Şimdi Ara

Türkiye ye Şikeyi Getiren Galatasaray dır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
26.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle Türkiye'ye şike denen illeti getiren Galatasaray'dır . Kuruluşundan beri ezeli rakibine 2000 yılında attığı fark ve taraftarlar arasında artık geri dönülmez bir nitelik farkı oluşturması nedeniyle şikenin tek şuçlusu Galatasaray dır.

Eğer Galatasaray çıtayı bu kadar yüksetlmeseydi , bunların hiçbiri olmak zorunda kalmazdı. Bir Galatasaray lı olarak ligden atılmamızı ve 2000 yılında takımımızın başındaki tüm yöneticilerin yargılanmasını istiyorum.

• Sikeyi bencede GS getirdi Turkiyeye.

citayi o kadar yukselttiki GS, insanlarin maclari satin almasi gerekti yetisebilmek icin
  • uefa kupası tesadüf değil miymiş? şike mi yapmışız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

uefa kupası tesadüf değil miymiş? şike mi yapmışız?

öyle bir duyum aldık , çok da kuvvetli delilleri varmış. Tafarel in kurtardığı kafa topundada "hack" açıktı diyolar .
  • süper kupa maçında bile şike var, kaleci bilerek ters tarafa atladı.
  • 1943'te beşiktaş, fenerbahçe'ye yatarak; 1951'de de fenerbahçe beşiktaş'a yatarak birbirlerini şampiyon yapmıştır galatasaray karşısında.

ama şikeyi biz getirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

uefa kupası tesadüf değil miymiş? şike mi yapmışız?

öyle bir duyum aldık , çok da kuvvetli delilleri varmış. Tafarel in kurtardığı kafa topundada "hack" açıktı diyolar .

'sv_gravity' nin top versiyonu acikmis, top havada yavaşladi dikkat ettiyseniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok cnımm estafurullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

1943'te beşiktaş, fenerbahçe'ye yatarak; 1951'de de fenerbahçe beşiktaş'a yatarak birbirlerini şampiyon yapmıştır galatasaray karşısında.

ama şikeyi biz getirdik

Vay be 1943 ve 1951'e tanıklık ettin yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Sikeyi bencede GS getirdi Turkiyeye.

citayi o kadar yukselttiki GS, insanlarin maclari satin almasi gerekti yetisebilmek icin

Gülelim de ayıp olmasın.hahahaha

Gerçekten komik değil mi? Ama diğer forumlarda bunlar konusunda ciddi ciddi konuşuluyor. Kimse gülmüyor. Başkanınız bile böyle düşünüyor. Biz gülünce kızıyorsunuz :)
  • bazılarının fişleri pazar günü çekilecek, bu arada maçta tribünlere iyi bakılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

bazılarının fişleri pazar günü çekilecek, bu arada maçta tribünlere iyi bakılsın.

yok hacı naptın , çarşı en büyük , çarşıdan büyük yok , çarşı en büyük , en büyük çarşı
  • Kusura bakmayın da Galatasaray bölümüne açılan konular hakikatten çocukça olmaya başladı. Her gün en az 5-6 tane açılıyor, başlıklar hep aynı "Türkiye'dir Galatasaray", "Bu lig için fazla temiziz" vs. Hepsi de karşılıklı sidik yarışına dönüyor ve başlıklar siliniyor.

Gerçekten bundan rahatsızlık duyan bir tek olgun Galatasaraylı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sadece başlığa katılıyorum

Bu arada bir takım, kötünün iyisi olup lider olunca, taraftarının yaşadığı değişikliği ibretle izliyorum

Tabii bunlar size çok uzak duygular
  • quote:

quote:

bazılarının fişleri pazar günü çekilecek, bu arada maçta tribünlere iyi bakılsın.

yok hacı naptın , çarşı en büyük , çarşıdan büyük yok , çarşı en büyük , en büyük çarşı

Kesinlikle

Bazen diyorum acaba Gremory nin izinden mi gitsem?

BJKli olarak yasamak inanilmaz bir duygu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Kusura bakmayın da Galatasaray bölümüne açılan konular hakikatten çocukça olmaya başladı. Her gün en az 5-6 tane açılıyor, başlıklar hep aynı "Türkiye'dir Galatasaray", "Bu lig için fazla temiziz" vs. Hepsi de karşılıklı sidik yarışına dönüyor ve başlıklar siliniyor.

mahkemede strum graz maçları izletilirken pek bu tip şeyler söylenmiyo , hayırdır?
    onlar çok mu mantıklı ?
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle

çarşı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle

çarşı

bu akşam efes maçına da bi baksın çarşıcılar da hafif bi ilham alsınlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Kusura bakmayın da Galatasaray bölümüne açılan konular hakikatten çocukça olmaya başladı. Her gün en az 5-6 tane açılıyor, başlıklar hep aynı "Türkiye'dir Galatasaray", "Bu lig için fazla temiziz" vs. Hepsi de karşılıklı sidik yarışına dönüyor ve başlıklar siliniyor.

mahkemede strum graz maçları izletilirken pek bu tip şeyler söylenmiyo , hayırdır?
    onlar çok mu mantıklı ?

Gene sidik yarışı yapıyorsunuz, şimdi laf mı soktun bana?

Mahkeme'de Sturm Graz maçını izletenler beni ilgilendirmiyor, o ortamın bir parçası değilim.

Ama takip ettiğim bir forumdaki bu başlıklardan rahatsızsam bunu söylemek benim en doğal hakkım

• Galatasaray getirmeseydi, fener getirirdi, değişen bir şey olmazdı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.