Şimdi Ara

Fenerbahçe kollanıyor mu?Örnek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan iki yada üç sene önce hatırlarsanız Galatasaraylı Ümit Karan çok kritik bir maçta topu elle ağlara göndermiş başlangıçta hakem golü vermiş itirazlar olmuş ve neredeyse bir dakika sonra ta uzak köşedeki yardımcı hakem orta hakemi yanına çağırarak golü iptal ettirmişti.Muhtemelende pozisyonda elle gol atıldığı televizyonda seyredildikten sonra birileri yardımcı hakeme durumu fısıldamıştı. Gelelim bugüne Anelka'nın açık faulünü orta hakem görmedi.Peki diğer üç hakem ne yapar. Yoksa pozisyonu görmek istemediler mi ne dersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: celiks

Bundan iki yada üç sene önce hatırlarsanız Galatasaraylı Ümit Karan çok kritik bir maçta topu elle ağlara göndermiş başlangıçta hakem golü vermiş itirazlar olmuş ve neredeyse bir dakika sonra ta uzak köşedeki yardımcı hakem orta hakemi yanına çağırarak golü iptal ettirmişti.Muhtemelende pozisyonda elle gol atıldığı televizyonda seyredildikten sonra birileri yardımcı hakeme durumu fısıldamıştı. Gelelim bugüne Anelka'nın açık faulünü orta hakem görmedi.Peki diğer üç hakem ne iş yapar. Yoksa pozisyonu görmek istemediler mi ne dersiniz.

Yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Bundan iki yada üç sene önce hatırlarsanız Galatasaraylı Ümit Karan çok kritik bir maçta topu elle ağlara göndermiş başlangıçta hakem golü vermiş itirazlar olmuş ve neredeyse bir dakika sonra ta uzak köşedeki yardımcı hakem orta hakemi yanına çağırarak golü iptal ettirmişti.Muhtemelende pozisyonda elle gol atıldığı televizyonda seyredildikten sonra birileri yardımcı hakeme durumu fısıldamıştı. Gelelim bugüne Anelka'nın açık faulünü orta hakem görmedi.Peki diğer üç hakem ne iş yapar. Yoksa pozisyonu görmek istemediler mi ne dersiniz.

Yazık...

sen taaa kocaeli maçlarını örnek verirken yazık olmuyo mu

• quote:

Bir topic açmışsın aynı konuda hızınımı alamadın unutkanmısın.
  • göremediler, görmediler, görmek istemediler ne denirse densin maç bu şekilde bitti... konya yada yazık oldu..
  • bırak onlar herkese saldırır alışkanlık yapmışlar sen devam et..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • celiks hangi takımlıysan bjk yada gs hasbelkader hakem hatasıyla bir penaltı yada ofsayttan bir gol atrsa bu o takımın kollandığını gösterir mi? yada hakemler bizi kolluyo diyebilirmisin?
  • abi ama bu golde öyle ofsayttı penaltıydı görmediydi falanla geçiştirilmezki ama.
    yani "FB kollanıyor"diyoruz ama yani bu tür olayların sayısı çok fazla arttı.
    kafamızdan uydurmuyoruz ki bunları.
    al işte herşey ortada ve artık çok fazla mide bulandırmaya başladı.
    bilmiyorum abi benim futbolla ilgili bütün heveslerim kaçmaya başladı.
    yani şu golü hatayla,görmedi ile geçiştirebiliyorsak durum çok vahim demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

abi ama bu golde öyle ofsayttı penaltıydı görmediydi falanla geçiştirilmezki ama.
    yani şu golü hatayla,görmedi ile geçiştirebiliyorsak durum çok vahim demektir...

bencede binlerce insanın tribünde ve onlarcasının yedek kulübelerinde gördüğü pozisyonu asıl görmesi için orda bulunan orta hakem ve yan hakemin görmemesi.... ne diyeyim yazık yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

abi ama bu golde öyle ofsayttı penaltıydı görmediydi falanla geçiştirilmezki ama.

walla ilker haklsıın ne diim.yani çok bariiz faul.ama inşallah hakem hatasıdır.başka bir şey düşünmek istemiyorum.
  • hetfield ben sadece bir örnek verdim.Ayrıca hakemde bir insandır ve hata yapabilir. Yalnız dört hakemin birden hata yapması düşündürücü. Hakem itirazların yoğunluğundan olayı çözebilmeliydi. Geçen hafta Trabzon maçında Serdar Tatlı hakem gibi hakem olduğunu göstermiş ve çok benzer bir pozisyonda önce yanlış karar verip daha sonra yardımcısı ile konuştuktan sonra doğru kararı bulmuştu. İşte hakemlik budur.Yalnışta yapsan doğruyu oyuncuların hareketlerinden çözebileceksin.
  • arkadaslar ne cabuk unnutunuz yan hakem +3 uzatma verirken +5 de atıklarınız Golleri....
  • Orda yan hakem gördü ve uyardı burda göremediler bende TV de izlerken anlayamadım tekrarında farkettim ayrıca bir hakem Büyük takıma kazandırmak isterse bunu daha basit yollardan yapar meslek hayatını bitirerek diil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emofel

arkadaslar ne cabuk unnutunuz yan hakem +3 uzatma verirken +5 de atıklarınız Golleri....

ya alakaya bak arkadaş pes vallahi artık...
  • bu fedarasyon başkanı fazla duramaz artık
  • Ben bilmiyorum feyk nedir anlatırmısınız.
  • quote:

hetfield ben sadece bir örnek verdim.Ayrıca hakemde bir insandır ve hata yapabilir. Yalnız dört hakemin birden hata yapması düşündürücü. Hakem itirazların yoğunluğundan olayı çözebilmeliydi. Geçen hafta Trabzon maçında Serdar Tatlı hakem gibi hakem olduğunu göstermiş ve çok benzer bir pozisyonda önce yanlış karar verip daha sonra yardımcısı ile konuştuktan sonra doğru kararı bulmuştu. İşte hakemlik budur.Yalnışta yapsan doğruyu oyuncuların hareketlerinden çözebileceksin.

ben sana soru sordum sen cevap yerine bi ton şey yazmışsın.mümkünse sorduğum soruya cevap verebilirmisin?
  • Cevap içinde saklı.İnşallah hatadır.Ama sık sık tuttuğum takım lehine olursa kolluyor derim.
  • quote:

Cevap içinde saklı.İnşallah hatadır.Ama sık sık tuttuğum takım lehine olursa kolluyor derim.

inşallah fake değilsindir de o günleride görürüz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.