsaydım üst devreler oymuştu beni. Bizde bu ailece var. Sevilla maçını babamla izlerken kardeşim babamı çağırdı. Babamda "gelmem, annem ölse kalkmam yerimden" dedi. Babaannemde o ara hastanede yatıyordu. Yani hissederek yaşayarak söyledi bunu

Alıntıları Göster
    Bu konu üst olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

Bu konu üst olur

Alıntıları Göster
    Son ankaragücü maçında çağrı alıyordum.Şampiyonluk için kıyasıya maçlar oynanıyor.Arkadaş arkada maçın ekranın açık bekliyordu.Gool dedi.O sırada müşteriyi sessize alıp koştum kim attı olüm hesabı.Sonra has.. müşteri moduna girince koştum kulaklığa; "alo alo ordamısınız aloooo" :D:D sesi geliyordu.Hiç istifimi bozmadan "kontrol ediyorum bilgilerinizi, evet 332 lira borcunuz yansımış sistemimize..." .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Son ankaragücü maçında çağrı alıyordum.Şampiyonluk için kıyasıya maçlar oynanıyor.Arkadaş arkada maçın ekranın açık bekliyordu.Gool dedi.O sırada müşteriyi sessize alıp koştum kim attı olüm hesabı.Sonra has.. müşteri moduna girince koştum kulaklığa; "alo alo ordamısınız aloooo" :D:D sesi geliyordu.Hiç istifimi bozmadan "kontrol ediyorum bilgilerinizi, evet 332 lira borcunuz yansımış sistemimize..." .

Alıntıları Göster
    yaptığım çok fazla çılgınlık var da, asıl size MALLIĞIMI anlatayım...

her sene kombine alır, ve tüm kombineleri atmadan hep aynı yerde saklarım...

geçen sene staddaki bursa maçı günü acelece almışım kombineleri çekmeceden, tam turnikelerden geçecez, önce babam verdi geçti, sıra bana geldi adam okutuyor okutuyor onay vermiyor bir baktık mal gibi geçen sezon kombinesini almışım... babama dedim sen gir otur ben hemen bilet alayım geleyim...

gittim gişeye, tam sıra bana geldi biletlerin tamamı tükendi... bir adam vardı girmeyecekmiş maça satayım sana bileti dedi, benim de üzerimde fazla para yok neyse anlaştık filan dedim bekle para çekip gelecem, staddan kadıköye kadar koştum, boğanın altından kalkan dolmuş duraklarının oradaki iş bankasından para çektim, gene koşa koşa geldim,

o sırada da paso gol sesi geliyor staddan, ilk 20 dakikada 2-0 oldu maç deliriyorum babam da arıyor devamlı ne zaman gelecen diye...

buldum o adamı, şerefsiz dedi ki maç çok iyi fiyatı arttırdım :) ama gözüm dönmüş benim 250 TL verdim protokol tribünün hemen altına... arkamda aziz yıldırım :) ama oturmamla bursanın golleri geldi :) günlerce küfür ettim kendime :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hooiken

Benim değil de hocamın var bi garipliği. Ortaokuldayken Fb - Gs maçı başlamış ama hala dersanedeydim. İşte ders bitti çıktık hocayla aynı otobüse bindik radyoyu taktık kulağımıza dinliyoruz. Fb penaltımı kazanmıştı gol atmıştı nolmuştu bilmiyorum bizim hoca sevinçten öyle bi zıpladıki o sırada otobüste fren yapıyordu kendini 3-4 metre arkada teyzelerin kucağında buldu. e tabi tüm arkadaşlara anlattım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Benim değil de hocamın var bi garipliği. Ortaokuldayken Fb - Gs maçı başlamış ama hala dersanedeydim. İşte ders bitti çıktık hocayla aynı otobüse bindik radyoyu taktık kulağımıza dinliyoruz. Fb penaltımı kazanmıştı gol atmıştı nolmuştu bilmiyorum bizim hoca sevinçten öyle bi zıpladıki o sırada otobüste fren yapıyordu kendini 3-4 metre arkada teyzelerin kucağında buldu. e tabi tüm arkadaşlara anlattım ben de

Alıntıları Göster
    devam devam

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

devam devam

Alıntıları Göster
    Bjk maçına ne zaman gitsem ertesi saraçoğlu maçında cezalı duruma düşüyorduk. Ve 3 senedir gitmiyorum bjk maçlarına çok temiz geçiyor:D
  • Orijinalden alıntı: renzokuken

guiza guzia daniel guiza
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.