Şimdi Ara

Fenerbahçe Şike Davasının Siyasi Olduğunu İddia Etti! (Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu davanın sadece şike ile ilgili olduğunu gerçekten düşünen var mı?
  • Aziz çok fazla muhalif oldu hükümete.Bu devirde böyle hükümete bu kadar göstere göstere muhalif olmak doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum bu ise en yakin basin toplantisinda aciklasin, "zamani gelince aciklanacak" olaylar da aciklansin. Kamuoyu olarak neyin ne oldugunu anlayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Siyaset Trabzon sampıyon olacak dedi. Olmayınca sen mısın engel olan bende senı böyle yakarım deyıp azızın ipi çekildi. Şike yok demem ama bu operasyonda bana göre şikedir. Amaç futbolu filan, temizlemek degıldı. Şike filanda bitmez.

amaç emin ol futbolu temizlemekti o davanın hazırlayıcısıda bizim faruk özaktı. türkiyede şike sıradan hale gelmişti ve bundada sizin yöneticiler çok etkindi özellikle sinan engin ve aziz yıldırım şikenin ağababalarıydı bu şikelerde sadece bahsi geçen sezonda gerçekleşmedi. hakemleri zaten hiç konuşmuyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

polisin hazırladığıyla koca cas yargılama yapmadı zaten uefa yaptı ve casta bunu onayladı. hatırlatiğim o polisin yaptığı fezlekeye göre fifa güvenlik komisyonu başkanı cris eaton türkiyede şikeyi tespit ettik açıklaması yaptı emekliyken o açıklamayı yapmadı görevinin başında o açıklamayı yaptı.

şöyle düşünün bir caminin yardım kutusunu x kişi soyarsa ve kameralara yansırsa bu polis fezlekesine güçlü delil olarak girer ve açıklamasıda yoktur burdada tapelerlen doğru orantılı eylemler ve bu eylemlerin savcılıktaki itirafları var . o savcılıktaki itiraflar mahkemede değişti yok efendim savcılar tehtit etti diye yalan uydurdular ama savcılardanda şikayetçi olmadılar olsalar sorgu esnasında kamera görüntüleri çıkacak.

aklı başında iddinameyi az biraz okuyan insanlar herşeyi çok iyi biliyor bundan emin olabilirsiniz bunlar mahkemelerde renkten renge girdiler bilet paralarını açıklayamadılar tapelerin basına verilmesine itiraz ettiler. trabzonspor avukatı nusret yılmaz bunların feleklerini şaşırtı

Senin fikirlerin benim için sinek vızıltısından farksız Okumadım kusura bakma gereksiz birşeydir büyük ihtimal.

o sinek vızıltıları şu anda bir realitetiye dönüştü zira birilerinin kapıkuleden çıkamaması o sinek vızıltıları sayesindedir.

• Bu ülkede siyasi olmayan ne varki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu ülkede siyasi olmayan ne varki.

+1 bütün olaylar siyasette birleşiyor kendilerinden olmayan herkesi çizginin dışına çıkarmaya çalışıyorlar
  • Azizin son ve anlamsız çırpınışları... Yazık bunlara inanan varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Siyaset Trabzon sampıyon olacak dedi. Olmayınca sen mısın engel olan bende senı böyle yakarım deyıp azızın ipi çekildi. Şike yok demem ama bu operasyonda bana göre şikedir. Amaç futbolu filan, temizlemek degıldı. Şike filanda bitmez.

amaç emin ol futbolu temizlemekti o davanın hazırlayıcısıda bizim faruk özaktı. türkiyede şike sıradan hale gelmişti ve bundada sizin yöneticiler çok etkindi özellikle sinan engin ve aziz yıldırım şikenin ağababalarıydı bu şikelerde sadece bahsi geçen sezonda gerçekleşmedi. hakemleri zaten hiç konuşmuyorum bile.

Tam komedısını yemın ederim. Senden rıca edıyorum beni alıntılama.

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Siyaset Fenerbahçe takımını koruyup kollamasaydı şimdi hala Süper lige çıkabilmek için mücadele ediyordunuz.

Aziz Yıldırım taraftarınla hala maytap geçiyor.

Hayrola amatöre mi düşürdün ?

2 sezon oldu 3 Temmuz geçeli. Şuan süper lige çoktan dönmüştük.
  • quote:

İbrahim Akın’ın avukatı Mehmet Ali Bilen orada İbrahim Akın’ın kızının savcı tarafından pencereden gösterilerek tehdit edildiğini söyledi. O savcının daha sonra görevden alındığını anlattı. Fatih Akbaba, Aziz Yıldırım’dan para aldığını söylemesi için kafasının duvarlara vurulduğunu anlattı. ^

iyice saçmaladılar
  • Konuşursam yer yerinden oynar
  • Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur. Fenerbahçe'ye büyük bir oyun oynanıyor. Ayrıca Platini Recep'in adamıdır. Artık bunu göremiyorsanız koyunsunuz. Cas mahkemesini de Recep Tayyip ayarlamıştır. Çünkü Fenerbahçe'yi başka türlü yenemezdiniz. Gün gelir hesap döner.

Yaşasın Fenerbahçe Cumhuriyeti...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu ülkede siyasi olmayan ne varki.

+1 bütün olaylar siyasette birleşiyor kendilerinden olmayan herkesi çizginin dışına çıkarmaya çalışıyorlar

başbakan margaret thatcher i örnek gösterip gerekirse 5 sene avrupaya gitmeyiz dediğinde bu siyaset hangi taraftaydı acaba
  • zorlama aziz zaten uefa yada yargıtay seni her türlü men edicek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.