Bildirim
Fenerbahçe nasıldı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Defans çok kötü sinyaller veriyor..Transfer şart -
Hmmm saolasın önder ve bekir'in bilicanın yanındaki adam olmayacağı kesinleşti o zaman. -
Ne Önder ne de Bekir Bilica'nın yanında oynamamalılar.
Önder sanırım bugün de bir hata yaptı ve o hata golle sonuçlandı.
Bekir'i zaten biliyoruz. -
bi anda 6 oyuncu değiştirince takım afalladı millet yerini öğrenirken 2 gol oldu biri savunma hatası digeri adam munihten vurdu rozenhaymda gol oldu birazda ali bilginle beraber vurmuslar -
oyuncular değişene kadar topu fenerbahçe kontrol ediyodu paslar iyiydi ne zaman oyuncular değişti defansa bekir girdi yeidk golleri -
ya bu bekir biraz kazma sanırsam can arattan kurtulduk derken yerine yine bulduk birini -
Defans tek kelimeyle rezalet.Biz çok ararız Lugano-Edu ikilisini... -
Tek kusur Bilica'nın yanında iyi bir oyuncu olmamasıydı ama Önder bu açığı oynayarak kapatabilir.Özellikle 1. devre çok iyiydi takım.Daha o takımın üzerine 3-4 oyuncu ekleneceğini düşünürsek işler yolunda gidiyor diyebiliriz.
Bir sorum var,uefa ligi 3.tur elemesinden sonra oynanacak play off hakkında bilgisi olan var mı? -
bireysel olarak değerlendirmem
1..volkan fazla top gelmedi gelen 2top da sansın bir şekilde gol yedi
2..RC geçen yıldan çok daha iyi ama ben RC NİN yerinde olsam ve önüme uğur boralı koysalar inanın futbolu bırakırım...
3..bilica müthiş bir adam müthiş bir transfer oyun kurucu stoper derler ya işte bu o hemde çok iyi hamleleri var yavaş da değil ağır da değil....KEFİLİM SONUNA KADAR
4...ÖNDER İYİ NİYETLİ ÇOK İYİ mücadeleci ama uyum için zamana ihtiyacı var ama bu bölgeye mutlaka transfer şarttttttttttttttt
5...gökhan onun için ne diyebilirim ki ben izlemekten yoruluyorum o mücadele etmekten yorulmuyor bu sene çok çok daha rahat olacak özer ve mehmetin gelmesi ile deividden kurtulacak ve arkasına bakmadan ileri çıkabilecek bu da fenerbahçeye çok büyük bir katkı sağlayacak...
6..deniz ohbe cristian geldi daha hızlı oynayacağız ama deniz selçuktan daha iyi ve daha faydalı....
7...emre sakatlanmaması için dua ediyorum artık alındığı zaman çok kızdıydım ama mücadelesi ve kazanma hırsı ile bana bile gs den gelen bir oyuncuyu sevdirdi artık sakatlanmaması için dua ediyorum çünkü iyi bir katkı sağlıyor bu yıl daha iyi olacak her halinden belli....
8..deivid nne kadar iyi niyetli oynarsa oynasın sevemedim bu oyuncuyu mehmet topuz ve özer ikisi de deivid den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum...ama deivid çok iyi niyetli ama defansif olarak nneredeyse saha da hiç yok ofansif olarak da biraz daha agresif olmalı bence...
9..uğur boral malesef dün onun yerinde iyi bir futbolcu olsaydı inanın maç ilk yarı da 3-0 olurdu yani ben hala inanamıyorum bu oyuncu nasıl bu takımda oynuyor sakaryadan gelen onurdan hiç bir farkı yok çıldırabilirim sırf bu futbolcu yüzünden ANDRE DOS SANTOS İSMİNİ DUYDUĞUM HAVALARA UÇTUM SIRF BU YÜZDEN GİDİP BİR TANE FORMASINI ALACAĞIM SONTOSUN....
10..KRALEX HERZAMANKİ GİBİ ORTASAHA HIZLI VE İYİ OYNARSA KİMSE ALEXİ DURDURAMAZ
11...kazım vallahi hayretler içindeyim eğer böyle devam ederse daum ile beraber çıkışa geçti böyle devam ederse çok iyi bir forvet kazanmış olacağız fiziği iyi omuz omuza mücadeleden asla kaçmıyor şutları iyi hava hakimiyeti var adam geçiyor +dün gördüğüm şey baskı da yapıyor vallahi gözlerime inanamadım eğer sezon boyu böyle devam ederse semih de güiza da 11e giremez demedi demeyin....
ha bu arada gerçekten bu şekilde istikrar sağlarsa kazım milli takım adına hepimizin dauma bir tşk borçu olur....
-
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
bireysel olarak değerlendirmem
1..volkan fazla top gelmedi gelen 2top da sansın bir şekilde gol yedi
2..RC geçen yıldan çok daha iyi ama ben RC NİN yerinde olsam ve önüme uğur boralı koysalar inanın futbolu bırakırım...
3..bilica müthiş bir adam müthiş bir transfer oyun kurucu stoper derler ya işte bu o hemde çok iyi hamleleri var yavaş da değil ağır da değil....KEFİLİM SONUNA KADAR
4...ÖNDER İYİ NİYETLİ ÇOK İYİ mücadeleci ama uyum için zamana ihtiyacı var ama bu bölgeye mutlaka transfer şarttttttttttttttt
5...gökhan onun için ne diyebilirim ki ben izlemekten yoruluyorum o mücadele etmekten yorulmuyor bu sene çok çok daha rahat olacak özer ve mehmetin gelmesi ile deividden kurtulacak ve arkasına bakmadan ileri çıkabilecek bu da fenerbahçeye çok büyük bir katkı sağlayacak...
6..deniz ohbe cristian geldi daha hızlı oynayacağız ama deniz selçuktan daha iyi ve daha faydalı....
7...emre sakatlanmaması için dua ediyorum artık alındığı zaman çok kızdıydım ama mücadelesi ve kazanma hırsı ile bana bile gs den gelen bir oyuncuyu sevdirdi artık sakatlanmaması için dua ediyorum çünkü iyi bir katkı sağlıyor bu yıl daha iyi olacak her halinden belli....
8..deivid nne kadar iyi niyetli oynarsa oynasın sevemedim bu oyuncuyu mehmet topuz ve özer ikisi de deivid den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum...ama deivid çok iyi niyetli ama defansif olarak nneredeyse saha da hiç yok ofansif olarak da biraz daha agresif olmalı bence...
9..uğur boral malesef dün onun yerinde iyi bir futbolcu olsaydı inanın maç ilk yarı da 3-0 olurdu yani ben hala inanamıyorum bu oyuncu nasıl bu takımda oynuyor sakaryadan gelen onurdan hiç bir farkı yok çıldırabilirim sırf bu futbolcu yüzünden ANDRE DOS SANTOS İSMİNİ DUYDUĞUM HAVALARA UÇTUM SIRF BU YÜZDEN GİDİP BİR TANE FORMASINI ALACAĞIM SONTOSUN....
10..KRALEX HERZAMANKİ GİBİ ORTASAHA HIZLI VE İYİ OYNARSA KİMSE ALEXİ DURDURAMAZ
11...kazım vallahi hayretler içindeyim eğer böyle devam ederse daum ile beraber çıkışa geçti böyle devam ederse çok iyi bir forvet kazanmış olacağız fiziği iyi omuz omuza mücadeleden asla kaçmıyor şutları iyi hava hakimiyeti var adam geçiyor +dün gördüğüm şey baskı da yapıyor vallahi gözlerime inanamadım eğer sezon boyu böyle devam ederse semih de güiza da 11e giremez demedi demeyin....
ha bu arada gerçekten bu şekilde istikrar sağlarsa kazım milli takım adına hepimizin dauma bir tşk borçu olur....
Deniz konusuna daha önceden gördüğüm kadarıylada katılıyorum. en azından fizik, teknik ve pas gelmeden topu hangi bölgeye atmayı düşünmne konusunda selçuktan daha iyi.
Blicayı bende çok beğendim Nünberg ve diğer ulm maçında.
Kazımı Aindling maçında çok beğendim. Özellikle Furkan ve ikisini. hatta gözlerime inanamadım. Çift forvet oynuyoruz 2 tane uzun fizikli, teknik, pas dağıtabilen ve hızlı forvetle oynadık. ama orta sahamızda selçuk ve deniz olduğu için ne kadar etkili olabildiler sen düşün.
Ben dos Santos değidle nedense Cristiandan çok şey beliyorum. Bir ön liberoda olması gereken en önemli şey kesicilik fizik falan değil. "RUH/HIRS/MÜCADELE" bunlar olmassa yetneklerini gösteremiyosun zaten. Bizim ön liberolarımızdaa emre hariç bu yok şu anda ondan umutluyum kötüde çıkabilir fakat o ruhu görüyorum onda gerek veda ederken basın topltısında gerek gol attıktan sonraki hırs veya ikili mücadelelerde agresiflik güzel geldi videolarda. Belki çok kötüde olabilir bekleyip görücez ama benim tahminim bu yönde...
FBTV maçın geniş özetini yayınlamıyor mu bu arada?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quartamin
Tek kusur Bilica'nın yanında iyi bir oyuncu olmamasıydı ama Önder bu açığı oynayarak kapatabilir.Özellikle 1. devre çok iyiydi takım.Daha o takımın üzerine 3-4 oyuncu ekleneceğini düşünürsek işler yolunda gidiyor diyebiliriz.
Bir sorum var,uefa ligi 3.tur elemesinden sonra oynanacak play off hakkında bilgisi olan var mı?
bilicanın yanında artık lugano var.Kurtardık yine defansı çok şükür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X