Şimdi Ara

Fenerbahçe Şike Davasının Siyasi Olduğunu İddia Etti! (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA'nın yaptıklarını düşünürsek, bizim ülkeyle sınırlı değil ve siyasi olduğuna göre tek bir topluluğa, ordan da tek bir birime bağlanır...Ama Platini gider ya da gitmez, bu işin başının kimliğini asla açıklanamaz...
  • Yav he he..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Yav he he..

Yav he he.., bloklusun artık...
  • Ş.Mosturooğlu ne demiş; "İsviçrede ki bir derneğin verdiği karar Fenerbahçeyi lekeleyemez" İsviçrede ki bir dernek!!! dediği Uefa oluyor sanırım.Sanki Çemişgezek yardımlaşma ve dayanışma derneğinden söz ediyor Şekip bey.Enteresan.Fazla yorum yapmaya da gerek yok.Psikolojileri iyi değil sanırım.
  • Bende siyasi olduğunu düşünüyorum ve yakın zamanda kupa ile ilgili bişeyler olcak diye düşünüyorum Aziz Yıldırım bıraktığında olabilir bunlar.Ayrıca siyasatle ilgisiz diyenlerede neden Trabzonspor şuan sessizliğini koruyor ? Önceden neler dediklerinide biliyoruz malum olaylar olduktan sonra sustuklarınıda ortada bazı anlaşmaların olduğu kesin.

Hepimiz şike yaptı diyoruz ama FB yönetimide bu kadar diretiyorsa bu iştede bişeyler aramak gerekiyor herkes istediği pencereden bakmak istediği için böyle oluyor.Benim yazdıklarım belki tamamen fiyasko sallama şeyler olabilir ama gerçekse payı olursa Aziz Yıldırım'a üzülürüm o kadar savaşmıştır o zaman.
  • Sazandan çok birşey yok. Bunları halen yiyenler var...
  • ne biliyorlarsa korkmadan açıklamalılar,,zaten olan oldu ama unutmasınlar bu ülkede siyasi otoriteyi eleştirenlerin sonunu herkes gördü
  • Güzel bir yav he he gifi koyacak yokmu??? Şikeciler adaleti kadı efendilerde cinci hocalarda arayacaklar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usül doğru ve ya yanlış olabilir ama esas hakkında neden konuşulmuyor.

Tek savunma başkaları da yaptı.

Delil yok deniliyor, tapeler gösterilince gülünüp sonra resmi siteden başka bir kulüp aynı tapeler üzerinden itham ediliyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Hayali düşmanlar yaratılıyor; cemaat, iktidar, İsviçre'deki dernek UEFA, FIFA, CAS, NATO ihaleleri, Trabzonspor, Galatasaray, İnfantino, Platini diye uzar gider.

Ya hu bunların hepsi bir araya gelip Fenerbahçe'yi ele geçirmeye mi çalıştılar?

Bu şikeden haberi olmadan oynayan emeğini veren oyucularına lafım yok ama ortada bir gerçek var, Aziz Yıldırım bu kulübe, camiasına ve oyuncularına güvenmemiş ve maç sonucunu etkileme suçuna karışmıştır.

Şimdi hala başka davalar örnek göstererek süreci uzatarak taraftarını camiasını sindirmeye, uyutmaya çalışıyor Aziz Yıldırım ve yönetimi. Farkında değiller ki hala zarar veriyorlar 100 yıllık kulübe.

Kendi kulübüne oyuncusuna camiasına güvenmeyen, hırsları yüzünden oyucularının emeklerini akıttığı teri umursamadan bu işe giren şahıs 25m luk camiadan bir tek kendisin bu kulübü yönetmeye layık olduğuna inanıyor.

Süreci yanlış yönetmiş, gereken adımları atmamış, sadece çamur atma politikası izlemiştir.

En vahimi de taraftarlarını aldatmışlardır. UEFA'dan ceza gelmeyecek, CAS bozacak, bozmasa dahi devam edeceğiz diyenler maalesef yalanlarına yenilerini eklemeye devam etmektedirler.

Fenerbahçe'ye gönül verenlere Allah sabır versin...

• fenerli tayyip erdoğan bu olaylarda hep destekçi oldu. platini ye kulüpler ve şahısları ayırın bile dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

Usül doğru ve ya yanlış olabilir ama esas hakkında neden konuşulmuyor.

Tek savunma başkaları da yaptı.

Delil yok deniliyor, tapeler gösterilince gülünüp sonra resmi siteden başka bir kulüp aynı tapeler üzerinden itham ediliyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Hayali düşmanlar yaratılıyor; cemaat, iktidar, İsviçre'deki dernek UEFA, FIFA, CAS, NATO ihaleleri, Trabzonspor, Galatasaray, İnfantino, Platini diye uzar gider.

Ya hu bunların hepsi bir araya gelip Fenerbahçe'yi ele geçirmeye mi çalıştılar?

Bu şikeden haberi olmadan oynayan emeğini veren oyucularına lafım yok ama ortada bir gerçek var, Aziz Yıldırım bu kulübe, camiasına ve oyuncularına güvenmemiş ve maç sonucunu etkileme suçuna karışmıştır.

Şimdi hala başka davalar örnek göstererek süreci uzatarak taraftarını camiasını sindirmeye, uyutmaya çalışıyor Aziz Yıldırım ve yönetimi. Farkında değiller ki hala zarar veriyorlar 100 yıllık kulübe.

Kendi kulübüne oyuncusuna camiasına güvenmeyen, hırsları yüzünden oyucularının emeklerini akıttığı teri umursamadan bu işe giren şahıs 25m luk camiadan bir tek kendisin bu kulübü yönetmeye layık olduğuna inanıyor.

Süreci yanlış yönetmiş, gereken adımları atmamış, sadece çamur atma politikası izlemiştir.

En vahimi de taraftarlarını aldatmışlardır. UEFA'dan ceza gelmeyecek, CAS bozacak, bozmasa dahi devam edeceğiz diyenler maalesef yalanlarına yenilerini eklemeye devam etmektedirler.

Fenerbahçe'ye gönül verenlere Allah sabır versin...

Güzel bir yazı olmuş.Eline,beynine sağlık...

• Bende çok acayip kıllanmaya başladım.Şaka falan yapıyoruz ama bir kişi veya grup haksızlık yaptığında bu kadar inat etmez edemez.Bir yerde patlar yaptık demeye gelir.Ama Fenerbahçe ve Aziz yıldırım gerçekten çok savaştı bu işte çok çok farklı işler var bariz belli artık.Ayrıca İbrahim Akın denen de umarım rezil olur aç kalır.Bir adamın saçma korkuları ve konuşmaları bu kadar kişiyi rezil etti batırdı.Bende artık inanmamaya başladım gerçekten gerçek anlamıyla şike olduğuna.Cas ta bile bizimkiler ve Fenerliler dahil söyledi Polis Fezlekesinden başka birşeyden bahsetmediler diye.Eğer gerçekten kanıtların varsa bunları birbir sunarsın sadece Polisin hazırladığıyla, Koca "CAS bağımsız mahkeme" yargılama yapmaz.Bu iş çok karışacak daha...
  • Siyasi olay var veya yok bunu bilemeyiz ama bir gerçek varki aziz yıldırım teşebbüs etmiş şikeye bizi bu hallere düşürdü inş bir an önce defolup gider şu takımdan futboldan soğuttu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Bende çok acayip kıllanmaya başladım.Şaka falan yapıyoruz ama bir kişi veya grup haksızlık yaptığında bu kadar inat etmez edemez.Bir yerde patlar yaptık demeye gelir.Ama Fenerbahçe ve Aziz yıldırım gerçekten çok savaştı bu işte çok çok farklı işler var bariz belli artık.Ayrıca İbrahim Akın denen de umarım rezil olur aç kalır.Bir adamın saçma korkuları ve konuşmaları bu kadar kişiyi rezil etti batırdı.Bende artık inanmamaya başladım gerçekten gerçek anlamıyla şike olduğuna.Cas ta bile bizimkiler ve Fenerliler dahil söyledi Polis Fezlekesinden başka birşeyden bahsetmediler diye.Eğer gerçekten kanıtların varsa bunları birbir sunarsın sadece Polisin hazırladığıyla, Koca "CAS bağımsız mahkeme" yargılama yapmaz.Bu iş çok karışacak daha...

polisin hazırladığıyla koca cas yargılama yapmadı zaten uefa yaptı ve casta bunu onayladı. hatırlatiğim o polisin yaptığı fezlekeye göre fifa güvenlik komisyonu başkanı cris eaton türkiyede şikeyi tespit ettik açıklaması yaptı emekliyken o açıklamayı yapmadı görevinin başında o açıklamayı yaptı.

şöyle düşünün bir caminin yardım kutusunu x kişi soyarsa ve kameralara yansırsa bu polis fezlekesine güçlü delil olarak girer ve açıklamasıda yoktur burdada tapelerlen doğru orantılı eylemler ve bu eylemlerin savcılıktaki itirafları var . o savcılıktaki itiraflar mahkemede değişti yok efendim savcılar tehtit etti diye yalan uydurdular ama savcılardanda şikayetçi olmadılar olsalar sorgu esnasında kamera görüntüleri çıkacak.

aklı başında iddinameyi az biraz okuyan insanlar herşeyi çok iyi biliyor bundan emin olabilirsiniz bunlar mahkemelerde renkten renge girdiler bilet paralarını açıklayamadılar tapelerin basına verilmesine itiraz ettiler. trabzonspor avukatı nusret yılmaz bunların feleklerini şaşırtı

• İci dolu birsey goremedim kanitlarla aciklasinlar inanalim, hep romantik soylemler hadi anam rahat birak bizi kiminle kavga ediyorsan et bizi surukleme. Fb sen gelene kadar en gozde kuluptu simdi herkes nefret ediyor bir hukumet kalmamisti yakinda o da olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ama herkes suçlu. CAS bile suçlu, birtek FB suçsuz.

Yöneticiler taraftarın gazını almayı çok iyi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

polisin hazırladığıyla koca cas yargılama yapmadı zaten uefa yaptı ve casta bunu onayladı. hatırlatiğim o polisin yaptığı fezlekeye göre fifa güvenlik komisyonu başkanı cris eaton türkiyede şikeyi tespit ettik açıklaması yaptı emekliyken o açıklamayı yapmadı görevinin başında o açıklamayı yaptı.

şöyle düşünün bir caminin yardım kutusunu x kişi soyarsa ve kameralara yansırsa bu polis fezlekesine güçlü delil olarak girer ve açıklamasıda yoktur burdada tapelerlen doğru orantılı eylemler ve bu eylemlerin savcılıktaki itirafları var . o savcılıktaki itiraflar mahkemede değişti yok efendim savcılar tehtit etti diye yalan uydurdular ama savcılardanda şikayetçi olmadılar olsalar sorgu esnasında kamera görüntüleri çıkacak.

aklı başında iddinameyi az biraz okuyan insanlar herşeyi çok iyi biliyor bundan emin olabilirsiniz bunlar mahkemelerde renkten renge girdiler bilet paralarını açıklayamadılar tapelerin basına verilmesine itiraz ettiler. trabzonspor avukatı nusret yılmaz bunların feleklerini şaşırtı

Senin fikirlerin benim için sinek vızıltısından farksız Okumadım kusura bakma gereksiz birşeydir büyük ihtimal.

• Siyaset Fenerbahçe takımını koruyup kollamasaydı şimdi hala Süper lige çıkabilmek için mücadele ediyordunuz.

Aziz Yıldırım taraftarınla hala maytap geçiyor.
  • Siyaset Trabzon sampıyon olacak dedi. Olmayınca sen mısın engel olan bende senı böyle yakarım deyıp azızın ipi çekildi. Şike yok demem ama bu operasyonda bana göre şikedir. Amaç futbolu filan, temizlemek degıldı. Şike filanda bitmez.

• AY akıllı adam. Olayı siyasete döküp en azından hükümet karşıtı taraftar grubunu arkasına alacak.

Doymadın be Aziz'im.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.