olmazsa lyondan boumsont ilede ciddi görüşmeler varmış, grygera oldukça iyi bir futbolcu
ben inanmıyorum, brezilyalı bi adam gelecektir.
Zdeněk Grygera 14 Mayıs 1980 yılında doğan Çek Cumhuriyeti'nin futbol oyuncusu. Juventus'ta forma giyen Zdeněk Grygera 2007 yaz transfer döneminde Pavel Nedved'in de isteği üzerine Ajax Amsterdam'dan transfer olmuştur. 2001 yılından bu yana Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı'nda forma giyen bu oyuncu 50. maça çıkıp yarı dalya yapmıştır.2009-2010 sezonu itibariyle Fenerbahçe forması giyecektir.19 Ağustosa kadar transfer açıklanacaktır.
Wiki'de değiştirmişer bile bilgileri :) Gelirse güzel olur,iyi oyuncu.
C planında hangi futbolcu var?
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
lugano ilede büyük oranda anlaşılmış, karışık durum lugano kalırsa grygera transferi yatar, sıra bizde ne bekliyoruz acaba, defansa adam almazsak kafa kafaya gideriz fenerle, alırsak öne geçeriz
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
al bendende o kadar
Naldo gelse keşke bu grygerayı cebinden çıkarır.
Çek Cum.'ni gördük savunmasını döküldüler bize karşı.
quote:
Orijinalden alıntı: uefacup_supercup
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
lugano ilede büyük oranda anlaşılmış, karışık durum lugano kalırsa grygera transferi yatar, sıra bizde ne bekliyoruz acaba, defansa adam almazsak kafa kafaya gideriz fenerle, alırsak öne geçeriz
Baktı Fb kadar para veren birini bulamadı geri dönecek.
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
quote:
al bendende o kadar
bi o kadar da benden
Yalnız jeton şimdi düştü.Boumsong yedekteymiş.Nasıl işse...Boumsong Grygeradan çok daha iyi bir stoper.Grygera zaten sağbek.Eğer Boumsong alınabiliyorsa süper olur.Hemide zenci
quote:
Yalnız jeton şimdi düştü.Boumsong yedekteymiş.Nasıl işse...Boumsong Grygeradan çok daha iyi bir stoper.Grygera zaten sağbek.Eğer Boumsong alınabiliyorsa süper olur.Hemide zenci
bence grygera daha iyi bir futbolcu, tam fenerin aradığı adam seri güçlü, sağ taraftada rahatlıkla oynayabiliyor,
quote:
Orijinalden alıntı: uefacup_supercup
quote:
bence grygera daha iyi bir futbolcu, tam fenerin aradığı adam seri güçlü, sağ taraftada rahatlıkla oynayabiliyor,
olabilir hele şu videodan sonra:
ilk tercih,lugano nun kalması olmalıdır bence...hem bonservis de ödemeyiz...
ama grygera da çok iyi bi futbolcu...gelirse,onuda kesinlikle takımımızda görmek isterim...
quote:
Orijinalden alıntı: cino__cool
ilk tercih,lugano nun kalması olmalıdır bence...hem bonservis de ödemeyiz...
ama grygera da çok iyi bi futbolcu...gelirse,onuda kesinlikle takımımızda görmek isterim...
büyük oranda anlaşıldı deniliyor
İnşallah lugano kalır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme