Şimdi Ara

Fenerbahce maç fiyatları ne kadar oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç maca gitmedim pasolig kartı alıp maçlara gitmek istiyorum derbi maçları hariç mac biletleri ne kadar oluyor en ucuz olan yerler

• uo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıma göre değişir. Ben bu sene kale arkasına 30-60 arası ödedim. Bazı maçlar ücretsiz bile geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Takıma göre değişir. Ben bu sene kale arkasına 30-60 arası ödedim. Bazı maçlar ücretsiz bile geldi.
    daha fazla diye tahmin etmiştim bu fiyatlarsa iyiymiş ücretsiz nasil oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 2 Haziran 2019; 10:32:54 >
  • Maça gitmeyecek kişiler biletlerini aktarabiliyorlar, ücretsiz böyle oluyor hocam.
  • Giresunsporun pasolig kartını aldım fenerbahçe maçlarına bilet alabilir miyim acaba

• Mogolo kullanıcısına yanıt

quote:

Passolig Kartımın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?
    Evet yapabilirsiniz. Ancak, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler. Satılacak bilet kalması durumunda, kulübün belirlediği tarihte diğer takımlara ait logolu kartlara genel satış başlayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.