Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN 2010-2011 KADROSU - YENİ TRANSFERLER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artan maddi gelirler , lig tv anlaşması , şampiyonlar ligi vs tüm bunları düşünürsek artık çok sağlam bir kadro kurmanın zamanı geldi ! işte benim hayalimdeki kadro :

-----------------------volkan---------------------------
    gg--------lugano----------------lucio-----------santos

----------------------------------------------------------

----------------hamit---------emre---------------------

krasic-----------------özer-----------------------marin

----------------------cardozo---------------------------

• kanka sola marin olmamış.ronaldo daha iyi gibi.krasic yerine de messi düşünülebilir.
  • Defansa Ignashevich, sola Dzsudzsak, sağa Krasic, forvete Suarez.
  • -----------------------volkan---------------------------
    gg--------lugano----------------lucio-----------vargas

------------------Hamit------emre----------------------

Krasic-----------------özer------------------Dzsudzsak

----------------------Cardozo---------------------------
  • Ön liberoyu koyun hamiti de follofoş olsun orta saha.Fizikli, mücadeleci bir adam lazım oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

kanka sola marin olmamış.ronaldo daha iyi gibi.krasic yerine de messi düşünülebilir.

dream team kuracaksak olabilir tabi.ama benim yazdığım kadro çokta abartı bir kadro değil.artık takıma genç yıldızlar lazım.hersene transfere 20-30 milyon dolar harcayacağına , sadece bu sene 100 milyon dolar versinler böyle bir kadro kurarsın , önümüzdeki 5 seneyi kurtarırsın.artık ispanyanın zafer biryolu guizaları ya da brezilya liginin alemcilerini istemiyorum.alacaksan adam gibi adam alalım , yok alamıyorsak toplasınlar sercanı volkan şeni ozan ipeği pekdemeki vs bizim gençler oynasın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Ön liberoyu koyun hamiti de follofoş olsun orta saha.Fizikli, mücadeleci bir adam lazım oraya.

aslında ben de istemeyerek koydum ama bşka adam gibi türk statüsünde oynayan yok.. yabancı koysan bu sefer öteki yabancıları keseceksin ki istemiyorum onlar gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Ön liberoyu koyun hamiti de follofoş olsun orta saha.Fizikli, mücadeleci bir adam lazım oraya.

aslında ben de istemeyerek koydum ama bşka adam gibi türk statüsünde oynayan yok.. yabancı koysan bu sefer öteki yabancıları keseceksin ki istemiyorum onlar gitsin

Hamiti sağa koy.Ortaya da Sissoko

• quote:

hamit mucadeleci , fizik gücü yüksek adam değil mi yani ? heryerde oynayacak joker birinci sınıf bir adam.selçuktan iyi olacağı garanti !

tabi yabancı sınırlaması olmasa oraya sissokko maluda essien tibinde bir adam koymak çok daha iyi olur.ya da defansa adam gibi bir türk bulunsa luganonun yanına olabilir..
  • Valla ben de Hamit'e takmış durumdayım.
    Ayrıca Özer ve Mehmet Topuz'da çok ama çok ısrarcı olmalıyız oynadıkça daha da açılacak onlar.Mehmet'i o kadar çabuk silmeyin.
  • Hayırdır, Samandıra'dan petrol mü çıkmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Valla ben de Hamit'e takmış durumdayım.
    Ayrıca Özer ve Mehmet Topuz'da çok ama çok ısrarcı olmalıyız oynadıkça daha da açılacak onlar.Mehmet'i o kadar çabuk silmeyin.

hamit'in yerinde mehmette oynayabilir.aslında adamın yeri sağ kanat değil tam olarak.ama birde sakatlıklar cezalar vs var.yedek kadroda en az kadro kadar iyi olmalı.

mehmet topuz , alex , sercan , iyi bir yabancı yedek stoper vs..
  • cardozo ve krasic mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Hayırdır, Samandıra'dan petrol mü çıkmış?

üstad bu sezon farklı.artık birçokşey yerine oturuyor.şampiyon olursak kafadan 30 milyon dolar cepte.40 milyon civarıda senelik tv gelirleri var.bunun reklamı forması kombinesi , telefonu vs derken bu rakamlar şuana kadar hiç olmadığı kadar büyüyecek ! olmayacak iş değil.gidip hersene guizalara 14 vereceklerine krasic'e 20 cardozaya 30 marine 20 vs versinler 70-80 milyon kurtarsınlar 4-5 senemizi.vizyonumuz genişlesin hedeflerimiz büyüsün.zaten böyle bir kadro kurdun mu 3 sene değil 5 sene şampiyonluk cepte !
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLayer

quote:

üstad bu sezon farklı.artık birçokşey yerine oturuyor.şampiyon olursak kafadan 30 milyon dolar cepte.40 milyon civarıda senelik tv gelirleri var.bunun reklamı forması kombinesi , telefonu vs derken bu rakamlar şuana kadar hiç olmadığı kadar büyüyecek ! olmayacak iş değil.gidip hersene guizalara 14 vereceklerine krasic'e 20 cardozaya 30 marine 20 vs versinler 70-80 milyon kurtarsınlar 4-5 senemizi.vizyonumuz genişlesin hedeflerimiz büyüsün.zaten böyle bir kadro kurdun mu 3 sene değil 5 sene şampiyonluk cepte !

söylemek ne kadar kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

cardozo ve krasic mi?

komik olan nedir ?

• Bu Hamit'i herkes alıyor he. Bu arada Krasic tamam ama Marin gelmez. Cardozo hiç gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

Orijinalden alıntı: pLayer

quote:

söylemek ne kadar kolay

yahu önemli olan olayın mantığı , zaten hersene 20-30 harcamıyormuyuz transfere.hersene al gönder yenisini al vs.onun yerine bir kere alalım 4-5 sene kimseyi almayalım.bunun neresi mantıksız ?

tabi bu adamları almak çok zor , ama işin ucu en başta paraya dayanıyor.fenerbahçeninde bu paraları verecek gücü kesinlikle var !
    böyle bir kadro kurduğunda hersene şampiyonluk , şampiyonlar ligi vs gibi kozlarıda kullanırsan bu adamlarıda ikna edebilirsin...

• Ya bu forumda neden GSli BJKli arkadaşalr her yere atlıyorlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Ya bu forumda neden GSli BJKli arkadaşalr her yere atlıyorlar??

işleri o
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.