Şimdi Ara

Fenerbahçe M.City gibi maçı çevirseydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyunma odasında Alex, Aykut Kocamanın yanına gider; şampiyon olduk hocam der ve gözleri dolardı.. Buna dayanamayan ve çok duygulanan Aykut Kocaman Alexe sarılır ve ağlardı.. Bunu gören oyuncular ve teknik ekip arasında duygu seli yaşanırdı..

Ertesi gün Volkan, Emre, Aykut Kocaman kupayı Aziz Yıldırıma göstermek için Metrise giderdi.. Cezaevi yönetimi 2 kişinin girmesine izin verirdi ve Aykut Kocamanla arasının açık olduğu bilinen Emre Belezoğlu arasında Aziz Yıldırım'ı görebilmek için gergin dakikalar yaşanır sonuçta Volkan ve Aykut Kocaman Aziz Yıldırıma Kupayı götürürdü.. Çıkışta Ntvspor'a konuşan Volkan ve Aykut Kocaman çok duygusal demeçler verirdi.. Bundan bir kaç saat sonra Fenerbahçe resmi sitesinde Aziz Yıldırımın açıklaması yayınlanırdı.. Açıklama, ''Büyük Fenerbahçe Taraftarı'' diye başlardı yine.. Açıklamanın tamamını Ntvspor yarım saatte bir sürekli okurdu.. Fenerbahçe Resmi sitesinin bir köşesine ''Büyük Başkandan Efsane Şampiyonluk Konuşması'' adı altında bir link yerleştirilir ve umumi bir süre orada kalırdı..

• Adamlar magdur edebiyatinda yeni bir cigir acti, senaryo yazip kendilerini magdur edip agliyorlar

Senaryoda su eksik kardes;

Platini fenerin kupasinin geri alinmasi icin ultimaton verirdi
  • Şampiyonluk hakkı olanın oldu aglayıp zırlayanın degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Adamlar magdur edebiyatinda yeni bir cigir acti, senaryo yazip kendilerini magdur edip agliyorlar

Senaryoda su eksik kardes;

Kaç ton vermiş?

• an büyük eğlence bu sonuçta. felekten bir gece bile bukadar eğlendirmio insanı
  • Manchester City > Fenerbahçe

Problem yok beyler dağılın...
  • TFF'nin hazırladığı raporlarda şike yaptığınız ayan beyan ortada olduğundan ve ceza almadığınızdan tabii ki aklımızdan yine şike yapmışlar diye geçirecektik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

TFF'nin hazırladığı raporlarda şike yaptığınız ayan beyan ortada olduğundan ve ceza almadığınızdan tabii ki aklımızdan yine şike yapmışlar diye geçirecektik.

Siz de o zaman satılmış takım olacaktınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

4-3lük G.Antep maçı varken böyle konular açmayın bence. Ayrıca o maçtada ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz.

1991 doğumlusun Gaziantep maçında ne oldugunu biliyorsun . o maç oynanırken sen daha altını ıslatıyordun

10 yaşındaymış arkadaş. 10 yaşındayken altını ıslatanı yeni duyuyorum. Bunu geçtik. Senin profilinde doğum yılın gözükmüyor ama en az 30 yaşında olduğunu kabul ederek yazayım. O maçı canlı izledim ve eğer o maçta şike yapılmamışsa dünya üzerinde hiçbir maçta şike yapıldığı söylenemez :) İlk yarı oynayan Antep ile ikinci yarı oynayan Antep arasında dağlar kadar fark vardı. Çok acemice şike yaptılar. Buyur maçın golleri burada. Fenerbahçenin attığı golleri izleyin ve defans oyuncuları ile kalecinin hareketlerine bakın.

http://www.timsah.com/Fenerbahce-4-3-Gaziantepspor-Unutulmaz-karsilasma/CrTVP03C6DS

• burası dilek konusuysa keşke su iddiayı tuttursaydım zengin olsaydım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

4-3lük G.Antep maçı varken böyle konular açmayın bence. Ayrıca o maçtada ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz.

1991 doğumlusun Gaziantep maçında ne oldugunu biliyorsun . o maç oynanırken sen daha altını ıslatıyordun

10 yaşındaymış arkadaş. 10 yaşındayken altını ıslatanı yeni duyuyorum. Bunu geçtik. Senin profilinde doğum yılın gözükmüyor ama en az 30 yaşında olduğunu kabul ederek yazayım. O maçı canlı izledim ve eğer o maçta şike yapılmamışsa dünya üzerinde hiçbir maçta şike yapıldığı söylenemez :) İlk yarı oynayan Antep ile ikinci yarı oynayan Antep arasında dağlar kadar fark vardı. Çok acemice şike yaptılar. Buyur maçın golleri burada. Fenerbahçenin attığı golleri izleyin ve defans oyuncuları ile kalecinin hareketlerine bakın.

http://www.timsah.com/Fenerbahce-4-3-Gaziantepspor-Unutulmaz-karsilasma/CrTVP03C6DS

yaşım 22 ben o maçla ilgili bişi bildiğimi söylemedim .3-0 dan maçı veren takım bir tek Gaziantep takımı değil.Düz mantık düşünürsek Galatasaray maçınıda 3-0 dan 4-3 kazandık o zaman sizide satın aldık.

Bu cevabı bekliyordum zaten. Milan-Liverpool maçıda 3-0 dan 4-3 oldu bunada mı şike demeliyiz? Dünyanın herhangi bir yerinde mesela 5-1 biten bir maç oynandı. Bu tüm 5-1 biten maçların şikeli olduğunu mu gösterir? Maçın videosu orada siz yok diyebilirsiniz.

• Bence gereksiz bir konu ama FB şampiyon olsaydı gönüllerin ve gerçeklerin şampiyonu GS olurken TFF Fenerbahçeli ligler ise hala kirli... Doğrusu hala kirli !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

TFF'nin hazırladığı raporlarda şike yaptığınız ayan beyan ortada olduğundan ve ceza almadığınızdan tabii ki aklımızdan yine şike yapmışlar diye geçirecektik.

Siz de o zaman satılmış takım olacaktınız ?

Kişi başkasını kendi gibi bilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Manchester City > Fenerbahçe

Küçüklere yer verelim çok ayıp. ayakta kalmış.

Man City'i fenerbahçe ile aynı kafesemi koymuş adam? Onun gibi olsaydı diyor. örnek veriyor. Çocuk çocuk konuşupta bizi konuşturmayın birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka 70cL

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Manchester City > Fenerbahçe

Küçüklere yer verelim çok ayıp. ayakta kalmış.

Man City'i fenerbahçe ile aynı kafesemi koymuş adam? Onun gibi olsaydı diyor. örnek veriyor. Çocuk çocuk konuşupta bizi konuşturmayın birader.

kafes değil kefe olacak o, anlaşılan daha gramere yeni başladınız sınıfça, en öne otur tahtayı daha rahat görürsün..
  • halamın ...... olsa amcam olurdu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaşım 22 ben o maçla ilgili bişi bildiğimi söylemedim .3-0 dan maçı veren takım bir tek Gaziantep takımı değil.Düz mantık düşünürsek Galatasaray maçınıda 3-0 dan 4-3 kazandık o zaman sizide satın aldık.

Bu cevabı bekliyordum zaten. Milan-Liverpool maçıda 3-0 dan 4-3 oldu bunada mı şike demeliyiz? Dünyanın herhangi bir yerinde mesela 5-1 biten bir maç oynandı. Bu tüm 5-1 biten maçların şikeli olduğunu mu gösterir? Maçın videosu orada siz yok diyebilirsiniz.

milan maçı 3-3 bitti ve penaltılarda aldılar kupayı.

Bu tür olaylar bu ülkede son maçda özellikle iki büyük takımın arasında kolay kolay olmaz. O yüzden boşa hayal gücü zorlamaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Bizden fazla bunlar konuşuyor atlamayın her şeye bizim işimiz sizle değil şerefsiz medya ve yandaşlar. siz gidin eğlenin kazandınız aldınız kupayı ben tebriğimi ettim

• quote:

quote:

10 yaşındayken altını ıslatıyorsan o senin problemin ben gayette olan olayları algılayabiliyordum. Allah herkesi eşit zekayla yaratmıyor işte şansına küs.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10 yaşındayken altını ıslatıyorsan o senin problemin ben gayette olan olayları algılayabiliyordum. Allah herkesi eşit zekayla yaratmıyor işte şansına küs.

ben orda bi örnekleme kullandım yaşın küçük diye ama herkes algılıyamıyor malesef.

Örnekleme oldugunu anladığımdan algılama konusundan devam ettim zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.