Şimdi Ara

Fenerbahçe illimünati tarafından yönetiliyor forumda kaç kişi bunu biliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazıyı okumadım da sayfayı indirirken şurası dikkatimi çekti.

"Fenerbahçe’nin finansal kaynakları her zaman tartışma konusu olmuştur"

Bunun tartışılmasına gerek yok, nitekim Fenerbahçe uzun yıllar ciddi kaynak sıkıntısı çekti. Mesela Fenerbahçe'ye ait bir "ada" bile yok en basitinden. Aziz Yıldırım ilk geldiğinde de kasası boş bir kulüp devraldı ve yönetim kurulunun imkanlarıyla Şükrü Saraçoğlu Stadı yenilendi ve tesisleşmeye önem verildi. Sonra da Fenerbahçe kurumsal bir şirket gibi para kazanmaya başladı. Şu zor dönemde 33 bin kombine kart satan, 300 bin taraftar kart satan, yaklaşık 150 bin Fenerbahçe dergisi tirajı olan, Fenerium mağazası aylık milyonlarca lira ciro yapan bir kulüp Fenerbahçe. Hala gelirleri sorgulamak bana göre abestir.
  • Okuyamadım.
  • Kaynak

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 19 Eylül 2011; 0:17:06 >
  • Okudum, birazını. Mantıklı yazmış, sevdim.
  • Kim yazmışsa sağlam sallamış
  • saol benim amacım fenerbahçeyi veya başka birisini kötülemek deil sadece sizi uyandırmak istiyorum
  • yalnız birisi şu resimleri halledebilirse sevinirim
  • okudum.Galatasaraylıyım ama saçma geldi oldukça hemde.Başka bir kulüp avrupada başarılı olursa milli şuur gelişirmiş ee o zaman Galatasarayın uefayı süper kupayı almasına izin verildi?
  • liseli bile demiyorum o kadar diyim.
  • çeyrek finale hakem hatalarıyla çıkmışız

Okumadım oraya denk geldim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 19 Eylül 2011; 1:03:41 >
  • Yok öyle birşey
  • fenerbahçeye her türlü iftira atılıyodu ama illumunati masonlar falan uçuk olmuş :D
    daha mantıklı birşeyler bul dostum :D
  • ÖZETİ ÇIKINCA OKURUM.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.