Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin toparlanmasına en az 5 yıl var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz bugün bırakıyorum dese bile bir şey olmaz çünkü takımı öyle bir batırdı ki 2020 yılına kadar FFP cezası var,yeni gelecek yönetimin yapacak hiçbir şeyi yok.Bu sene artık tüy diktiler yapılan transferlerle.Ulan madem 3 sene daha FFP var sen niye gidip de 31-32 yaşındaki adamları takıma dolduruyorsun ? Git genç adam al bari de uzun süre faydalan.Para yok diye de martaval okuma Dirar-Soldado toplam 9 MİLYON EURO.Üstelik 2si de çöp ötesi adamlar.
    Bu takım bu sene ligde 5. olabilir,belki 4. daha üstü değil. Seneye yine transfer lazım olacak ama FFP olduğu için kimseyi alamayacaksın,para kaynağı olarak oyuncu da satamayacaksın.Hadi yaptın yine bir şeyler para geldi ele,yine salak saçma çöplere dünyanın parası verilir aynı düzen devam eder.
    2020'ye kadar hiçbir şey olmaz bu takımdan.Anca Türkiye kupası falan alırız.Hatta 2020'den sonra da bir şey olmaz.Çünkü Aziz takımı bırakmayacak.Seneye bırakacak diyenler hayalperest arkadaşlar umutlanmasın ölene kadar kalır takımın başında.Seneye seçimi de açık ara kazanır

• yemin ederim 07 08 sezonundan beri kanser oluyorum. yok sözde şike saçma sapan transferler oyun felsefeleri. bi konuda görmüştüm elemanın biri bizim formanın üstüne 'bu takımı tutmak sağlığa zararlıdır' yazılmalı diyordu. şu ana kadar okuduğum en gerçekçi yorum heralde.
  • Beş yıl değil. İyi bir başkan ile iki transfer döneminde takım düzelir. Gel gelelim Aziz Yıldırım' ın istifa edeceği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 24 Ağustos 2017; 21:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.