Şimdi Ara

### Fenerbahçe'nin son maçıyla ilgili rüya ve buna benzer hisler taşıyanlar topiği ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktım olacak gibi değil birileri rüya görür, birilerinin içine bişeyler doğar, birilerinin kulagına skor fısıldanır . siz gelin en iyisi anılarınızı , rüyalarınızı bilimum 6. his ile alakalı şeylerinizi burda paylaşın

• Pazar gününden beri 3 kere gördüm rüyamda. Birinde 3-2 yeniliyorduk. Birinde 5-3 yeniyorduk, diğerinde de 3-1 yenmiştik.
  • bakıyorum foruma herkes rüya görüyor.ben niye maç rüyası görmüyorum. niye?
  • Ben iki tane gördüm ikiside çok saçma.

Bir maçı deplasmanda Trabzon ile oynuyorduk 6-2 kaybediyorduk.
    Diğer maçı da Saraçoğlunda Sivasla oynuyorduk 1-1 bitiyordu.
  • trabzonun kaybettiğini gördüm
  • Maç 2-0 bitecek.
  • camıda açık braksam, üstümede birşey almasam, abartıp çıplak ta yatsam. yinede göremiyorum. veya görüyorum da hatırlamıyorum

rüya demişken dün inception(başlangıç) leonardo dicaprio nun filmini izledim. izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim. bunun konu ile alakası ne demeyin.
    tamamen konu ile alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara gücü maçı günü yani pazar,saat 2 civarında az bi şekerleme yapmıştım.. 1-0 yenildiğimizi görmüştüm.. umarım bu hafta da görürürüm
  • Rüyamda gördüm maç oynanıyordu,maç başında çok rahattım abi yeneriz falan bi baktım sivas 2-0 yaptı aniden şoka girdim
  • benimki çok acayip ama. güya sondan 1 önceki maç beşiktasla yapıoruz. ve maçı kanal d veiro. 2-2 berabere maç dakka 78 lugano kırmızı kart görüo. alıyo kartı hakeme tutuo filan yanlız fenerbahçedeki futbolculara bakıorum hepsi genç tanımadıgım isimler. maç bitio ağlıyorum filan gitti şampiyonluk die
  • ben maçın sonrasını hatırlıyorum panzerler peşimizden su sıkıyordu, taşlar sopalar havada uçuşuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEN!

ben maçın sonrasını hatırlıyorum panzerler peşimizden su sıkıyordu, taşlar sopalar havada uçuşuyordu.

o nasıl bir avatar ken
  • ben maçın 1-1 bittiğini gördüm
  • rüyamda 2-0 kazanıyorduk alex 2 tane atıyordu.
  • 1-3
  • 2006 ve 2010'da hiç baskı olmamasına rağmen bütün hafta kabus gördüm, sonuç ortada.
    Bu sene de tüm arkadaşlara dedim rüya görürsem sevinin hadi şampiyon değiliz diye, onun baskısı oldu sanırım bilinçaltına o yerleşince pazartesi gördüm bir tane ama sonra görmedim hiç.
    Pazartesi de maçı izleyememişim, hiçbir kanalda sağ üstte skorlar yazmıyor internet siteleri açılmıyor falan. Saat tam 20:38'de ilk yarı bitmiş, FBTV'de başı eğik, inançsız bir sesle artık şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız diyordu sunucu. İlk yarıyı 3-2 geride kapamışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

bakıyorum foruma herkes rüya görüyor.ben niye maç rüyası görmüyorum. niye?

Bizde niye yok, biz niye rüya görmüyoruz, DiCaprio başgaaaann
  • Şu maçı hatırlatmayın yahu sinirlerim geriliyor .

2 gün kaldı !
  • Dün gece gördüm bi tane..Trabzon 1-0 öndeydi hemen bizim maca döndüm trabzon skoruna baktıktan sonra 5-3 mü 6-2 mi ne öndeydik dakika 59 hakem macı tatil etti..Neye uğradığımı şaşırdım başladım ağlamaya sonra bi uyandım saat 10 lys denemesine gec kalmışım
  • Benim 4-5 tane rüya gördüm.Hepsindede ilk yarıyı Sivasım 1-0 önde kapatıyordu.Devamını göremiyordum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.