Şimdi Ara

Fenerbahçe kollanıyor mu?Örnek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben gerçek bir futbol severim.Türk futbolunun kalitesini yükseltmek istiyorsak hiç bir takım ligimizde kollanmamalı ve mücadeleye izin verilmeli. Kendi tuttuğum takım haksız bir galibiyet aldığında ben sevinemiyorum. Çünkü rakip takımın gaspedilmiş bir hakkı ve emeği var. Futbolda hata elbette olacaktır.Ama benden yana olursada bunu kabul edemem.Ayrıca Fenerbahçe hem kadro hemde maddi bakımdan şu an Türkiye liginin çok üzerinde bu tür galibiyetlere ihtiyacı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celiks

Ben gerçek bir futbol severim.Türk futbolunun kalitesini yükseltmek istiyorsak hiç bir takım ligimizde kollanmamalı ve mücadeleye izin verilmeli. Kendi tuttuğum takım haksız bir galibiyet aldığında ben sevinemiyorum. Çünkü rakip takımın gaspedilmiş bir hakkı ve emeği var. Futbolda hata elbette olacaktır.Ama benden yana olursada bunu kabul edemem.Ayrıca Fenerbahçe hem kadro hemde maddi bakımdan şu an Türkiye liginin çok üzerinde bu tür galibiyetlere ihtiyacı yok.

İyide kardeşim zaten ihtiyacım var demediki hakem yaptı hatayı bıraktı bombayı kucağımıza biz mi istedikki FB nin ihtiyacı yok diyosun.

• Ben bu galibiyete fazlasıyla sevinen fenerbahçelileri kastediyorum. Yoksa sağolsun çok fazla sayıda fenerbahçe taraftarı bu galibiyete fazla sevinemediklerini ve hatta bir kısmı böyle galibiyettense yenilginin daha iyi olacağını söylemişler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.