Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Yeni Avukatı: Jean Louis Dupont (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürecin adama iyi anlatılması lazım, nasıl bir karalamaya kurban gittiğimizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish

Kaynakta Fotospor gerçi

link

Fotospor'un bu süreçteki yazılarına hiç dikkat ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish

Kaynakta Fotospor gerçi

link

Fotospor'un bu süreçteki yazılarına hiç dikkat ettin mi?

Bu süreçte Fotospor'un, "diğer gazetelerden ayrılan" gözle görülür net bir duruşu olduğu kesin. Taraf olmadan, her şeyi açık açık yazdılar, takdir ettiğim gazetelerden biridir. Çok sağlam kaynaklar bu haberi doğruluyorlar, yinede resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

• 1Faik Faik Işık
    Dupont adı yanında başkaca isimler de olabilir. En iyileri seçilecektir. UEFA ve FİFA'nın düzen ve iç işleyişini iyi bilenler arasından.
  • Dupont haberi doğrulandığına göre artık CAS süreci başlıyor demektir.
  • Bu durumdan çıkışımız ancak hukuk yolunda atılacak adımlarla olur. Haksızlığa uğradık ve hesabını sormamız gerekir. Dupont eğer doğruysa, gerçekten doğru bir adım atmışız sonunda demektir.
  • Güzel bir haber Fenerbahçe klübü kendine yakışanı yaptı sonuna kadar olayın üstüne gidecek. Taraftar olarak sonuna kadar destek vereceğiz.Her hafta başı ve sonu evraklar elimize geçecek diye bas bas bağırıyordu TFF ne oldu şike evraklarına. Tamamlanmadı mı soruşturma,aferin onlara.
  • Oynattırmayın su cl yi ya
  • Hadi koçum güveniyorum sana
  • Dupont reyiz eylemlerini bekliyoruz!!
  • Benim öngörüm eğer bu Dupont ile anlaşılmışsa, bu aşamada CL başlar, Trabzonspor'un haksız yere CL'ye gönderildiği belli olur, zira onlarda soruşturmada ve UEFA sıfır tolerans dediği olayı ihlal ediyorlar. 4 sene Trabzonspor men cezası yer, TFF ve UEFA Fenerbahçe'ye tazminat ödeyebilir, Bursaspor'un buradaki tutumu da önemli tabi, silinen 5 maçlık ceza onlara sus niyetine yapılmıştı, bakalım süreci hep beraber göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Benim öngörüm eğer bu Dupont ile anlaşılmışsa, bu aşamada CL başlar, Trabzonspor'un haksız yere CL'ye gönderildiği belli olur, zira onlarda soruşturmada ve UEFA sıfır tolerans dediği olayı ihlal ediyorlar. 4 sene Trabzonspor men cezası yer, TFF ve UEFA Fenerbahçe'ye tazminat ödeyebilir, Bursaspor'un buradaki tutumu da önemli tabi, silinen 5 maçlık ceza onlara sus niyetine yapılmıştı, bakalım süreci hep beraber göreceğiz.

Renktas UEFA nın sucu yok aslında herseyı tff yaptı vıdeo yu bulursam eklerım
  • Umarım doğrudur bize kan kusturanlar en kısa zamanda cezasını çekmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

quote:

Benim öngörüm eğer bu Dupont ile anlaşılmışsa, bu aşamada CL başlar, Trabzonspor'un haksız yere CL'ye gönderildiği belli olur, zira onlarda soruşturmada ve UEFA sıfır tolerans dediği olayı ihlal ediyorlar. 4 sene Trabzonspor men cezası yer, TFF ve UEFA Fenerbahçe'ye tazminat ödeyebilir, Bursaspor'un buradaki tutumu da önemli tabi, silinen 5 maçlık ceza onlara sus niyetine yapılmıştı, bakalım süreci hep beraber göreceğiz.

Bugün TFF UEFA'nın mektubunu basınla paylaştı.

• not:uefa tff yı adam yerıne koymamıstır sucu yok demısım neyse kafamda tonla sey var luganoda gıttı kulube bagıs fılan yapamazmıyız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

quote:

Bugün TFF UEFA'nın mektubunu basınla paylaştı.

ustekı mesajı okurmsun hatamı anladım zaten

• Avrupanın Faikini bulmuşuz anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Avrupanın Faikini bulmuşuz anlaşılan

bunun gibi bir avukat öyle her davaya bakmaz demekki adam birşeyler bulmuş kazanacağından emin kabul etti teklifi ve ayrıca bunun haricindede uefa ve fifa işlerini iyi bilen 1-2 avukat ilede anlaşacaklarmış bakalım çok zor olacak ama allahın izniyle kazanacağız inşallah
  • Hukuk konusunda gerçekten çok güçlü duruyoruz, Faikin Azizi, Dupontda Feneri haklı çıkartacağına eminim...
  • CAS ta tanınan yetkili bi abiye benziyo.
    Bizimde bildiğimiz kadarıyla reizin kendisi çok pis avukattır.
    hadi lem mr. dupont

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.