|
Bildirim
|
Aynen 2.yarı kaç tane maç yapmışsın ama bir tek başakşehiri yenmişsin.O kadar maç var hepsinde hakkınızı yediler.Hatta Jailson da galatasaray ajanı o yüzden gidip yakalamadı onyekuruyu.Saçma sapan topçuları doldurup ali koçu , ersun yanalı kutsal insanlar ilan ederseniz başarılı olamazsınız zaten.Parası var diye adamın birini başınıza getirip peygamber derecesinde yükselttiniz adamı fakat kendisi futbolun fsinden anlamayan şanslı doğmuş bir kişi.Şu fenerin son bir kaç yılda yaptığı transferlerden daha iyi transfer ben yaparım.Sizin sorununuzdan biri de bu zaten kendine bakmayıp hep sorunu başkasında aramak.Ülkenin başına bela dediğin adamın milli takımda senelerce çalıştı ve başarısı da var.Ülkenin değil fenerin başına bela olmuş adam yani.Tüm fenerliler korkuyor adamdan , çünkü başarılı.Üstüne burada gs lobisi varsa sen de o kadar başarılıysan gidersin avrupa kupası alırsın ama o da yok.Gs hem burda başarılı hem de hiçbir türk kulubünde olmayan avrupa başarısı var.Biraz şapkanızı önünüze koyup düşünün , gerçi artık rakip de değilsiniz neden açıklama gereği yaptım bilmiyorum.Her alanya, malatya, başakşehir, fenerbahçe taraftarına cevap vereceksem benim de işim var.
|
Ahahah garry rodrigues olayı da yine fbnin yöneticlerinin kafasızlığı rodrigues gidince bizim taraftar bayram etti kutlamalar yaptı tıpkı tolgada serdarda olduğu gibi ama siz gidip yine getirdiniz adamı.Rodriguez zaten böyle bir futbolcu , çöp.Sana dediğim gibi lobi mobi bunları geçeceksin , 2-3 tane hata yapılmış bunları oynayamadığın topa yoruyorsun.Top oynadığın yok 9 kişi bile sizden puan alıyor 20 senedir yenemeyen gs bile dinlene dinlene yeniyor ama hakemler suçlu , aynen doğru.Kardeşim benim futboldan anlamaz daha mesela ilkokul cağında ama ona ver kulubü o bile böyle hatalar yapmaz.Fmde yapılmayacak şeyleri senin yönetimin yapıyor ama siz hala suçu hakemde falan filan arayın
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|