Şimdi Ara

FENERBAHÇE'miz TÜRKİYE kupası'na katılmalı'mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

FENERBAHÇE'miz TÜRKİYE kupası'na katılmalı'mı ?

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2024)
Giriş
  • geçen sezon stadımızda yaptığımız büyük toplantıda delegelerimiz büyük çoğunlukla katılmamalıyız yönünde oy verdi.

• fenerbahçe yarıştığı her alanda kupaya talip olmalıdır, özellikle başında mourinho varken. geçen sene büyükekşi problemi yaşadık, sonra da turkuvaz grubuyla problemlerimiz vardı. şimdi büyükekşi yok, acun ise turkuvaz medya'nın kanalı a spor'a program yapmaya çıktı. bunu nasıl yorumlamalıyız bilmiyorum.

turkvuaz ile buzlar eridiyse, büyükekşi yerine hacıosmanoğlu olduğuna göre katılmamamız için bir sebep göremiyorum, katılmalıyız.

• Turkuvaz medya grubu bize düşman diye niye Türkiye Kupası'ndan vazgeçelim? Ali Koç saçmalamaya devam ediyor.

• TEHET kullanıcısına yanıt

yayın hakkını almak için para ödüyorlar, fenerbahçe ztk'ya katılmazsa yayın gelirlerinden ciddi zararlı çıkacakları için.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Onlara her yerden para akıyordur zaten. Ne kadar zarara uğrayacaklar sanki?

• Katılacak tabii. Niye katılmayalım ki??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'nin olmadığı bir organizasyon etkisiz, değersiz ve bomboştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kupaya katılmama kararı son derece yanlış... kimseye polemik konusu vermeye gerek yok... katıl kupaya, yedek ağırlıklı kadro ile çık, gereksiz yere ceza da yeme, algıcılara malzeme de verme...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılmasın diyenler koç sevdalısı ula az buz da değiller…

Bu sene belkide alabileceğimiz tek kupa bu onada biz katılmıyoruz. Teşekkürler ali koç ve avaneleri…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katılmama kararını desteklemiyorum.. Kendi kafalarına göre iş yapıyorlar.

• Süt kupası ama yine de böyle derin bir kadromuz varken katılmalıyız.

• Cengızlı mertlı sametlı ve genc kadrolu FB bu kulvarda olmalıydı. Bızı niye bu heyecandan alıkoydular. Az oynayanlar ıcın bu maclar fırsat olup kesfedılcektı. Oyuncular yukselıse gececektı. Ulan bı işi de dogru yapın herkesin taraftarı heyecanla hafta ıcı maclarını ızleyecek biz ise dışarda aylak aylak dolasırız. Belki de bı kupamız olacaktı sayemizde ezelı rakkbımıze bu kupayı yıne hediye etmiş olacağız.

• 100 yıllık bir fenerbahçeli olarak katılmaması gerektiğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.