Şimdi Ara

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk [1080p-720p] LEGAL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
15
Favori
16.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyondan izleyebilme şansımız yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu site Rus sopcastçilerinin sitesi. İnternetiniz sağlamsa tvdekinden daha kaliteli izlersiniz ama maç anlatımı sıkıcı oluyor tabi.
  • ya bu kadar uğraşacağınıza 10 lira verin gidin cafede topluca heyecan yaşayın miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Bu site Rus sopcastçilerinin sitesi. İnternetiniz sağlamsa tvdekinden daha kaliteli izlersiniz ama maç anlatımı sıkıcı oluyor tabi.

Türkçe radyo acariz arkadan :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Türkçe spiker olmayınca güzel.olmuyor

Sopcast'ten izlemek güzel ama arkadaşın da dediği gibi Türk spiker olmayınca maçın duygusuna pek giremiyorsun,sıradan bir maç gibi oluyor.En iyisi d-smart yoksa kahvede izlemek.
  • herhangi bir sopcast canlı linki atar mısınız? hiç biri işe yaramıyor bende
  • D smart blu üyelikleri kapanmış şuan alınmıyor da. Sopcast te de türkçe spiker yoksa izlenmez. Yine linklere kaldık.
  • atacast gibi fb maçlarını sopcastta bulabilsek. Türkçe spikerin tadı başka
  • Benim gibi çoğu kişi sırf şu 2 maç için bekide 1 aylık da olsa D-Smart Blu alacaktı. Ama adamlar altyapı yeniliyoruz diye üye almıyorlar .
    Yarın maç saatine kadar şansları var. Hala üyeliği açmazlarsa almam atık hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyyyyy

Bu sene şampiyonlar ligi yayin haklarini TRT aldı. Playofftan itibaren Salı günü maclarini trt, Çarşamba günü maclarini d-smart yayinliyor diye biliyorum.

TiviBu değil miydi hocam şifreli maçlar. D-Smart'tan gitti diye biliyordum ben.
  • Öncelikle sopcast da sadece ruslar yok.Konuyu açan arkadaş rusyanın link sayfasını vermiş. Maç saatin de denk getirebilirsen çok iyi ingiliz kanallları var zaten ki bizim türkçe spikerlerden daha iyi bence ACE Player HD + İngiliz kanal tabi verirse maçı akacaz inş.

Başarılar Dilerim...
  • Teşekkürler hocam takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

ya bu kadar uğraşacağınıza 10 lira verin gidin cafede topluca heyecan yaşayın miss

Hocam tüm kahveler kafeler iptal ettirmiş dsmartı. Bwn izmir yeni foça'dayım bulamadım hiç izlicek yer hatta konu dışına konu açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Geçen bir arkadas burada vermişti link ikinci yarı zorno izletti millete böyle bir şey olmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Livefootball sağlam sitedi arkadaşlar. Çoğu yayın 1080p kalitesinde olabiliyor. Hatta 60 fps yayın yapan bile var. Bilginize.
  • Smart spor akar

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

ya bu kadar uğraşacağınıza 10 lira verin gidin cafede topluca heyecan yaşayın miss

Hocam tüm kahveler kafeler iptal ettirmiş dsmartı. Bwn izmir yeni foça'dayım bulamadım hiç izlicek yer hatta konu dışına konu açtım

Evet bizim buradada böyle d-smartı olan cafe kahve yok bir kahveciyle konuştum 2500 TL istiyorlar şampiyonlar ligi yok millete ne izletecem diyor iptal ettirmiş smartı tivibu alacam diyor

mecbur linklere bağlıyız 1500-2000 lik sopcastlar donmaz inş 3 mbitlik internetimde

• quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Öncelikle sopcast da sadece ruslar yok.Konuyu açan arkadaş rusyanın link sayfasını vermiş. Maç saatin de denk getirebilirsen çok iyi ingiliz kanallları var zaten ki bizim türkçe spikerlerden daha iyi bence ACE Player HD + İngiliz kanal tabi verirse maçı akacaz inş.

Başarılar Dilerim...

hocam bana bi pm atar mısnız pm özelliğinizi kapatmışsınız galiba yazamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Öncelikle sopcast da sadece ruslar yok.Konuyu açan arkadaş rusyanın link sayfasını vermiş. Maç saatin de denk getirebilirsen çok iyi ingiliz kanallları var zaten ki bizim türkçe spikerlerden daha iyi bence ACE Player HD + İngiliz kanal tabi verirse maçı akacaz inş.

Başarılar Dilerim...

Yapabileceğimiz şekilde açıklayabilirseniz seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.