B 36 Malta'da Birakira'yı 3-0 mağlup etti ve çok büyük ihtimalle de Fenerbahçe'nin rakibi olacak.Nette stadlarının bir resmini buldum belki görmek istersiniz.
ben birkirkara'ya inanıyorum, 2. maçı 4-0 alır
hayır hocam birkirkara avans verdi hatta duydugum iddaya göre ilk yarı bi 3 daha yiyip ikinci yarı 7 atacakmış
quote:
Orjinalden alıntı: fatih53
hayır hocam birkirkara avans verdi hatta duydugum iddaya göre ilk yarı bi 3 daha yiyip ikinci yarı 7 atacakmış
aboo kumpas var desene
eger b36 ikinci maçta savunmayı 4 lü tutarsa berabere bitirri maçı
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
eger b36 ikinci maçta savunmayı 4 lü tutarsa berabere bitirri maçı
Bence ilk baş maçın ilk 30 dksı rakibini tartmalı
30.dk 'dan sonra saldırması lazım
zico gitmişmi acaba muhtemel rakiplerini izlemeye adamların stadı mükemmel ama özellikle numaralı tarafı..
zico gitmişmi acaba muhtemel rakiplerini izlemeye adamların stadı mükemmel ama özellikle numaralı tarafı..
Başka tarafı yok ki zaten baba
b36 avrupada 2. galibiyetini almış desenize
Halı saha.
quote:
Orjinalden alıntı: jedivssith
Halı saha.
quote:
Orjinalden alıntı: tuncerug
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
Başka tarafı yok ki zaten baba
ya farketinizmi iki trübün aarası otopark gibi bişi..akşam alıcan kızarkadaşını yapıcan tesisatını yanaşacan arabanla B36-fener maçını izlicen.... yada karşıda tepede hem piknik yapıp hemde maça bakacan...Şaka bi yana anelka bence bu sahada oynamaz...Allah zicoya sabır eylesin
Players
No-Name-Nationality
Goalkeepers Jákup Mikkelsen FAR Magnus Poulsen FAR Aki Mørk FAR Jóan Pauli Jacobsen * FAR
Defenders No Name Nationality Herbert Jacobsen FAR Kenneth Jacobsen FAR Bardur Joensen FAR J. Gunnarsson * FAR Ásbjørn Gunnarsson * FAR Alex BRA Rúnar Jacobsen * FAR
Midfielders No Name Nationality Fródi Benjaminsen FAR Mikkjal Thomassen FAR Klæmint Matras FAR Niels Joensen FAR Hanus Thorleifson FAR Bogi Hermansen FAR John Hansen * FAR Sigurd Carlsen * FAR
Forwards No Name Nationality Bergur Midjord * FAR Johan Ellingsgaard FAR Abele Ekeke NGA Simun Hansen FAR Sylla Amed Davy FAR-fildişi sahillerinden aslen.Bu adama dikkat.
isin kotusu yunanistan affedilmis haliyle FB bu turu gecerse sanirim seribasi olma ihtimali kalmadi kotu bir durum.
quote:
Orjinalden alıntı: Bebelere Balon
B 36 Malta'da Birakira'yı 3-0 mağlup etti ve çok büyük ihtimalle de Fenerbahçe'nin rakibi olacak.Nette stadlarının bir resmini buldum belki görmek istersiniz.
[/quote stadda dehşetmiş yaw bana ali samiyeni hatırlattı
quote:
Orjinalden alıntı: madboy8
quote:
Orjinalden alıntı: Bebelere Balon
[/quote stadda dehşetmiş yaw bana ali samiyeni hatırlattı
Banada 'papazın çayırı' nı hatırlattıEtraf yeşillik ya o bakımdan
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
trübünler barakayı andırıyor bence de samiyene daha cok benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91