Takımımızın hali ortada. Teknik direktör öğüttük durduk çözüm olmadı. Yeni yönetimle 50 ye yakın futbolcu geldi gitti çözüm olmadı. Taraftar küskünlüğünü bıraktı trübünleri doldurdu çözüm olmadı. Demekki sorun bunlarda değil. ÇÖZÜM 1- Yönetim mesut özil denen emekli alamancıyı kafasına bi fötr, üstüne de bi kuş tüyü takıp takımdan acilen sille tokat göndermeli. 2- Futbolcu maaşlarını sözleşme bitim sürelerine kadar olan ödemelerini peyderpey talimatla otomatik ödeme emri verilmesi. 3- Paralı sosyal medya pr ekipleriyle anlaşılıp rıdvan dilmen algı operasyonlarına anti propaganda satın alınması. 3- Yönetim kendi kendini mali işlere bakan memurlar haricinde tasviye etmesi. Ve son... Yönetimin takıma pozitif katkısının olmadığı gibi sürekli fevri hareket eden parayı ben verdim benim dediğim olurcu başkan yüzünden sürekli kaos ortamına düşüyor. Bu şartlarda Fenerbahçe yönetim olmadan, transfer yapmadan(eksik mevkiler alt yapıdan aktarılarak) eldeki kadro ve teknik ekiple Her üç sezonda minimum 1 şampiyonluk almazsa gelip ağzıma yüzüme tükürün. Hatırlı kişiler araya sokularak ali koç denen elemanı yönetimde görev almaması üzerine ikna edilir. ( yok mu bundan daha fazla parası olan sözü buna geçecek aile dostu vs. gibi şeyler ? Kimse bu adama başarısızsın diyemiyor. Ne kadar çok para harcadığını anlatıyor hep. Verdiği paranın 2 mislini çöp futbolcularla heder etti. ) Teknik yapılanma istikrarı sağlandıktan sonra kongreye gidilip yönetim adaylarına yol açılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 14 Aralık 2021; 16:49:0 > |
Bildirim