Şimdi Ara

### Fenerbahçe'nin son maçıyla ilgili rüya ve buna benzer hisler taşıyanlar topiği ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Benim 4-5 tane rüya gördüm.Hepsindede ilk yarıyı Sivasım 1-0 önde kapatıyordu.Devamını göremiyordum.

hıh başka yerde yorumunu gördüm hele şükür be arkadaş..
    6-7 haftadır okuyom totemlerini oyrum yapmadm dedim ulan buraya kadar geldik hadi kendini tut yine yapma yorum
    ^^Kralsın^^

• Ben hakan şükürü gördüm , gudubet adam 1-1 bitecek diyor , dedim usta fenerbahçe bu şampiyonluğu 3.kez burdan vermez felan filan , diyorki sen benden iyimi bilecen türkiye ligini ben yıllardır bu işin içindeyim
  • Ben de dün gece gördüm, ama çok acayip bir rüyaydı. Bizim maç 0-0 bitiyordu. Karabük maçı 2-1 kazanıyordu. Karabük'ün forvetinde de ben ile Bill Clinton oynuyordu. Galibiyet golünü de ben atıyordum. Valla aynı bu şekilde gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

Ben de dün gece gördüm, ama çok acayip bir rüyaydı. Bizim maç 0-0 bitiyordu. Karabük maçı 2-1 kazanıyordu. Karabük'ün forvetinde de ben ile Bill Clinton oynuyordu. Galibiyet golünü de ben atıyordum. Valla aynı bu şekilde gördüm.

yok artık ali sami
  • ben 6-0ın gecesi 9-1 gördüm not edin bunu. 4-6 oynıcam yine de iddaada.
  • Rüyamda gördüm,Fenerliler yine şampiyon olduğunu sanıyorlar,bu sefer kolbastı oynamaya başlıyorlar,elektrikler falan gidiyordu stadta değişik bişidi
  • rüyamda yenildiğimizi gördüm son maç

uyanınca çok fena sevindim

bir daha son maç acısını Allah bize yaşatmasın

ister istemez durduramadığım bir fanatikliğim var içimde
  • rüyamdaki maçı çok net hatırlıyorum,Stoch 2-3 tane %100'lük gol kaçırdı hatta birinde arapasını Güiza veriyordu,0-0 gidiyordu bizim maç 2. yarının ortalarında üstte Karabük 0-4 Ts yazıyordu ama spiker Galatasaray şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor fln diyordu son anda uyandım ve bayaa rahatladım..
  • Rüyamda Trabzon son maçını bursayla bizde gaziantep ile yapıyormuşuz öyle gördüm.

Bursa 1-0 yeniyordu bizde 3-1 yeniyorduk maçı sonra alarm çaldı.
  • Bu gece yenildiğimizi gördüm
  • rüyamda 1-1 bitiyordu.daha önce çıkan rüyaarım içinse bir örnek veriyim ne kadar yüce bir adam olduğumu anlayın.skibbe döneminde skibbenin durumu iyiydi avrupada gidiyorduk sezon da iyidi sonra pazar sabahı uyandım dedim rüyamda skibbeyi gönderiyorlar gs yenildi diye o akşam gs kocaelinden 5 yedi skibbe gitti.yani diyeceğim odur ki fenerli arkadaşların üzüntülerini şimdiden paylaşıyorum
  • Bu gece gördüm her iki takımda farka gidiyordu başta fener yeniliyordu ama sonra bir baktım 7-2 falan olmuş skor sivastan 2 oyuncu atılmış trabzonda yine farklı bir skorla galipti maç sonunu göremedim.
  • bu sezon boyunca takımımla ilgili hiç rüya görmemiştim.. bu gece sabaha doğru gördüm 1-0 yeniliyorduk alex penaltıyla 1-1 yapıyordu dk 87'de gol atıp 2-1 galip ayrılıyorduk.. ama golün kimin attığını hatırlamıyorum şu maçı alalımda nasıl olursa olsun rüyama bile girdi
  • sivas 90+1'e 3-0 önde girecek fener 90+2+3+4+5'de 3-4 öne geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

sivas 90+1'e 3-0 önde girecek fener 90+2+3+4+5'de 3-4 öne geçecek

Yuh anasının kömüğüne
  • 3-0 ondeyiz. Hakem maçı bitirmiyordu. 90+1 bitti hakemse maçı 16 dakika uzatmıştı. Ona rağmen maç bitmemişti.

Hakemin kafasına stadın demirlerini firlatcam demir verin diye bagiriyordum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

sivas 90+1'e 3-0 önde girecek fener 90+2+3+4+5'de 3-4 öne geçecek

Böyle bir şey yaşanmasın, hem fenerliler hem gsliler, bjkliler, tsliler, sivaslılar vs. herkes kalpten gider ülke nüfusu yarıya iner
  • Dun gece ruyama girdi mac, ilk 20 dk da 0-3 one geciyorduk, maci da 2-4 kazanip sampiyon oluyorduk
  • rüyamıydı,gerçekmiydi hatırlamıyorum ama,sahayı direk karşıda canlandırın sol taraf karşı rakibin kale,sağ üst kanattan birisi topu indiriyordu,6 pasın içinde alex topu tam köşeye zımbalıyordu,hayal meyal hatırlıyorum bu anı,dediğim gibi rüyamıydı,karşı takım sivasmıydı orasınıda hatırlamıyorum
  • Ben hiç görmem rüya ama ona rağmen ben de gördüm bişeyler. En net hatırladığım anlar Gökhan Gönül'le birlikte seviniyordum, farklı galip geliyorduk, Aziz Başkanı hatırlıyorum soyunma odasına iniyordu galibiyetten sonra. Sonra ben sahaya üçlü çektirmeye çıkıyordum ama çok az kişi kalmıştı herkes dağılmıştı falan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.