üstad bu sezon farklı.artık birçokşey yerine oturuyor.şampiyon olursak kafadan 30 milyon dolar cepte.40 milyon civarıda senelik tv gelirleri var.bunun reklamı forması kombinesi , telefonu vs derken bu rakamlar şuana kadar hiç olmadığı kadar büyüyecek ! olmayacak iş değil.gidip hersene guizalara 14 vereceklerine krasic'e 20 cardozaya 30 marine 20 vs versinler 70-80 milyon kurtarsınlar 4-5 senemizi.vizyonumuz genişlesin hedeflerimiz büyüsün.zaten böyle bir kadro kurdun mu 3 sene değil 5 sene şampiyonluk cepte !
ha 4-5 sene transfer yapmıycaz o zaman? çünkü söylediğin rakamlarla transferler yapılırsa bir sezonda bu takım batar heralde yanlışmıyım bilgili arkadaşlar?
bu kadroyla yine çeyrek finali görürdük...kadroya çokta uzak değiliz
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
quote:
Orijinalden alıntı: pLayer
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Hayırdır, Samandıra'dan petrol mü çıkmış?
üstad bu sezon farklı.artık birçokşey yerine oturuyor.şampiyon olursak kafadan 30 milyon dolar cepte.40 milyon civarıda senelik tv gelirleri var.bunun reklamı forması kombinesi , telefonu vs derken bu rakamlar şuana kadar hiç olmadığı kadar büyüyecek ! olmayacak iş değil.gidip hersene guizalara 14 vereceklerine krasic'e 20 cardozaya 30 marine 20 vs versinler 70-80 milyon kurtarsınlar 4-5 senemizi.vizyonumuz genişlesin hedeflerimiz büyüsün.zaten böyle bir kadro kurdun mu 3 sene değil 5 sene şampiyonluk cepte !
ha 4-5 sene transfer yapmıycaz o zaman? çünkü söylediğin rakamlarla transferler yapılırsa bir sezonda bu takım batar heralde yanlışmıyım bilgili arkadaşlar?
70-80 milyonla koskoca fenerbahçe batmaz.fenerbahçenin bu yılki bütçesi 350 milyonlarda.kaldıkı öncedende yazdım şampiyon ol şampiyonlar ligine git hersene , üstüne birde iki katına çıkan yayın gelirleri forması kombinesi osu busu dedin mi bu rakamlar rahatlıkla çıkar.yeter ki çok iyi ve istikrarlı bir kadron olsun.
ayrıca bu rakamları verelim dediğim adamların hepsi birinci sınıf genç adamlar , yaparlarsa 5er yıllık sözleşme olur biter.duruma göre ileriki senelerdede çok daha genç yıldız oyuncular alıp kadroya ısındırılabilir.
buradaki ana mantık artık sadece gol kralı olmuş diye kazma guizaları , sırf adam alalım diye sakat 3. sınıf josicoları , son hafta transfer yetişsin diye brezilyanın alemci orta sınıf adamlarını almayalım !
genç , kaliteli , uzun vadede işimize yarayacak adamları alalım bir kere alalım !
sakatlığı gecmiş formda bir uğur boral tuncaydan daha faydalı olur derim ben
bence olabilecek transferleri yazsak daha iyi olur mesala hamit gelmez daha van gaal ona yeterince süre veriyor Lucio hicc gelmez marko marin gelebilir ama sol tarafin yükünu kaldiramaz çok ciliz
VOLKAN G.GÖNÜL-----LUGANO-----HEINZE-----A.SANTOS
-----------POULSEN-----EMRE----------
M.TOPUZ--------------------TUNCAY SANLI
---------------ALEX---------------
---------------FORLAN--------------
coloccini(newcastle) ve Mokoena(Portsmouth) da olabilir defans göbegine benim bu yazdiklarim gele bilme ihtimali olan oyuncular krasic falan gelmez TR ye
yani 4 transfer yeterde artar bile
Takıma 4 transfer lazım:
Sağ Açık: Volkan Şen
Sol Açık: Dzsudzsak
Ön libero: Sissoko(Juvedeki)
Stoper: Naldo
En olabilecek transferler bunlar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Simple .
Yemin ediyorum bir çok kişi birşey anlamıyor . Adam oraya saçma sapan bir kadro çıkarmış . Ne gerçekçiliği var ne bir oyun anlayışı var hiçbirşey yok . Ya bu takım Alexsiz oynayabilir mi ? En az 2 sene daha oynayamaz . Çünkü henüz Özer takımın beyni olabilecek kapasiteye sahip değil . Bu 1. yanlış . 2.si yahu bu kadar mı mantıksız olunur . Bu orta sahada Top kesen adam kim Allah Aşkına ? Ya Hamit de Emre de aynı tarz oyuncular ikisi de oyun kurar . Oraya paftan bir ön libero çıkar yine de hamit ile emre'yi yanyana oynatma . bu 2 . Şimdi gelelim 3. saçmalığa . Yahu insan da azcık mantık olur . Yahu Lucio Şampiyonlar Ligi finaline çıkan takımın as stoperi . Yahu bu oyuncu Fenerbahçe'ye neden gelsin ! Baştan aşağıya saçma , işlevsiz bir kadro . Şu kadroyu koy Kesinlikle ilk 3 içinde olamaz . Bunu da göremiyorsunuz ya . Pes yani .
sen çok anlıyorsun belli !
alex tabiki çok teknik birinci sınıf bir adam.ama bana göre misyonunu tamamladı.1.sınıf bir yedek olabilir.oyuna göre 60 ta 70te alırsın.özer o kaliteye sahip , sürekli oynatırsan alex kadar faydalı olacaktır.
top kesen adam konusunda zaten yazdık , hamit sırf türk olduğu için yazıldı , ama selçuktan daha çok işe yaramayacağını iddia ediyorsan o başka ! önceki bölümlerde yazdığım gibi oraya sissokko , esien , maluda tipinde bir adam alınabilir.bu seferde stopere iyi bir türk bulmak gerekiyor.
gelelim lucioya adam geçen sene son anda elimizden kaçtı , interden teklif gelmese luganonun yerine stoper aradığımız dönemde anlaşmıştık bu adamla.öyle abartılacak bir şeyde yok.sonuçta kaç yaşına gelmiş , biraz yüksek bir para verilirse gelebilir.ayrıca illa lucio olmak zorunda değil , o kaliteye yakın bir adam gelsin yeter.
bu kadro ilk 3e girmez demişsin.oda tam bir komedi.bu kadro 5 sene üst üste şampiyon olur hemde açık ara !
alex bu takıma tek başına 20 puan kazandırdı . Özerin bu kapasiteye gelmesi için 2-3 sene daha kanat oynaması lazım . Biraz mantıklı ol özer şu anda o kadar da süper top oynamıyor . 2.si orta sahada kim olursa olsun , bir top kesen adam olmalı , bunu da bilmiyorsun , 2 oyun kurucu koymuşsun bu 2. yanlışın . Lucio Fenerbahçe'nin elinden felan kaçmadı bunu da atıp tutma . Zaten adamı çok üst düzey kulüpler istiyordu . Basının gazına gelme . bu 3 . Bi takımın gerçek bir beyni , gerçek bir top kesicisi yoksa , o takım ne atakta iş yapabilir , ne de ileri top çıkartabilir . Umarım görmüşsündür yanlışlarını .
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Takıma 4 transfer lazım:
Sağ Açık: Volkan Şen
Sol Açık: Dzsudzsak veya Matias Fernandez
Ön libero: Sissoko(Juvedeki)
Stoper: Naldo
En olabilecek transferler bunlar.
+Santrafor: Podolski
Brezilya liginden uzak dursunlar hatta Santos dışındaki bütün Brezilyalılarıda göndersinler.
Al benden de o kadar. Ulan anladık. Brezilyalılar iyi top oynuyo. Ama hepsi mi iyi kardeşim ? Ne var bu Brezilya da anlamıyorum. Başka topçu mu yok ? Zaten Hakan Bilal Kutlualp gitti gideli gelen oyuncuların kalitesi de düştü. Kel herif varken Appiahlar, Hooijdonklar, Anelkalar gelirken. Gittiğinden beri gelen adamlar; MALdonado, Josico, bilmem kim. Ah Aziz Yıldırım ah. Senin şu " Ben - ben - ben " demenden nefret ediyorum.
seneye guney amerikadan iki tane çakma adam gelir.. bayram edersiniz yine :)
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
seneye guney amerikadan iki tane çakma adam gelir.. bayram edersiniz yine :)
Aynen, gene deneriz bir avrupayı ya çakma gol kralı alırız yada bişey alamayıp brezilyadan yıldız olmasını umarak futbolcu ithal ederiz.Dikkat ederseniz alırız demedim ithal ederiz dedim çünkü artık orası bir iş kapısı gibi oldu.Brezilyalı menejerler kırmızı halılarla bekliyorlardır şimdi bizi.Gene geliyo süzmeler diye.Bir brezilyalıyı daha bünyem kaldırmaz.
quote:
quote:
quote:
Yemin ediyorum bir çok kişi birşey anlamıyor . Adam oraya saçma sapan bir kadro çıkarmış . Ne gerçekçiliği var ne bir oyun anlayışı var hiçbirşey yok . Ya bu takım Alexsiz oynayabilir mi ? En az 2 sene daha oynayamaz . Çünkü henüz Özer takımın beyni olabilecek kapasiteye sahip değil . Bu 1. yanlış . 2.si yahu bu kadar mı mantıksız olunur . Bu orta sahada Top kesen adam kim Allah Aşkına ? Ya Hamit de Emre de aynı tarz oyuncular ikisi de oyun kurar . Oraya paftan bir ön libero çıkar yine de hamit ile emre'yi yanyana oynatma . bu 2 . Şimdi gelelim 3. saçmalığa . Yahu insan da azcık mantık olur . Yahu Lucio Şampiyonlar Ligi finaline çıkan takımın as stoperi . Yahu bu oyuncu Fenerbahçe'ye neden gelsin ! Baştan aşağıya saçma , işlevsiz bir kadro . Şu kadroyu koy Kesinlikle ilk 3 içinde olamaz . Bunu da göremiyorsunuz ya . Pes yani .
sen çok anlıyorsun belli !
alex tabiki çok teknik birinci sınıf bir adam.ama bana göre misyonunu tamamladı.1.sınıf bir yedek olabilir.oyuna göre 60 ta 70te alırsın.özer o kaliteye sahip , sürekli oynatırsan alex kadar faydalı olacaktır.
top kesen adam konusunda zaten yazdık , hamit sırf türk olduğu için yazıldı , ama selçuktan daha çok işe yaramayacağını iddia ediyorsan o başka ! önceki bölümlerde yazdığım gibi oraya sissokko , esien , maluda tipinde bir adam alınabilir.bu seferde stopere iyi bir türk bulmak gerekiyor.
gelelim lucioya adam geçen sene son anda elimizden kaçtı , interden teklif gelmese luganonun yerine stoper aradığımız dönemde anlaşmıştık bu adamla.öyle abartılacak bir şeyde yok.sonuçta kaç yaşına gelmiş , biraz yüksek bir para verilirse gelebilir.ayrıca illa lucio olmak zorunda değil , o kaliteye yakın bir adam gelsin yeter.
bu kadro ilk 3e girmez demişsin.oda tam bir komedi.bu kadro 5 sene üst üste şampiyon olur hemde açık ara !
alex bu takıma tek başına 20 puan kazandırdı . Özerin bu kapasiteye gelmesi için 2-3 sene daha kanat oynaması lazım . Biraz mantıklı ol özer şu anda o kadar da süper top oynamıyor . 2.si orta sahada kim olursa olsun , bir top kesen adam olmalı , bunu da bilmiyorsun , 2 oyun kurucu koymuşsun bu 2. yanlışın . Lucio Fenerbahçe'nin elinden felan kaçmadı bunu da atıp tutma . Zaten adamı çok üst düzey kulüpler istiyordu . Basının gazına gelme . bu 3 . Bi takımın gerçek bir beyni , gerçek bir top kesicisi yoksa , o takım ne atakta iş yapabilir , ne de ileri top çıkartabilir . Umarım görmüşsündür yanlışlarını .
Özer süper top oynamıyor değil. İstese bile oynayamaz şu anda. Gecen sezonun ilk yarısında Ankaraspor ligin ilk 5 sırasında yer alır iken Özer takımı tek başına taşıyordu ve ne zaman Özer sakatlandı ikinci yarı Ankaraspor düşüşe geçti.
Özer'in ayağında şu an platin takılı. Yani Platin ile oynuyor. Ayrıca kendi ifadesi de var ayağında platin olduğu için zaman zaman ayrılar çekerek oynadığı yönün de.
Bir kaç defa benzer durumdaki insanları gördüm bazen de konuşulur iken duydum. Bir sorun yüzün den ameliyat olan ve kolları veya ayaklarına platin takılan insanların vücutlarının o bölgelerini kullanırken zorlandıklarını ve ara sıra ayrılar çektiklerini.
Kısa lafın özü Özer o platin den kurtulana kadar esas oyununu gösteremez. Ama şansa lig bitiyor ve yaz dönemim de Özer iki ameliyat olacak. Hem Ayağın da ki Platin çıkacak hem de Omzunda ki sakatlık dan kurtulmak için
beyler biraz gerçekçi olalım cardozo 30 etmez + hiç kimse o parayı ona vermez hele fenerbahçe hiç vermez hele marko marin hiç gelmez belki krasic gelir ama duzdsak gelebilir - kanata m.kharkiv den jaja gelirse süper olur ve güiza çoşar ön liberoyada papa gueye tamamdır
Kale = VolkanD , VolkanB - Cenk
Defans = Önder - GG - Lugano - Pedro Geromel - Bekir - Santos - Çağlar Birinci - Vederson
Orta Saha = Volkan Şen - U.Boral - Topuz - Papa Gueye - Emre - Alex - Özer - Selçuk - Kazim - Krasic - Dzudsak
Forvet =Gökhan Ünal - douglas costa ( yada jaja coelho ) - mehmet al
gelenler = krasic - dzudsak - cenk - pedro geromel - çağlar - volkan şen - papa - douglas costa - jaja - mehmet al
costa = 7 m € krasic = 20 m € volkan şen = 4 m € çağlar = 1m 500 bin € cenk = 800 bin € mehmet al = 300 bin € dzudsak = 10 m € pedro = 10 m € papa = 5 m € jaja = 8 m €
ve toplamda 66,600 m € transfer harcıyyoruz tabi gidenleri saymadım süper bir kadro olurdu uefa yarı final garanti en azından.
Volkan Şen'i sırf Bursa gıcıklığına satmaz, 4 milyon €'ya hiç vermez. Sercan'a 12 milyon € çeken bir kulüp Volkan Şen için 15 ister herhalde, hele Fenerbahçe kapısındaysa.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Volkan Şen'i sırf Bursa gıcıklığına satmaz, 4 milyon €'ya hiç vermez. Sercan'a 12 milyon € çeken bir kulüp Volkan Şen için 15 ister herhalde, hele Fenerbahçe kapısındaysa.
aslında 5m € + ali - önder yada 5m € + ali - deniz selçuk tekliflerden birisini kabul edebilir diye düşünüyorum
olaya birde şöyle bakalım.birçok kişinin ortak olarak belirlediği kişiler belli , kim bunlar :
3 türk 2 yabancı bankomuz. 2 türk 4 yabancı oynatabiliriz.
elimizdeki birinci sınıf türkler : özer - topuz elimizdeki yedek olarak kalabilecek adamlar sırasıyla : alex - blica - selçuk - g.ünal - bekir - vederson gönderilmesi gerekenler sırasıyla : guiza - devid - ali bilgin - deniz - semih - christian
şimdi alınabilecek adamlara gelelim :
stoper : ? defansif orta saha : ? sağ açık : ? sol açık : ? forvet : ?
stoper : ?
defansif orta saha : esien - sissokko - mamuda diarra -