Spor Toto Süper Lig 2012-13 sezonu 16. Hafta karşılaşmasında, 16 Aralık 2012 Pazar günü saat 20:00’da, Galatasaray ve Fenerbahçe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 13 Aralık 2012 Perşembe günü Saat 10:00’da satışa çıkacaktır.
Stadyum kapıları saat 17:30 itibarı ile hizmete açılacaktır.
Bilet satışları 13 Aralık 2012 tarihinde GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup daha sonra genel satışa sunulacaktır.
arkadaşlarlar arkadaşımızın gsbonusu ile alsak bilet kestirirken ne yapmamız lazım bilen varmı?(kart sahibini istiyorlar falan dediler)arkadaşımın istanbula gelme olasılıgı yok
quote:
Orijinalden alıntı: grey_fox
arkadaşlarlar arkadaşımızın gsbonusu ile alsak bilet kestirirken ne yapmamız lazım bilen varmı?(kart sahibini istiyorlar falan dediler)arkadaşımın istanbula gelme olasılıgı yok
Alıntıları Göster
6 ve 7. kategori ş.ligi fiyatında diğer kategoriler ş.liginden de pahalı olmuş galiba :) ee malum biletler kapışılacağı için normal.
quote:
Orijinalden alıntı: Saligia
Nick-yorum uyumu
Yuh be 700 liraya bilet mi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Biraz zengin işi o , çünkü sadece koltukla alakalı değil ekstra imkanları da var.
Ama emin olun bu maç için o 120 tl lik bilete bile 600-700 tl veren çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Biraz zengin işi o , çünkü sadece koltukla alakalı değil ekstra imkanları da var.
Ama emin olun bu maç için o 120 tl lik bilete bile 600-700 tl veren çıkar
Alıntıları Göster
6. kategori nasıl beyler
izleyen oldu mu hiç ?
quote:
kendi kredi kartınız yok mu veya sizinle gelebilecek birinin. sonuçta gs bonus numarası ve şifreyi bildikten sonra farklı kart ile de ödeme yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi
quote:
kendi kredi kartınız yok mu veya sizinle gelebilecek birinin. sonuçta gs bonus numarası ve şifreyi bildikten sonra farklı kart ile de ödeme yapabilirsiniz
öyle bi imkanımız varmı acaba?bende garanti paracard var ve onunla internet üzerinden alışveriş yapıp kullanabiliyorum(sanal kart özelliği) olmazmı ki?bi yardım edin arkadaşlar gerçekten cok lazım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi
quote:
öyle bi imkanımız varmı acaba?bende garanti paracard var ve onunla internet üzerinden alışveriş yapıp kullanabiliyorum(sanal kart özelliği) olmazmı ki?bi yardım edin arkadaşlar gerçekten cok lazım
Alıntıları Göster
Şeytan diyo GsBonus ile al sonra karaborsaya ak
quote:
Orijinalden alıntı: J.J.93
Şeytan diyo GsBonus ile al sonra karaborsaya ak
Alıntıları Göster
160 liralıklardan almayı denicektim 200 olmuş orası hay ya
quote:
Orijinalden alıntı: AslanDrogba
Alıntıları Göster
Vay dar gelirli konularıma göz dikiyosun arkanı kolla bundan sonra
quote:
Alıntıları Göster
Maç günü şehir dışında olacağım için Güney Tribününde Bir adet(isteyenlere iki adet daha bulabilirim) kombine mevcut kiralayabilirim.
bu karaborsacılık yapanlarda maç zamanı hep şehir dışında oluyor nedense...
quote:
Orijinalden alıntı: _nick falan yok_
bu karaborsacılık yapanlarda maç zamanı hep şehir dışında oluyor nedense...
Alıntıları Göster
arkadaşlar dar gelirli arkadaşın dedigi gibi 1905 ile başlayan gs bonus numarası ve kart sahibinin tc yi girip daha sonra kendi kredi kartımız ile ödeme yapabiliyormuyuz daha önce deneyen veya yapan oldumu.acıkta kalmayalım diye burdanda soruyorum :)
quote:
arkadaşlar dar gelirli arkadaşın dedigi gibi 1905 ile başlayan gs bonus numarası ve kart sahibinin tc yi girip daha sonra kendi kredi kartımız ile ödeme yapabiliyormuyuz daha önce deneyen veya yapan oldumu.acıkta kalmayalım diye burdanda soruyorum :)
evet yapabiliyosun giriş yaptıktan sonra kartın önemi yok
Bende bişey sormak istiyorum bu kombine kiralamak nasıl oluyor? karşılıgında ne veriyoruz kombine sahibine? yoksa o da bizimle bilet gişesine kadar geliyormu nasıl oluyor ?
quote:
quote:
evet yapabiliyosun giriş yaptıktan sonra kartın önemi yok
Bende bişey sormak istiyorum bu kombine kiralamak nasıl oluyor? karşılıgında ne veriyoruz kombine sahibine? yoksa o da bizimle bilet gişesine kadar geliyormu nasıl oluyor ?
Alıntıları Göster
kombinenin yararları
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Vay dar gelirli konularıma göz dikiyosun arkanı kolla bundan sonra
yok üstadım ne haddime boş bulunmuş olmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: hdmaniac
kombinenin yararları
Alıntıları Göster
Kıbrısdan bazı işlerim için gelecegim ve maça gitme istegimde oldu biraz nasıl bilet bulucam