Konuya girmeden önce süreç işlemesi ve çeşitli bilgi paylaşımlarını üşenmeden yapıp, yardımını esirgemeyen @XpressMusic34 hocama teşekkürlerimi sunuyorum. 2019 Yılının Şubat ayından itibaren Fiber Altyapı talebi için gerek İl Müdürlüğü, gerekse BTK ve Açık Kapı üzerinden başvurularda bulunup durduğum bu eziyetli süreç nihayet sona eriyor. Bugün netleşen bilgiye göre şuanda Tatbikat aşamasında olan Projenin bitiş tarihi 15 Temmuz 2024'e kadar Fiber kapınızda ve aktif olacaktır bilgisi aldım. Altyapı işlemleri başladığı andan itibaren konuyu güncelleyeceğim, Bir yandan izlediğim yolları elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım. Herkesin bir an önce Fiber'e kavuşması dileğiyle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 24 Mayıs 2024; 18:11:57 > |
5 Yıllık Mücadele ve Mutlu son : Fiber Geliyor
-
-
Bir katkım oldu ise ne mutlu bana hocam çok teşekkür ederim. Konuyu zaman içerisinde fotoğraflarla doldurursanız çok güzel olur hocam. Saygılarımla
-
Çalışmalar başlar başlamaz fotoğraflayacağım tüm gelişmeleri hocam :)
-
Bende fiber için sadece dilekçe verdim apartman olarak başka ne yapacağız?
-
Sizin adınıza sevindim ama emin olmayın, ona bakarsanız bana da geçen sene gelecekti güyaa
-
Hocam eminim çünkü başka şeylerde var. Spartan Rage açtırdıkları için sonunda :). Fiber bağlatma aşamalarını anlatırken ucundanda olsa değineceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: özketBende fiber için sadece dilekçe verdim apartman olarak başka ne yapacağız?
Belediye başkanınıza kadar ulaşıp mağduriyet bildirin. Emin olun bir dilekçe ile olacak iş değil. Arsız olmanız gerekiyor bir noktada.
-
hayırlı olsun banada ocak 2023'de 6 ay içinde fiber gelecek dediler hala gelecek
-
Hocam inanır mısın her yıl planlaması için söz verildi. 2020 Planlamasındasınız, 21,22,23... ayakta uyuttular yıllarca.
-
demekki 2028de banada fiber gelecek
-
5 yıllık mücadele sonucunda 2021 yılında FTTH geldi, bu ülkede zengin mahallesinde değilsen aşırı mücadele gerekiyor.
-
Benim bir diğer şanssızlığımda mahalle 8.400 nüfus ve malum partiye hiç oy çıkmıyor. Ama belediye malum partili.
-
bizim bura full malum partili 5 sene sürdü, artık oraya 10-15 senede ancak FTTH gelir.
-
Hayırlı olsun. Maceranızı okumayı bekliyoruz :)
-
Çok teşekkür ederim :) -
-
Alıntı
metni:Tatbikat aşamasında olan Projenin bitiş tarihi 15 Temmuz 2024'e kadar Fiber kapınızda ve aktif olacaktır bunu şikayete kopyala yapıştır yazdım gelen cevaba bak
kendileri bana cevap vermiş sanıyor aynısını kopyalayıp yapıştırıyor
-
Hahahaha bu nerenin şikayet yeri 😁😁 -
Türktelekom online destek içinde var
onlineislemler.turktelekom.com.tr hesabım - tüketici şikayetleri
-
yıl 2024 ve fiber internet geldi diye seviniyoruz.
gülüyoruz ağlanacak halimize.
Benzer içerikler
- elektrik gitti geldi internet yok
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- paket kaybı testi
- türk telekom nakil ücreti
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X